متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذای مدرن | ۸ نوع طرز تهیه پیتزا خانگی به روش بهترین پیتزا فروشی های تهرون!

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 43
  • بازدیدها 1,068
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
اضافه کردن مرحله ای آرد برای پیده ترکیه

۵- وقتی مایه کمی حالت خمیری به خودش گرفت، نمک رو اضافه و مخلوط کنید. ( نمک رو مستقیم به خمیر مایه اضافه نمیکنیم چون مانع فعال شدن خمیر مایه میشه و همیشه همراه آرد به مواد اضافه میشه).
۶- دوباره آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه! از اضافه کردن آرد زیاد خودداری کنید؛ چون آرد زیاد باعث سنگین شدن خمیر و به اصطلاح خفه شدن خمیر میشه و بعد از پخت خمیرتون خشک میشه و بافت خوبی نداره.

جلوگیری از خشک شدن خمیر پیده
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
۷- بعد از اینکه خمیرتون آماده شد، روی صفحه کار خمیر رو به مدت ۱۰ دقیقه به خوبی ورز بدین.

۸- خمیر رو با کف دست ورز بدین و هیچ موقع خمیر رو چنگ نزنین. چون باعث میشه خمیر چسبنده بشه و مجبور به اضافه کردن آرد بیشتر بشین و کیفیت کارتون پایین بیاد. ورز دادن خوب خمیر باعث میشه چسبندگی خمیر گرفته بشه و خمیر یکدست بشه.

ورز دادن خمیر پیده به روش درست

۹- خمیر رو داخل ظرفی بذارین و روی اون سلفون بکشین و با یه پارچه بپوشونین و در محیط به مدت یک ساعت استراحت بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #13
۱۰- وقتی خمیر به خوبی استراحت کرد و حجمش دو برابر شد، سلفون رو بردارین و با دست پف خمیر رو بگیرین. روی صفحه کار رو کمی آرد پاشی کنین و خمیر رو ورز بدین تا کاملا هوای داخل خمیر خارج بشه.

گرفتن پف خمیر با دست برای پیده
۱۱- خمیر رو سه قسمت کنید و هر قسمت رو چونه کنید( اگه دوست داشتید پیده هاتون کوچیک تر باشه میتونین به چهار قسمت تقسیم کنید).

۱۲- صفحه کار رو مجددا آرد پاشی کنید و چونه خمیر رو با وردنه به شکل بیضی به ضخامت نیم سانت باز کنید.

وردنه کشیدن خمیر پیده
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #14
۱۳- برای آماده کردن مواد داخلی، یک عدد سینه مرغ بزرگ رو با پیاز و نمک و فلفل و آب بپزین و بعد از پخت ریش ریش کنید. داخل تابه ای یک عدد پیاز نگینی خرد شده رو با روغن تفت بدین تا طلایی بشه و مرغ پخته رو بهش اضافه کنید و تفت بدین و نمک و ادویه های دلخواهتون مثل فلفل سیاه و فلفل قرمز و آویشن و زردچوبه و… رو اضافه کنید.
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و ذرت رو هم اضافه کنید و در نهایت یک قاشق رب به مواد بزنین و خوب تفت بدین تا مواد یکدست رنگ بگیرن و تفت بخورن و در نهایت حرارت رو خاموش کنید و بعد جعفری رو اضافه و مخلوط کنید. ( حرارت باعث میشه جعفری تغییر رنگ بده! به همین خاطر بعد از خاموش کردن جعفری رو اضافه میکنیم.)

[IMG alt="داخل پیده رو با چی پر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #15
۱۴- داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدین و کاغذ روغنی رو چرب کنید. خمیر رو روی اون قرار بدین از مواد میانی روی خمیر پهن کنید طوری که از کناره ها کمی فاصله داشته باشه و روی مواد پنیر پیتزا بریزین و حالا کناره های خمیر رو روی اون برگردونید.

پیچاندن مواد پیده داخل خمیر
۱۵- و بعد گوشه ها رو به هم بچسبونید؛ طوری که شکل قایق به خودش بگیره. ( گوشه ها رو با دقت بچسونین! در صورتی که خمیر رو زیاد آرد پاشی کرده باشین ممکنه به خوبی نچسبن و داخل فر از هم باز بشن در این صورت دستتون رو کمی با آب خیس کنید و گوشه ها رو به هم وصل کنید). بعد از این کار میریم سراغ رومال.

[IMG alt="قایقی کردن لبه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #16
۱۶-برای رومال، یک عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه و دو قاشق شیر بهش اضافه و مخلوط کنید.

با قلمو از مواد رومال کناره های خمیر بزنین تا یکدست رنگ بگیره. پیده رو داخل فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار بدین. تا زمانی که روی پیده طلایی بشه. اگه فرتون گازی هست و روی پیده خوب طلایی نشد، چند دقیقه آخر گریل رو روشن کنید.
پختن پیده مرغ در فر


۱۷- پیده رو بعد از پخت از فر خارج کنید و وقتی هنوز داغه با قلمو روی خمیر کمی روغن برنین تا براق بشه. بعد اجازه بدین کمی از دما بیفته. بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و داخل ظرف سرو برش بزنین و با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #17

طرز تهیه پیده گوشت

در صورتی که دوست داشتید پیده گوشت درست کنید، به جای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنید! یک عدد پیاز رو تفت بدین تا طلایی بشه و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و خوب تفت بدین تا بپزه و تغییر رنگ بده. بعد ادویه ها رو اضافه کنید و بعد فلفل دلمه ای و ذرت و در اخر هم رب و جعفری رو اضافه کنید.

گاهی گوشت داخل پیده به صورت خام داخل خمیر قرار داده میشه تا به همراه خمیر و داخل فر بپزه؛ در اون صورت گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و ادویه دلخواه مخلوط کنید و روی خمیر پهن کنید و در صورت دلخواه روی اون فلفل دلمه ای یا گوجه خرد شده قرار بدین و بعد داخل فر بذارین.

[IMG alt="برش دادن پیده به شکل...

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #18

پیده مخصوص گیاهخواران

کسایی که گیاهخوار هستن، میتونن از انواع سبزیجات و سویا به همراه قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت و گوجه فرنگی و… داخل پیده استفاده کنن. یکی دیگه از غذاهایی که در عین خوشمزه بودن برای گیاهخوراها مناسبه، لازانیا اسفناجه.

نکات مهم در تهیه پیده:​

  • استفاده از پنیر پیتزا روی پیده دلخواهه! و گاها پیده بدون پنیر درست میشه. بنابراین اگه دوست نداشتین میتونید حذفش کنید.
  • در صورت دلخواه بعد از زدن رومال روی خمیر میتونید کنجد بپاشید و بعد داخل فر بذارین.
  • بعضی ها بعد از آماده کردن پیده یک عدد تخم مرغ هم روی اون میشکنن و بعد داخل فر قرار میدن.
  • از آرد سفید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #19

۴- مینی پیتزا با نان همبرگر

ساده ترین و آسان‌ترین پیتزا مینی پیتزا با نان همبرگر است که نیاز به زمان طولانی برای درست کردن خمیر نیست. برای تهیه این پیتزا خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:

مینی پیتزا


طرز تهیه پیتزا ترکی:
نان همبرگر پنج ‌عدد
قارچ صد گرم
فلفل دلمه یک عدد
نخودفرنگی پنجاه گرم
پنیر پیتزا صد گرم
هویج یک عدد
فلفل‌سبز یک عدد
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #20
  1. نان‌های همبرگری را از وسط به دو نیمه مساوی برش بزنید و با کمک وردنه و فشار دست، چندین بار روی آن‌ها فشار بیاورید تا سطح نان‌ها صاف و بافت آنها منسجم‌تر و محکم‌تر شود.
  2. نان‌ها را درون سینی فر در کنار هم بچینید.
  3. با سس کچاپ یا سس فلفلی روی سطح نان‌ها را کاملا کاور کنید. ابتدا سس‌ها رو به‌صورت دورانی روی سطح نان بریزید و سپس آن‌ را روی تمام سطح نان پهن کنید.
  4. لایه نازکی از پنیر پیتزا روی سطح نان‌های طعم‌دار شده خود بریزید.
  5. با توجه به موادی که برای پیتزا استفاده می‌کنید به ترتیب همه مواد را روی سطح نان بچینید و دقت کنید که از اطراف آن نریزد.
 
امضا : Hope
عقب
بالا