- تاریخ ثبتنام
- 22/11/21
- ارسالیها
- 3,849
- پسندها
- 20,537
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 45
سطح
32
- نویسنده موضوع
- #11

۵- وقتی مایه کمی حالت خمیری به خودش گرفت، نمک رو اضافه و مخلوط کنید. ( نمک رو مستقیم به خمیر مایه اضافه نمیکنیم چون مانع فعال شدن خمیر مایه میشه و همیشه همراه آرد به مواد اضافه میشه).
۶- دوباره آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد که به دست نمیچسبه! از اضافه کردن آرد زیاد خودداری کنید؛ چون آرد زیاد باعث سنگین شدن خمیر و به اصطلاح خفه شدن خمیر میشه و بعد از پخت خمیرتون خشک میشه و بافت خوبی نداره.
