متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذای مدرن | ۸ نوع طرز تهیه پیتزا خانگی به روش بهترین پیتزا فروشی های تهرون!

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 43
  • بازدیدها 1,059
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #21
6- لایه نازک دیگری از پنیر پیتزا روی مواد بریزید. آویشن، رزماری، کنجد، سیاه‌دانه و نمک را اضافه کنید. با دمای ۱۸۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سینی را در فر با نحوه پخت بالا و پایین قرار دهید تا مواد پیتزا کمی پخته و پنیر پیتزا آب شود. نان ساندوچی بعد از گذشت این مدت زمان، در فر طعم بسیار خوب و تردی به خود می‌گیرد.

درست کردن پیتزا مینی با عکس مرحله به مرحله


بر خلاف ظاهر ساده‌ای که این غذا دارد طعمی بسیار متفاوت و خوشمزه با سایر پتزاهایی که تا به حال خوردید خواهد داشت. فراموش نکنید در تهیه این پیتزا حتما از رزماری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #22

۵- تارت پیتزا​

تارت پیتزا ، پیتزایی بسیار جذاب مناسب جشن‌ها و مهمانی‌های شما است. برای تهیه این پیتزا مواد زیر لازم است:

طرز تهیه تارت پیتزای خانگی با دستور آسان تهیه خمیر تارت


مواد مورد نیاز برای تهیه خمیر تارت پیتزا:
آرد ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ولرم۱ پیمانه
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
خمیر ترش ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
مواد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #23
  1. ابتدا در یک ظرف مناسب درب دار ۱ قاشق غذاخوری خمیر ترش و ۱ قاشق غذاخوری شکر را باهم مخلوط کرده و سپس یک پیمانه شیر ولرم را اضافه کرده و با همزن دستی موادمان را به خوبی مخلوط و یکدست کرده و درب ظرف را قرار می‌دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا مواد ما استراحت کند.
  2. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه خمیرترش آماده شده را در یک ظرف مناسب می‌ریزیم و به آن ۱ عدد تخم مرغ اضافه می‌کنیم و با همزن دستی مخلوط کرده و سپس ۶ قاشق غذاخوری روغن مایع و یک قاشق مرباخوری نمک را اضافه و موادمان را به خوبی مخلوط می‌کنیم و کم کم به آن ۵۰۰ گرم آرد را اضافه کرده و با دست موادمان (خمیرترش، تخم مرغ، روغن، آرد) را ورز می‌دهیم تا خمیر ما دیگر به دست نچسبد و بعد از آماده سازی خمیر روی آن را با سلفون می‌پوشانیم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #24

مرحله آخر: سرو تارت پیتزا

pizza-tart-1.jpg
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تارت پیتزا شما آماده شده است و آن را در ظرف سرو می‌ریزیم، امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.

نکات تهیه تارت پیتزا

  • زمانی که خمیرترش و خمیر آماده تارت را برای استراحت می‌گذارید، حتما آنها را در جایی کاملا گرم بگذارید و روی آنها را با یک پارچه بپوشانید.
  • برای مواد داخل تارت هیچ محدودیتی ندارید و می‌توانید با توجه به ذائقه ی خود از هر موادی که علاقه دارید استفاده کنید، مانند: گوشت، مرغ، سبزیجات و غیره….
  • مایه خمیر را حتما از قنادی یا شیرینی پزی تهیه کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #25

۶- پیتزا لقمه‌ای( کالزونه)

کالزونه نوعی غذای لذیذ ایتالیایی است که شباهت زیادی به پیتزا مرغ دارد و حالتی حلالی دارد که خمیر را بر روی مواد تا میکنیم. برای تهیه این پیتزا به مواد زیر نیاز داریم:

