مباحث متفرقه پیدا کردن‌ رمان‌های بی‌نام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ستاره من

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
25/7/18
ارسالی‌ها
22
پسندها
40
امتیازها
40
سطح
0

• #1,591
سلام دوستان
دنبال یه رمان میگردم موضوش یه دختره بود از خارج اومده بود ایران پیش خانواده پدریش بعد نامزد کرد یهو حامله شد اونم بدون اینکه کاری بکنه نامزدیش بهم خورد از خونه بیرونش کردن چند سال بعد نامزدش رفت دنبالش بهش گفت پدر بچتو پیدا میکنم برگرد ایران اخرش متوجه شد نامزدش بخاطر کینه ای که از پدرش داشته یه شب بیهوشش میکنه و بهش ت*جاوز میکنه کسی اسمشو میدونه؟
رمان بن بست

Sogandrahmani

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
28/8/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,592
سلام
چند سال پيش ي رماني خوندم ك دختره مامانش مرده بود با باباش طبقه بالاي خونه عموش يا عمهش زندگي ميكردن دختره تو دانشگاه ي دوست پسري داشت بعد با پسر عموش فك كنم ازدواج كرد بعد اون دوست پسره اومد ب شوهره ی چیزی گفت ک یادم نمیاد اونم همش با دختره بد رفتار میکرد کسی اسمشو نمیدونه؟؟؟:458159-cb52a51dde0f659624b862e153db48f9:

تسنیم

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
21/2/20
ارسالی‌ها
44
پسندها
65
امتیازها
103
سطح
0

• #1,593
سلام،دنبال رمانیم که دختره توی بهزیستی فک کنم بزرگ شده بود و ناراحتی قلبی داشت و با یه دکتر ازدواج کرده بود ولی شوهرش اونو نمیخواست و دختره رو مجبور کرد که طلاق بگیره و بعد طلاق دختره تو خونه یکی از مربیای بهزیستی زندگی میکرد که مربی یه پسر داشت که مثل برادر بود برای دختره و دختره هم عروسک درست میکرد و میفروخت تا خرجش در بیاد،،بعدش پسر مربیه با دخترخاله شوهر سابق دختر ازدواج میکنه و این دو دوباره همدیگرو میبینن و پسره پشیمونه و میخواد که دختره برگرده و آخر هم دوباره برمیگردن،یه تیکشم این بود که یه چشن برای بچه های بهزیستی برگزار کرده بودن که دختره لباس فیل فک کنم پوشیده بود و پسره هم همراه خواهرزادهاش شرکت کرد توی این جشن

Farimah

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
17/8/20
ارسالی‌ها
6
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

• #1,594
اسم رمانی که ژانرش غمگین و عاشقانه اس
دختره دوتاداداش داره و عاشق یه پسره میشه اینا با هم نامزد میکنن و یه روز دختره تو فرودگاه میبینه که پسره یه دختری را بغل کرده و فکرمیکنه که پسره بهش خ**یا*نت کرده ولی اون دختر را به سر پرستی قبول کرده بوده و یه چیز دیگه اینکه هم دختره و هم پسره دکتر بودن و پسره یتیم بوده وفقط یه داداش داره
اگه اسم این رمان را میدونید لطفا بگید
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Shakiba97

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
16/8/20
ارسالی‌ها
6
پسندها
7
امتیازها
3
سطح
0

• #1,595
سلام دوستان
پسرداستان مادرش استاددانشگاهه.مادرش میگه اگر میخوای ارث بهت برسه ازدواج کن.این هم بادختری ازدواج میکنه اما دختره خیلی خفت میکشه تو زندگیشون.پسره وضع مالیش توپه.خلاصه دوست پسره بهش نارو میزنه و پولای پسره رو بالا میکشه.دختره هم قبلش از زندگیش رفته.یادمه یک جاییش بود بعد از چندسال دختره پسره رو میبینه تو پراید خیلی تعجب میکنه.خلاصه اینادوباره باهم ازدواج میکنن پسره هم مال و منالشو پس میگیره ممنون میشم راهنمایی کنید

Haniehyun

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
28/8/20
ارسالی‌ها
2
پسندها
2
امتیازها
0
سطح
0

• #1,596

Adamak

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
18/8/20
ارسالی‌ها
4
پسندها
3
امتیازها
0
سطح
0

• #1,597
وای وای وای وایییی خدایییی من. پیداش کردم "دلی نمونده بشکنی" توهمین سایت یک رمان هستش. انقد رمانا رو بالا پایین گردم تا پیداش کردم. اینم تقدیم به تو
عااااااااتشقتم مرررسی

behnaz1999

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
1/8/20
ارسالی‌ها
48
پسندها
67
امتیازها
103
سطح
0

• #1,598

Nazanin.raminiya

کاربر انجمن
کاربر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
21/7/20
ارسالی‌ها
278
پسندها
2,725
امتیازها
17,273
مدال‌ها
11
سطح
12

• #1,599
سلام دنبال رمانی میگردم که یه دختری فقیر بود یه دختر دیگه ای بهش کمک میکنه و به خونواده اش میگه دوستم از خارج برگشته بعد با برادرش ازدواج میکنه ولی بعدا ها پسره متوجه میشه ایه یه دختره فقیره و طلاقش میده اما دختر باردار بود

اگه کسی اسمش رو میدونه بگه لطفااااااا

امضا : Nazanin.raminiya

Mahya94

نو ورود
نو ورود
تاریخ ثبت‌نام
29/8/20
ارسالی‌ها
1
پسندها
1
امتیازها
0
سطح
0

• #1,600
سلام
رمان در مورد دختری بود که بعد از مرگ پدرش به ایران برمیگرده مجبوری تو سفارت به عقد پسری که اسمش فکرکنم کیا بود درمیاد ولی بعدا تو خواب بهش دست درازی میکنن و اون باردار میشه و فرار میکنه خارج و پسرعمش خیلی کمکش میکنه بعدا نامزد قبلیش بهش قول میده که اون فرد رو پیدا کنه وبا این حرف میکشونتش ایران و بعد ها مشخص میشه که همون کس نامزدش بوده و بخاطر انتقام از پدر دختره با همکاری شوهر عمه دختره این کار رو کرده
اسم خواهر پسره پریساس و بعدا با مردی به اسم احمد ازدواج میکنه دختره دوباره باردار میشه و این که ویار بوی بدن شوهرش بوده دزدکی لباس پسره برمیداره اونم سر میرسه میگه تا وقتی خودم هستم چرا لباس
اگر پیدا کردین به من بگین

آخرین ویرایش توسط مدیر
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.