- ارسالیها
- 3,835
- پسندها
- 20,543
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 45
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #21
6- لایه نازک دیگری از پنیر پیتزا روی مواد بریزید. آویشن، رزماری، کنجد، سیاهدانه و نمک را اضافه کنید. با دمای ۱۸۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سینی را در فر با نحوه پخت بالا و پایین قرار دهید تا مواد پیتزا کمی پخته و پنیر پیتزا آب شود. نان ساندوچی بعد از گذشت این مدت زمان، در فر طعم بسیار خوب و تردی به خود میگیرد.
بر خلاف ظاهر سادهای که این غذا دارد طعمی بسیار متفاوت و خوشمزه با سایر پتزاهایی که تا به حال خوردید خواهد داشت. فراموش نکنید در تهیه این پیتزا حتما از رزماری...
بر خلاف ظاهر سادهای که این غذا دارد طعمی بسیار متفاوت و خوشمزه با سایر پتزاهایی که تا به حال خوردید خواهد داشت. فراموش نکنید در تهیه این پیتزا حتما از رزماری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.