مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ویدا۱۲۳۴

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/3/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

سلام کسی اسم این رمان رو میدونه داستان دختری که تو روستا زندگی میکنه بعد کنکور قبول میشه به اجبار باباش با یه خانواده تو شهر ازدواج میکنه بعد طلاق میگیره میره پیش داییش و منشی یه شرکت میشه و با رییسش ازدواج میکنه

Maryagoli10

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/3/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

یک رمان بود که دختره آرام بود ریاضی رو خیلی خوب بلد بود دوتا داداش داشت اسم یکیشون آرش بود با یه دختره که اسمش سارا بود نمیدونم چکار کرده که بردارش برای انتقام از آرام سوءاستفاده میکنه اگه اسمش میدونین لطفا بگین

ElhameHosein

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/3/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام من دنبال یک رمانی هستم دختره وضع مالی خوبی داره ولی خانوادش مجبورش میکنن ازدواج کنه با ی پسری که تازه اومده ایران بعد ازدواج میبینه عکس چندین سال قبلشو پسره داره و پسره میگه خیلی وقت پیش عاشقش بوده امادختره باز عاشقش نمیشه اما بعد مدتی تصادف میکنن پسره تو ماشین گیرمیکنه و دختره اونجا میفهمه که خیلی عاشقشه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *Pantea*

Banafshe

کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال
تاریخ ثبت‌نام
18/12/19
ارسالی‌ها
560
پسندها
2,896
امتیازها
14,773
مدال‌ها
12
سطح
12

یک رمان بود که دختره آرام بود ریاضی رو خیلی خوب بلد بود دوتا داداش داشت اسم یکیشون آرش بود با یه دختره که اسمش سارا بود نمیدونم چکار کرده که بردارش برای انتقام از آرام سوءاستفاده میکنه اگه اسمش میدونین لطفا بگین
رمان شهربازی

امضا : Banafshe

Jasmin darkness

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
20/3/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
0
امتیازها
0
سطح
0

سلام
اسم رمان یادم نیست اما پسره اسمش ارش بود و خانزاده بود و دختره از شهرشون بخاطر پسر ارباب اون شهر فرار کرده بود و پیش یکی از اقوامش که تو روستای این پسره ارش بود اومد و باهاش ازدواج کرد توی جشن ازدواج ارش و این دختره اون پسره که دختره بخاطرش فرار کردن هم دعوته و دختره رو میبینه و از خالکوبی دختره به ارش میگه و ارش دختره رو میزنه

f_bfd

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/3/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام دوستان یه رمان بود که دختره پدرش مرده و بعد پدربزرگش میاد میبرتش اهواز روستای خودشون و با یه پسر ۱۵ ساله ازدواج میکنه و باردار میشه ولی پسرع میره خارج برا تحصیل رمان زمان حال دخترس که تهران زندگی میکنه و تنهاس ولی از گذشتشم میگه فرهاد فک کنم اسم پسره بود که برمیگرده و...اسمشو کسی میدونه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] *Pantea*

S_j

کاربر سایت
رفیق جدید انجمن
تاریخ ثبت‌نام
6/9/19
ارسالی‌ها
67
پسندها
106
امتیازها
523
سطح
0

سلام دوستان یه رمان بود که دختره پدرش مرده و بعد پدربزرگش میاد میبرتش اهواز روستای خودشون و با یه پسر ۱۵ ساله ازدواج میکنه و باردار میشه ولی پسرع میره خارج برا تحصیل رمان زمان حال دخترس که تهران زندگی میکنه و تنهاس ولی از گذشتشم میگه فرهاد فک کنم اسم پسره بود که برمیگرده و...اسمشو کسی میدونه؟
رمان پانتی بنتی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Kia1995

darya74ap

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/3/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام..ی رمان هست درمورد ی دختره ک خواهرش میمیره اونم ازبچه خواهرش مراقب میکنه.بعد مادر دختره ی جوری میخواد اینو بچسبونه ب داماده.اسمش یادم رفته میشه راهنمایی کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Melica_K

دل آرا

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/3/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

سلام یه رمن خوندم
که دختر مذهبی و خانواده هم مذهبی هستند برادر دختره زن صیغه ی یه پسره فکر کنم اسمش آریا بود و می کشه بعد آریا سر یه ماجراهایی دختر مجبور می شه با آریا ازدواج کنه آریا دوتا زن صیغه ای داشته آیی دختر و اذیت می کنه تا برادرش می یاد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] hadis.85

Arezoo_joon

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
22/3/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

تمنا برای نفس کشیدن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.