- ارسالیها
- 3,835
- پسندها
- 20,543
- امتیازها
- 53,173
- مدالها
- 45
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #171
مرحله چهارم؛ گردو را به پیاز اضافه کنید
سپس به قابلمه، مغز گردوهای خرد شده را اضافه کنید و سپس خوب مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و آن ها را با یکدیگر به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. در این مرحله چند تکه یخ کوچک میتوانید اضافه کنید تا به گردوها شوک وارد شده و بیشتر روغن پس بدهد.مرحله پنجم؛ رب انار را به فسنجان اضافه کنید
در مرحله بعد رب انار را به قابلمه اضافه کنید و به آن نیز ۵ دقیقه فرصت دهید تا سرخ شود.مرحله ششم؛ اضافه کردن مرغ سرخ شده به مواد دیگر
به قابلمه مرغهایی را که از قبل سرخ کردید را اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید تا با مواد یکدست شود. سپس کمی آن را تفت دهید و در نهایت چند پیمانه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.