مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Aabbcc

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/20
ارسالی‌ها
155
پسندها
177
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2

• #1,581
میگم اسم این رمانی که لطف کردین رو همین الان زدم تو گوگل ولی این اسمو نیاورد. اسم ( زروان ) رو آورد که خلاصه ش اینه که دختری میره از بچه‌های ۱ مردی پرستاری میکنه. آیا این رمانی که گفتین همینه؟؟ :458063-24830a1ab7dc172d1979dd5bd0d18bf9:
بله

Zeynab7

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
26/8/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,582
داستان مردی ب اسم فریاد عکاس پرتره ک بعد از مرگ همسرش با اصرار خانواده ها خواهرزن نوزده سالش نوازش رو به عقد در میاره من رمانو تو تلگرام تصادفی یه پارتشو دیدم و خیلی دوس داشم بخونمش اما پیداش نکردم اسمشم ننوشته بود مثه این که فریاد سالها پیش عاشق نوازش بوده و ازش یه عکس گرفته بوده ک توش نوازش از ته دل میخندیده و موهای خیلی بلندی داشه و دیگ‌نمیدونم چیشد ک با خواهرش ازدواج کرد اگ کسی اسم رمانو میدونه خیلی ممنون میشم راهنمایی کنه مرسی
شاید رمان(ماهی سفید)باشه عزیزم
وای ایول یه هفتس دارم ب م
شاید رمان(ماهی سفید)باشه عزیزم
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Aabbcc

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
12/8/20
ارسالی‌ها
155
پسندها
177
امتیازها
728
مدال‌ها
3
سطح
2

• #1,583
سلام
رمان درمورد دختری بود که واسه یه کار توی یه خونه یه مرده پولدار استخدام میشه . مرده یه بچه داره که پسره و حدود 4 یا 5 سالشه
زن مرده نمدونم مرده یا هم طلاق گرفته دختره با پسر مرده اخت میشن دیوارای اتاق پسره رو رنگ میکنن بابای پسره رو اذیت میکنن و از این حرفا اخرش هم با مرده عروسی میکنه در ضمن توی حیاط خونه هم یه ابشار مصنوعی فکر کنم هست
رمان نیما

MehrnazParsa

کاربر فعال
کاربر فعال
تاریخ ثبت‌نام
20/8/20
ارسالی‌ها
419
پسندها
1,741
امتیازها
11,273
مدال‌ها
13
سطح
10

• #1,584
سلام
کسی نمیدونه اسم این رمان چیه؟
دختره وکیل بود و ميخواست بیگناهی نامزدش رو ثابت کنه ، جرم نامزدش هم این بود که داداش دختره رو کشته بود .
دختره قبلا ازدواج کرده بود و طلاق گرفته بود.
شوهر قبلیشم مسئول همون پروندس اگه اشتباه نکنم.
نامزد دختره هم انگار مشکلات روانی داره و کسی نمیدونه.

امضا : MehrnazParsa
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] zahra14

fatemh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/7/20
ارسالی‌ها
11
پسندها
3
امتیازها
3
سطح
0

• #1,585
یه رمان بود که دختره استاد دانشگاه شد بعد رفت تو دانشگاه یه پسریو دید که سالها پیش دوست خانوادگی بودن ،البته پسره هم استاد دانشگاه بود هم شرکت داشت ،بعدشم که دختره قبلا چاق بود الان لاغر شده،مامانشینا میرن شمال یه مدت به خاطره‌کار باباش ،این دختره خونه خانواده این پسره میمونه واینا میشه کمکم کنید اسمشو پیدا کنم؟☹
هیچکی مثل تو نیست

تسنیم

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
سطح
0

• #1,586

fatemh

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
23/7/20
ارسالی‌ها
11
پسندها
3
امتیازها
3
سطح
0

• #1,587
سلام
یک رمانی خوندم چندوقت پیش اما اسمش یادم نمیاد اینطوری بود که:دختره واسه انتقام با پسر نامادری وارد رابطه میشه در خانواده پدری پسره هم قوانین سخت گیرانیه ای علیه زنانه و خب دختره هم تخسه و احترام پسره رو نگه نمیداره و از طرفی دیگ از پسره حامله میشه...
اسم اینو ممنون می‌شم بگین❤
جانان

تسنیم

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
سطح
0

• #1,588
سلام دنبال رمانی میگردم که دختره در اصل سیده هست و بنا به دلایلی از حجاب و مسجد زده میشه و با یه دختره آشنا میشه که با نقشه میرن سراغ پسرای پولدار و یه چند وقتی هست که.میاد جلوی مسجد محلشون میشینه چون آرامش میگیره و یه حاج آقای جوونی رو میبینه که هر روز ظهر واسه نماز میاد و دختره عاشقش میشه لطفااگر می دونید اسمش رو بهم بگید خیلی وقته دارم دنبالش می گردم لطفاااااا

تسنیم

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
سطح
0

• #1,589
سلام
یک رمانی خوندم چندوقت پیش اما اسمش یادم نمیاد اینطوری بود که:دختره واسه انتقام با پسر نامادری وارد رابطه میشه در خانواده پدری پسره هم قوانین سخت گیرانیه ای علیه زنانه و خب دختره هم تخسه و احترام پسره رو نگه نمیداره و از طرفی دیگ از پسره حامله میشه...
اسم اینو ممنون می‌شم بگین❤
اسم رمان(جانان عشق)

Haniehyun

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
28/8/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,590
سلام دوستان
دنبال یه رمان میگردم موضوش یه دختره بود از خارج اومده بود ایران پیش خانواده پدریش بعد نامزد کرد یهو حامله شد اونم بدون اینکه کاری بکنه نامزدیش بهم خورد از خونه بیرونش کردن چند سال بعد نامزدش رفت دنبالش بهش گفت پدر بچتو پیدا میکنم برگرد ایران اخرش متوجه شد نامزدش بخاطر کینه ای که از پدرش داشته یه شب بیهوشش میکنه و بهش ت*جاوز میکنه کسی اسمشو میدونه؟
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.