طرز تهیه کالزونه (گلزونه) مرغ؛ پیتزای لقمه‌ای ایتالیایی


مواد لازم برای خمیر کالزونه
آردچهار و نیم پیمانه
نمکیک و نیم قاشق چایخوری
خمیر مایه خشک فوری۱ قاشق چایخوری
روغن مایع ( ترجیحا روغن زیتون)یک چهارم پیمانه
آب سردیک و سه چهارم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #26
  1. برای تهیه خمیر کالزونه آرد باید سرد باشه پس یکی دو ساعت قبل آرد رو داخل یخچال قرار بدین. آرد سرد الک شده رو داخل ظرفی بریزین و نمک و خمیر مایه فوری رو بهش اضافه و مخلوط کنید.
  2. روغن مایع رو به آرد اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید. حالا کم کم شروع به اضافه کردن آب سرد میکنیم برای این خمیر باید از آب سرد یخچالی استفاده کنید. آب رو خیلی کم به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا مواد حالت خرده نان به خودشون بگیرن.
  3. بعد کم کم آب اضافه کنید تا خمیر کاملا جمع بشه، بسته به نوع آرد و اینکه میزان جذب آب اونها متفاوته ممکنه همه آب مصرف بشه یا اینکه اضافه بمونه.
  4. داخل ظرف رو کمی با روغن مایع چرب کنید و خمیر ورز داده و چونه شده رو داخل ظرف قرار بدین و روی خمیر رو هم کمی با روغن چرب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #27
برای سس داخل کلزونه میتونید از سس کچاپ استفاده کنید یا اینکه دو یا سه عدد گوجه متوسط رو بشورید و داخل ظرفی آب بریزید و روی حرارت بالا قرار بدین تا به جوش بیاد.

گوجه ها رو داخل آب درحال جوش بندازید و اجازه بدید چند دقیقه بمونه و بعد از داخل آب جوش خارج کنید و روی اونها آب سرد بریزید حالا به راحتی پوست گوجه ها رو با دست جدا کنید و گوشت گوجه ها رو چهار قسمت کنید و داخل میکسر کاملا پوره کنید و به همراه کمی نمک و دو حبه سیر رنده شده داخل تابه روی حرارت بذارید تا آب اضافیش تبخیر بشه و به غلظت برسه و بعد برای انواع پیتزا استفاده کنید.

۶- خمیر استراحت کرده رو روی میز کار ورز بدین تا هوای داخل خمیر خارج بشه و بعد خمیر رو بسته به اندازه‌ای که برای کلزونه در نظر دارید چهار یا دو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #28
۷- هر قسمت رو چونه کنید و روی کاغذ روغنی به کمک وردنه و به شکل گرد و به ضخامت چند میلی باز کنید( اگه احساس کردین خمیر به کاغذ روغنی میچسبه کاغذ روغنی رو کمی با برس چرب کنید).

باز کردن خمیر کلزونه برای گذاشتن مواد داخل آن


۸- روی نصف خمیر باز شده کمی سس کچاپ یا سس گوجه ای که آموزش داده شد بریزین و با قاشق روی خمیر پهن کنید به جز قسمت کناری خمیر، روی سس گوجه کمی پنیر پیتزا رنده شده بریزین ( از پنیر گودا هم میتونید استفاده کنید) و روی پنیر پیتزا مرغ ریش ریش شده و قارچ پخته و فلفل دلمه ای و ذرت بریزین و در صورت دلخواه کمی آویشن هم بپاشید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #29
۹- روی مواد مجددا پنیر پیتزا بریزید و نصف دیگه خمیر رو به کمک کاغذ روغنی روی مواد میانی و نصف دیگه برگردونید.

بستن خمیر کالزونه


۱۰- کناره های خمیر رو به کمک چنگال یا دست کاملا بهم بچسبونید و شکل بدید و بعد روی خمیر با کمک قلمو کمی سس کچاپ بزنید.

خمیر کالزونه و مواد داخل آن


۱۱- پنیر پیتزا بریزید و روی اون به دلخواه از مواد میانی بریزید. (روی کلزونه رو به دلخواه میتونید ساده نگه دارید و فقط با زرده تخم مرغ مخلوط شده با کمی شیر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #30
کازونه


۱۲- فر رو از قبل با دمای دویست و بیست درجه سانتی گراد روشن کنید تا کاملا گرم بشه (برای فرهای برقی دویست درجه سانتی گراد تنظیم کنید) و کلزونه رو به مدت حدودی بیست دقیقه داخل فر بذارید تا کاملا بپزه ( زمان پخت در فر های مختلف متفاوته پس مرتب چک کنید) و بعد از پخت سه برش روی کلزونه ایجاد کنید و با سس کچاپ سرو کنید.

%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%DB%B1%DB%B2.jpg
 
امضا : Hope
عقب
بالا