- ارسالیها
- 3,835
- پسندها
- 20,543
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 45
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #31
نکات تهیه کالزونه:
- اگه از خمیر مایه فوری استفاده نمیکنید، باید خمیر مایه رو با آب ولرم و مقداری شکر عمل بیارید و بعد استفاده کنید موقع استفاده از خمیر مایه فوری هم از سلامت خمیر مایه اطمینان حاصل کنید.
- این خمیر رو میتونید، به صورت نصف مقدار هم آماده کنید. همچنین این خمیر رو میتونید از روز قبل آماده کنید و بعد چونه کنید. داخل زیپ کیپ کمی چرب شده قرار بدید و داخل یخچال بذارید و روز بعد استفاده کنید، این خمیر رو به مدت سه روز در یخچال و سه ماه در فریزر میتونید نگهداری کنید. فقط یک روز قبل از استفاده از فریزر خارج کنید و داخل یخچال بذارید تا یخش آب بشه و دو ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه.
- به جای مرغ میتونید از گوشت چرخ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.