مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shadi21

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/2/20
ارسالی‌ها
10
پسندها
10
امتیازها
33
سطح
0

سلام من دنبال رمانی هستم ک نمیدونم اسمش چیه؟داستان درباره ی خانم ک ازدواج کرده و ی بچه داره میخواد بره عروسی خواهرشوهرش سوار اتوبوس ک میشه ی دختره میاد کنار میشینه ایست بازرسی ک میشه توی ساک بچه خانمه مواد مخدر پیدا میکنن و اون خانومو بازداشت میکنن افسر این پرونده هم ی سرگرده ک اسمش کیانمهر،بعد مدتی شوهر خانومه ازش جدا میشه،روز دادگاهی خانومه ک میرسه وقتی میخواد سوار ماشین بشه همراه اون سرگرده بهشون تیراندازی میشه اونا رو گروگان میگیرن و اتفاقاتی میوفته ک مجبور میشن این دو ب هم محرم بشن لطفا اسم رومانو اگه میدونید بهم بگید
فک کنم در چشم من طلوع کن

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Cãlypso

shadi21

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/2/20
ارسالی‌ها
10
پسندها
10
امتیازها
33
سطح
0

چ
کسی اسم این رمان و نمیدونه؟؟
دختره از خارج اومده بود با پدر بزرگ مادر بزرگش زندگی کنه
مامانش بخاطر ازدواج با پدرش قید خانواوادشو زده بود

دختر عاشق پسر همسایه میشه که کشتیگیره پسره یه خواهرم داشت که نامزد داشت
پدر بزرگ مادر بزرگ دختره با پدر مادر پسره میرن مکه
دحتر این مدت خونه پسره می مونه
چراغونی

• Like

shadi21

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/2/20
ارسالی‌ها
10
پسندها
10
امتیازها
33
سطح
0

دونی
دوستان اون رمانی ک یه خواهر و برادر بعد از مدتها عاشق هم میشن برادره هم بخاطر همین میره خارج ولی طاقت نمیاره برمیگرده و به خواهرش میگه
یه روز ک خواهرش از خواب بیدار شد دید برادرش خودکشی کرده ..مراسم ختمش ک میشه میشنوه ک باباش داره با عکسه پسره حرف میزنه و میگه برادرجان ببخشید ک از امانتت خوب نگهداری نکردم ینی پسرعموش بوده..
کسی اسمش رو میدونه؟
[/QUOدونیمه سیب

• Like

shadi21

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/2/20
ارسالی‌ها
10
پسندها
10
امتیازها
33
سطح
0

سلام یه رمان بود در مورد یه دختره که داداشش عاشق یه دختره بود که داداش دختره نمیزاشت اینا بهم برسن بعد اون دوتا باهم فرار میکنن و عقد میکنن . داداش دختره هم میره خواهره رو میدزده میبره عقدش میکنه و اذیتش میکنه . بعد اون دوتا زمانی برمیگردن که بچه دار شده بودن .فک کنم اسم یکی از دخترا ترگل یا نازگل همچین چیزی بود . دختره هم همش از پسره میترسید ولی مامان پسره خیلی هواشو داشت و اینا
تازیانه و عشق

• Like

shadi21

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
8/2/20
ارسالی‌ها
10
پسندها
10
امتیازها
33
سطح
0

دوستان واقعا کسی اسم این رمانو نمیدونه ؟؟ خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم
سلام دوستان دنبال یک رمان می گردم که یک دختر توی خانواده به خاطر یک توطئه تردد شده اما این دختر کم نمیاره و به زندگیش ادامه می ده و در آخر متوجه میشه که دوستش همه این توطئه ها روکردن
سفر به دیار عشق

• Like

دلنیا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/2/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
7
امتیازها
0
سطح
0

با سلام خدمت تمامی عزیزان
طبق تقاضاهایی که داشتیم مبنی بر زدن این بخش، تاپیک زده شد؛ ولی در صورت رعایت نکردن قوانین تاپیک بسته خواهد شد‌.

قوانین:

●تاپیک برای پیدا کردن رمان های گمنام می باشد، پس لطفا "معرفی" یا "درخواست رمان" نداشته باشید!

●برای پیدا کردن رمان مد نظرتون، فقط کافیه که خلاصه ای از رمان یا نکته های بولد اون‌ رمان که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

دلنیا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/2/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
7
امتیازها
0
سطح
0

سلام یه رمان هست که داستان در مورد دختری به نام مهناز که با سهراب ازدواج میکنه و خانواده سهراب با ازدواجش مخالف هستن بعد ازدواج سهراب و مهناز به خانه پدر سهراب میان و با سختی اونجا زندگی میکنن بعد از مدتی سهراب در تصادف میمیره و چون مهناز حامله است اجازه نمیدن بره و بعد از بدنیا اومدن بچه اش پدر شوهرش مجبورش میکنه که با پارسا برادر سهراب ازدواج کنه
میگن اسم رمان یاد تو
اما هر چی میزنم رمانی با این اسم نمیاد
کسی اسم نویسنده رو میدونه؟

Nzi

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
9/2/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

سلام، دنبال ی رمانی هستم ک اسمشو نمی‌دونم. ی دختری بود ک خوابای عجیب میدید(پدربزرگه تو یکی از اتاق های خونه ی خیلی بزرگی ک داشتن عشق قدیمیشو نگه داشته بود و این خانومه، دختره رو اذیت می‌کرد)،آخرش هم دختره با ی پسره ازدواج کرد ک تو همون خونه بود و مامان پسره فکنم خدمتکار اونجا بود. میدونم خیلی گنگ بود ولی همین یادمه
ممنون میشم راهنمایی کنین.

طلوعی

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
10/2/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

سلام. وقت بخیر.
اسم رمانی رو می خواستم که پسره دکتر بود و اسمش مسیح اما مدتی به عنوان یه فرد مخفی تو شرکت مشغول به کار میشه تا از حساب و کتاب شرکت اطلاع پیدا کنه و در همین راستا با یه دختر اشنا میشه.

kimia2929

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
10/2/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

سلام یه رمان بود دختره نصف شب از خواب پرید شروع کرد ب کشیدن نقاشی یه پسره و پسره م همون شب از خواب پرید و چشای سبز دختره رو تو خواب دیده بود بعد چند وقت همو تو کیش دیدن و عاشق هم شدن .. اسم پسره سیاوش بود فک کنم بعد بابای پسره چون با مامان دختره از قدیم مشکل داشت نذاشت پسرش با این دختره ازدواج کنه و جداشون کرد بعد دختره ازدواج کرد و چون شوهرش جاسوس بود بعد چند سال کشتنش ، بعدش فهمید پسره چقد عاشقش بوده و بخاطر خودش از هم جدا شدن رفت اصفهان باهم ازدواج کردنو بچه اوردن تهش

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا