متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذای مدرن | ۸ نوع طرز تهیه پیتزا خانگی به روش بهترین پیتزا فروشی های تهرون!

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 43
  • بازدیدها 1,059
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #31

نکات تهیه کالزونه:

  • اگه از خمیر مایه فوری استفاده نمی‌کنید، باید خمیر مایه رو با آب ولرم و مقداری شکر عمل بیارید و بعد استفاده کنید موقع استفاده از خمیر مایه فوری هم از سلامت خمیر مایه اطمینان حاصل کنید.
  • این خمیر رو می‌تونید، به صورت نصف مقدار هم آماده کنید. همچنین این خمیر رو میتونید از روز قبل آماده کنید و بعد چونه کنید. داخل زیپ کیپ کمی چرب شده قرار بدید و داخل یخچال بذارید و روز بعد استفاده کنید، این خمیر رو به مدت سه روز در یخچال و سه ماه در فریزر میتونید نگهداری کنید. فقط یک روز قبل از استفاده از فریزر خارج کنید و داخل یخچال بذارید تا یخش آب بشه و دو ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه.
  • به جای مرغ میتونید از گوشت چرخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #32

۷- پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط یکی از پیتزاهایی ایت که طرفداران بسیار دارد. شما به راحتی می‌توانید در منزل این پیتزا را تهیه کنید. برای تهیه این پیتزا مواد زیر لازم است:

طرز تهیه پیتزا مخلوط در خانه


مواد مورد نیاز برای نان پیتزا
آرد سه صفر قنادییک و نیم پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
خمیرمایه۱ قاشق غذاخوری
آبنصف پیمانه
مواد مورد نیاز برای روی پیتزا
قارچ خردشده۲۰۰ گرم
نخود فرنگی
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #33
  1. خمیر مایه و آب را درون ظرف مناسبی می‌ریزیم و چند دقیقه‌ای منتظر می‌مانیم تا خمیر مایه در آب عمل کند و حل شود. سپس روغن را اضافه می‌کنیم.
  2. خمیر باید به‌ راحتی در دست قابل شکل دادن باشد و اصلاً به ظرف یا دستتان نچسبد.
  3. خمیر لطیف و خوش‌طعم ما آماده طبخ است. آن را به ظرف سرو منتقل و با کمک وردنه یا دست سطح آن را صاف کنید.
  4. حالا سینی مورد نظر را بین پنج تا ده دقیقه با توجه به ضخامت خمیر در فر قرار دهید. دمای فر بهتر است بین ۱۷۵ تا ۱۸۵ درجه باشد. نحوه پخت را روی حالت حرارت از بالا و پایین قرار دهید تا نان نیمه‌پخته شود.
  5. در این مرحله روی سس لایه نازکی از پنیر بریزید و از هر موادی که برای پر کردن سطح نان دوست دارید به ترتیب بچینید.
  6. ما اول قارچ‌ها، بعد نخودفرنگی و بعد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #34
۲- در آخرین مرحله لایه نازکی از پنیر را روی سطح پیتزا بریزید. این کار هم باعث می‌شود تا مواد به‌خوبی به‌هم بچسبند و جدا نشوند و هم شکل ظاهری زیباتری به پیتزای شما می‌دهد. راستی اگر شما هم دوست دارید پیتزای رنگی‌رنگی داشته باشید می‌توانید کنجد یا سیاه‌دانه هم روی پنیرها بپاشید.

نکته: قبل از گذاشتن پیتزا در فر، روی آن را با نمک‌پاش نمک بزنید. ریختن مقداری آویشن و رزماری عطر بسیار مطلوبی را به پیتزای شما می‌دهد.

با توجه به این که عموماً موادی که روی پیتزا استفاده می‌شوند، پخته هستند یا بافت نازکی دارند زمان زیادی برای پخت نیاز ندارید. پنیر پیتزا در دمای ۱۷۵ درجه در طبقه وسط با نحوه پخت بالا و پایین بین ۱۵ تا ۲۵ دقیقه زمان نیاز دارد تا آب شده و پخته شود.

[IMG alt="مواد...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #35

طرز تهیه پیتزا خانگی بدون فر

اگر فر در دسترس ندارید نگران نباشید. باز هم می‌توانید پیتزا بپزید. مراحل پخت پیتزا بدون فر مشابه دستور گفته‌شده در بالاست. فقط بهتر است از نان پیتزای آماده استفاده کنید.

