m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/8/23 #11 FakhTeh گفت دلم چون صخره محکم بود اما عشق کاری کرد که این ویرانه مدت هاست محتاج مَرِمَت هاست... -سجاد سامانی کلیک کنید تا باز شود... دل به سویش رفت و در هجران مرا تنها گذاشت کار بر من مشکل و بر خویش آسان کرد و رفت امضا : m.sina
FakhTeh گفت دلم چون صخره محکم بود اما عشق کاری کرد که این ویرانه مدت هاست محتاج مَرِمَت هاست... -سجاد سامانی کلیک کنید تا باز شود... دل به سویش رفت و در هجران مرا تنها گذاشت کار بر من مشکل و بر خویش آسان کرد و رفت
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #12 m.sina گفت دل به سویش رفت و در هجران مرا تنها گذاشت کار بر من مشکل و بر خویش آسان کرد و رفت کلیک کنید تا باز شود... دل آرامی ، یا بلای منی قبله ی عشقی یا خدای منی؟ شور عشق و جوانی تویی تو مراد من از زندگانی تویی تو
m.sina گفت دل به سویش رفت و در هجران مرا تنها گذاشت کار بر من مشکل و بر خویش آسان کرد و رفت کلیک کنید تا باز شود... دل آرامی ، یا بلای منی قبله ی عشقی یا خدای منی؟ شور عشق و جوانی تویی تو مراد من از زندگانی تویی تو
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #13 Ayan گفت دل آرامی ، یا بلای منی قبله ی عشقی یا خدای منی؟ شور عشق و جوانی تویی تو مراد من از زندگانی تویی تو کلیک کنید تا باز شود... دلم چون صخره محکم بود اما عشق کاری کرد که این ویرانه مدتهاست محتاج مرمت هاست امضا : m.sina
Ayan گفت دل آرامی ، یا بلای منی قبله ی عشقی یا خدای منی؟ شور عشق و جوانی تویی تو مراد من از زندگانی تویی تو کلیک کنید تا باز شود... دلم چون صخره محکم بود اما عشق کاری کرد که این ویرانه مدتهاست محتاج مرمت هاست
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #14 m.sina گفت دلم چون صخره محکم بود اما عشق کاری کرد که این ویرانه مدتهاست محتاج مرمت هاست کلیک کنید تا باز شود... در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی
m.sina گفت دلم چون صخره محکم بود اما عشق کاری کرد که این ویرانه مدتهاست محتاج مرمت هاست کلیک کنید تا باز شود... در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #15 Ayan گفت در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی کلیک کنید تا باز شود... دل به سویش رفت و در هجران مرا تنها گذاشت کار بر من مشکل و بر خویش آسان کرد و رفت امضا : m.sina
Ayan گفت در دیاری که در او نیست کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی کلیک کنید تا باز شود... دل به سویش رفت و در هجران مرا تنها گذاشت کار بر من مشکل و بر خویش آسان کرد و رفت
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #16 m.sina گفت دل به سویش رفت و در هجران مرا تنها گذاشت کار بر من مشکل و بر خویش آسان کرد و رفت کلیک کنید تا باز شود... دیگران چون بروند از نظر، از دل بروند تو چنان در دل من رفتهای، که جان در بدنی
m.sina گفت دل به سویش رفت و در هجران مرا تنها گذاشت کار بر من مشکل و بر خویش آسان کرد و رفت کلیک کنید تا باز شود... دیگران چون بروند از نظر، از دل بروند تو چنان در دل من رفتهای، که جان در بدنی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #17 Ayan گفت دیگران چون بروند از نظر، از دل بروند تو چنان در دل من رفتهای، که جان در بدنی کلیک کنید تا باز شود... در میان این همه غوغا و شر عشق یعنی کاهش رنج بشر عشق یعنی گل به جای خار باش پل به جای این همه دیوار باش امضا : m.sina
Ayan گفت دیگران چون بروند از نظر، از دل بروند تو چنان در دل من رفتهای، که جان در بدنی کلیک کنید تا باز شود... در میان این همه غوغا و شر عشق یعنی کاهش رنج بشر عشق یعنی گل به جای خار باش پل به جای این همه دیوار باش
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #18 m.sina گفت در میان این همه غوغا و شر عشق یعنی کاهش رنج بشر عشق یعنی گل به جای خار باش پل به جای این همه دیوار باش کلیک کنید تا باز شود... دنیاست هیچ و هرچه در او هست جمله پوچ
m.sina گفت در میان این همه غوغا و شر عشق یعنی کاهش رنج بشر عشق یعنی گل به جای خار باش پل به جای این همه دیوار باش کلیک کنید تا باز شود... دنیاست هیچ و هرچه در او هست جمله پوچ
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/8/23 #19 Ayan گفت دنیاست هیچ و هرچه در او هست جمله پوچ کلیک کنید تا باز شود... دیده بیدار نتوان یافت در روی زمین زین گران خوبان دل بیدار میخواهد دلم امضا : m.sina
Ayan گفت دنیاست هیچ و هرچه در او هست جمله پوچ کلیک کنید تا باز شود... دیده بیدار نتوان یافت در روی زمین زین گران خوبان دل بیدار میخواهد دلم
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #20 m.sina گفت دیده بیدار نتوان یافت در روی زمین زین گران خوبان دل بیدار میخواهد دلم کلیک کنید تا باز شود... دلم میخواهد چنان بنوشمت که در استخوانم حل شوی
m.sina گفت دیده بیدار نتوان یافت در روی زمین زین گران خوبان دل بیدار میخواهد دلم کلیک کنید تا باز شود... دلم میخواهد چنان بنوشمت که در استخوانم حل شوی