غذای مدرن غذای مدرن | ۸ نوع طرز تهیه پیتزا خانگی به روش بهترین پیتزا فروشی های تهرون!

  • نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 43
  • بازدیدها 768
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #41
۸- بعد از استراحت خمیر رو مجددا چند دقیقه روی صفحه کار ورز بدین تا هوای داخل خمیر خارج بشه و خمیر رو دوازده قسمت کنید و هر قسمت رو چونه بگیرید.

داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار بدین و چونه های خمیر رو با فاصله از هم بچینید (بسته به اندازه سینی میتونید همه رو داخل یک سینی بچینید یا اینکه داخل دو سینی مختلف) روی سینی رو با نایلون بپوشونید و نیم ساعت استراحت ثانویه بدین.

به حجم زیاد رسیدن خمیر پوآچای پیتزایی


۹- و بعد کف یک استکان رو داخل روغن مایع بزنید (برای اینکه به خمیر نچسبه) و روی چونه های استراحت کرده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #42
۱۰- داخل فضای خالی خمیر ها سس کچاپ یا سس خانگی مخصوص پیتزا بریزید و با قاشق پهن کنید و داخل خمیر رو با مواد دلخواه پر کنید.

پر کردن داخل خمیر پوآچای پیتزایی با مواد پیتزا

۱۱- من برای قسمت داخلی خمیر از مرغ پخته شده و خرد شده استفاده کردم که کمی با زعفران و فلفل و آویشن طعم دار شده و از سوسیس و فلفل دلمه ای خرد شده و ذرت برای قسمت داخلی پوآجا از مواد مختلفی میتونید استفاده کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #43
دمای فر رو در فر های برقی و توسترها بیست درجه پایین‌تر از دمای گفته شده قرار بدین. اجازه بدین پوآچا ها کمی خنک بشن و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و به همراه سس سرو کنید.

طرز تهیه پوآچای پیتزایی خوشمزه با دستور تهیه مرحله به مرحله




نکات تهیه پوآچای پیتزایی:

  • برای داخل پوآچا به جای استفاده از سس کچاپ میتونید سس مخصوص پیتزا تهیه کنید برای تهیه سس کافیه گوجه فرنگی رو رنده یا پوره کنید (بدون پوست) و داخل ظرفی روی حرارت بذارید تا غلیظ بشه و آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده بشه و بعد مقداری روغن زیتون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

Hope

ناظر ارشد رمان + منتقد ترجمه
پرسنل مدیریت
ناظر ارشد رمان
تاریخ ثبت‌نام
22/11/21
ارسالی‌ها
3,820
پسندها
20,344
امتیازها
53,173
مدال‌ها
44
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • پرسنل مدیریت
  • #44

طرز تهیه خمیر پیتزا ترد خانگی​

خمیر پیتزا یکی از اجزای خیلی مهم در پخت پیتزا هست که اگه ترد و خوشمزه باشه و بافت مناسبی داشته باشه، به جذابیت ظاهری و طعم پیتزای شما کمک خیلی زیادی می‌کنه. طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی اصلا کار سختی نیست و خیلی راحت و در زمان کم می‌تونید خمیری خوشمزه برای پیتزا آماده کنید. شاید بارها خمیر پیتزا را در خانه درست کردین و هر دفعه یه مشکلی برای اون پیش اومده! یا پف نکرده یا ترد نشده یا کلا اون چسبندگی و انسجام رو نداشته!اینو بدونین که با روشی که من بهتون آموزش میدم و با رعایت همه نکات یک خمیر پیتزا خانگی خوشمزه دقیقا مثل فست فودی‌ها خواهین داشت.

[IMG alt="طرز تهیه خمیر پیتزا در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Hope

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
8
بازدیدها
36
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
54
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
29
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
46
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
64
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
46
عقب
بالا