- ارسالیها
- 3,851
- پسندها
- 20,566
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 45
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #21
6- لایه نازک دیگری از پنیر پیتزا روی مواد بریزید. آویشن، رزماری، کنجد، سیاهدانه و نمک را اضافه کنید. با دمای ۱۸۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سینی را در فر با نحوه پخت بالا و پایین قرار دهید تا مواد پیتزا کمی پخته و پنیر پیتزا آب شود. نان ساندوچی بعد از گذشت این مدت زمان، در فر طعم بسیار خوب و تردی به خود میگیرد.
بر خلاف ظاهر سادهای که این غذا دارد طعمی بسیار متفاوت و خوشمزه با سایر پتزاهایی که تا به حال خوردید خواهد داشت. فراموش نکنید در تهیه این پیتزا حتما از رزماری...
![درست کردن پیتزا مینی با عکس مرحله به مرحله درست کردن پیتزا مینی با عکس مرحله به مرحله](https://blog.okala.com/wp-content/uploads/2020/03/%D8%AF%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%AA%D8%B2%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C.jpg)
بر خلاف ظاهر سادهای که این غذا دارد طعمی بسیار متفاوت و خوشمزه با سایر پتزاهایی که تا به حال خوردید خواهد داشت. فراموش نکنید در تهیه این پیتزا حتما از رزماری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.