مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Maral1999

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
22/11/19
ارسالی‌ها
10
پسندها
468
امتیازها
2,590
سطح
0

امضا : Maral1999

سسلیمه

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/1/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام دنبال رمانی با این مضمون می گردم
دختری سالها قبل به عنوان خون بس(اگه اشتباه نکنم) به یکی از پسرای قبیله داده میشه بعد از مدتی که بار دار میشه پسره به خارج از کشور میره ،مادرش که تهرانی بوده دختر رو پیدا می کنه و بعد از به دنیا آوردن بچه ش اون پسر بچه رو به نام خودش وهمسرش به فرزندی میگیره و اون دختر فکر میکنه بچه ی خودش مرده و این پسر برادرشه .دختره با شخصی در فضای مجازی آشنا میشه و گاهی براش درد دل می کرده بعدها معلوم میشه همسر سابقش بوده و ......
پانته بنتی

سسلیمه

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/1/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام من دنبال رمانی هستم ک نمیدونم اسمش چیه؟داستان درباره ی خانم ک ازدواج کرده و ی بچه داره میخواد بره عروسی خواهرشوهرش سوار اتوبوس ک میشه ی دختره میاد کنار میشینه ایست بازرسی ک میشه توی ساک بچه خانمه مواد مخدر پیدا میکنن و اون خانومو بازداشت میکنن افسر این پرونده هم ی سرگرده ک اسمش کیانمهر،بعد مدتی شوهر خانومه ازش جدا میشه،روز دادگاهی خانومه ک میرسه وقتی میخواد سوار ماشین بشه همراه اون سرگرده بهشون تیراندازی میشه اونا رو گروگان میگیرن و اتفاقاتی میوفته ک مجبور میشن این دو ب هم محرم بشن لطفا اسم رومانو اگه میدونید بهم بگید
فکر کنم رمان در چشم من طلوع کن باشه

سسلیمه

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/1/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام بچه ها .من دنبال یک رمانی هستم که یک دختری هست با پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی میکنه وقتی هجده ساله میشه باید بره کره و پیش پدربزرگ پدرش زندگی کنه .درست یادم نیست فکر کنم با یک پسر اسپانیایی ازدواج میکنه .اگه کسی اسم این رمان میدونه لطفا به من بگه

Banafshe

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
560
پسندها
2,896
امتیازها
14,773
مدال‌ها
12
سطح
12

سلام بچه ها .من دنبال یک رمانی هستم که یک دختری هست با پدر بزرگ و مادر بزرگش زندگی میکنه وقتی هجده ساله میشه باید بره کره و پیش پدربزرگ پدرش زندگی کنه .درست یادم نیست فکر کنم با یک پسر اسپانیایی ازدواج میکنه .اگه کسی اسم این رمان میدونه لطفا به من بگه
رمان "مهر و موم شده با عشق"

امضا : Banafshe

سسلیمه

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/1/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Violet-B

SH _ Z

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/12/19
ارسالی‌ها
47
پسندها
99
امتیازها
103
سطح
0

Luna

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/1/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

سلام وقتتون بخیر
یه رمانی هست که دختر مهندس عمران و بازیکن والیبال ،دورگه ایرانی و ترک و دوقلوهای خواهرشو بزرگ میکنه فکر میکنم یه برادر داشت که اسمش ارس بود برادرشو بخاطر قتل پدرش اعدام کردن تو یه شرکتی کار میکنه که فکر کنم فامیلی رئیسش محبی بود
اگه کسی خونده لطفا راهنمایی کنه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] S_j

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام وقتتون بخیر
یه رمانی هست که دختر مهندس عمران و بازیکن والیبال ،دورگه ایرانی و ترک و دوقلوهای خواهرشو بزرگ میکنه فکر میکنم یه برادر داشت که اسمش ارس بود برادرشو بخاطر قتل پدرش اعدام کردن تو یه شرکتی کار میکنه که فکر کنم فامیلی رئیسش محبی بود
اگه کسی خونده لطفا راهنمایی کنه
در جگر خاریست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] سمنو

Luna

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
11/1/20
ارسالی‌ها
3
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] S_j
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.