کف یک ماهیتابه مناسب (که درب دارد) را با کمی روغن چرب کنید و نان پیتزای آماده را درون آن قرار دهید و به ترتیب سس و مواد مورد نظر را که آماده کرده‌اید روی آن بریزید. در پایان درب ماهیتابه را قرار داده و آن را روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید.

بهتر است از شعله‌پخش‌کن هم استفاده کنید. زمانی که پنیر روی پیتزا ذوب شد پیتزا آماده است.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #36

۸- پوآچای پیتزایی

پوآچای یک نوع نان ترکیه ای است که داخل آن را با مواد مختلفی می‌توان پر کرد. برای تهیه پوآچای پیتزایی مواد پیتزا را داخل آن قرار می‌دهیم.

طرز تهیه پوآچای پیتزایی؛ فینگرفود ترکی خوشمزه برای مهمانی


برای تهیه پوآچای ابتدا باید نان آن را درست کنید که مواد زیر را نیاز دارید.

مواد لازم برای خمیر پوآچا:
آرد (آرد نان فانتزی)به مقدار لازم
خمیر مایه۱ قاشق غذا خوری
شیریک و نیم پیمانه
شکر۱ قاشق چای خوری
روغن مایعیک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #37
  1. برای تهیه خمیر پوآچا شیر رو گرم میکنیم تا ولرم بشه دمایی که برای عمل اومدن خمیر مایه نیاز هست باید حدود سی و پنج الی چهل درجه باشه اگه دماسنج ندارین نوک انگشت تون رو داخل شیر بزنید.
  2. دمای شیر باید به قدری باشه که گرمای اون رو کاملا حس کنید اما دستتون نسوزه و بتونید داخل شیر نگهش دارید.
  3. اگه دمای شیر کم باشه خمیر مایه شروع به فعالیت نمیکنه و اگه دمای شیر بالا باشه خمیر مایه از بین میره. شکر رو روی خمیر م۱۶ایه بریزید و به شیر ولرم اضافه کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #38
و کاملا مخلوط کنید، روی ظرف رو بپوشونید و ده دقیقه زمان بدین تا عمل بیاد. خمیر مایه از شکر تغذیه میکنه و شروع به فعالیت میکنه شکر استفاده شده در نان باعث شیرینی نان نمیشه و فقط برای تغذیه خمیر مایه اضافه میشه.
دو پیمانه آرد الک شده رو داخل ظرفی بریزین و روغن مایع رو بهش اضافه کنید.

اضافه کردن آرد و روغن مایع در خمیر پوآچای پیتزایی

و بعد خمیر مایه عمل اومده رو داخل ظرف بریزید و نمک رو هم به مواد اضافه کنید.
[IMG alt="اضافه کردن نمک به خمیر پوآچای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #39
۴- در صورت دلخواه میتونید مقداری پودر آویشن هم به مواد اضافه کنید. تا طعم خوبی به نون بده همه مواد رو با قاشق مخلوط کنید.

اضافه کردن پودر آویشن به مواد خمیر پوآچای پیتزایی


۵- و شروع به اضافه کردن آرد بکنید. چون میزان جذب آب آردهای مختلف متفاوته مقدار آرد کاملا مشخص نیست باید آرد رو کم کم اضافه کنید تا مایه کم کم غلیظ بشه و با قاشق به سختی مخلوط بشه.

[IMG alt="اضافه کردن آرد به خمیر پوآچای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32
 
ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #40
خمیر رو به مدت ده دقیقه روی صفحه کار ورز بدین و اگه احساس کردین موقع ورز دادن، خمیر به صفحه کار میچسبه خیلی کم روی تخته رو آرد پاشی کنید برای ورز دادن خمیر از قسمت انتهایی دست استفاده کنید و به هیچ عنوان خمیر رو چنگ نزنید چون این کار باعث چسبنده شدن خمیر میشه و در نتیجه آرد بیشتری مصرف میشه و کیفیت خمیر پایین میاد.

خمیر پوآچای پیتزایی

۷- خمیر رو بعد از ورز دادن چونه کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روی ظرف سلفون بکشید و روی اون رو با حوله یا دستمال بپوشونید و یک ساعت در دمای محیط استراحت بدین تا حجمش دو برابر بشه.

[IMG...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope
عقب
بالا