فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 26/8/23 #31 Tara Motlagh گفت یک عمر به سودای لبش سوختم و آه روزی که لب آورد ببوسم رمضان شد یک حافظ کهنه، دو سه تا عطر، گل سر رفت و همه دلخوشیام یک چمدان شد کلیک کنید تا باز شود... یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت امضا : فلورا.
Tara Motlagh گفت یک عمر به سودای لبش سوختم و آه روزی که لب آورد ببوسم رمضان شد یک حافظ کهنه، دو سه تا عطر، گل سر رفت و همه دلخوشیام یک چمدان شد کلیک کنید تا باز شود... یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 27/8/23 #32 فلورا. گفت یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت کلیک کنید تا باز شود... یک شب که هزار شب نمیشود گره بزن سیاهی موهایت را به سیاهی شب ماهم شو امضا : Tara Motlagh
فلورا. گفت یک نفر آمد صدایم کرد و رفت در قفس بودم، رهایم کرد و رفت کلیک کنید تا باز شود... یک شب که هزار شب نمیشود گره بزن سیاهی موهایت را به سیاهی شب ماهم شو
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 30/8/23 #33 Tara Motlagh گفت یک شب که هزار شب نمیشود گره بزن سیاهی موهایت را به سیاهی شب ماهم شو کلیک کنید تا باز شود... یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا امضا : فلورا.
Tara Motlagh گفت یک شب که هزار شب نمیشود گره بزن سیاهی موهایت را به سیاهی شب ماهم شو کلیک کنید تا باز شود... یاری که دلم خستی در بر رخ ما بستی غمخواره یاران شد تا باد چنین بادا هم باده جدا خوردی هم عیش جدا کردی نک سرده ی مهمان شد تا باد چنین بادا
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #34 یاقوت لب لعل تو یاقوت مرا قوت یاقوت منم نام لب لعل تو یاقوت امضا : ملکه جهنمی❄
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 31/8/23 #35 یک نیستان ناله در هر استخوان داریم ما
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/23 #36 Ayanᵛᵗ گفت یک نیستان ناله در هر استخوان داریم ما کلیک کنید تا باز شود... یک دل آسوده نتوان یافت در زیر فلک در بساط آسیا یک دانه نشکسته نیست در رحم اطفال از تحصیل روزی فارغند مانع رزق مقدر خانه دربسته نیست امضا : m.sina
Ayanᵛᵗ گفت یک نیستان ناله در هر استخوان داریم ما کلیک کنید تا باز شود... یک دل آسوده نتوان یافت در زیر فلک در بساط آسیا یک دانه نشکسته نیست در رحم اطفال از تحصیل روزی فارغند مانع رزق مقدر خانه دربسته نیست
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #37 m.sina گفت یک دل آسوده نتوان یافت در زیر فلک در بساط آسیا یک دانه نشکسته نیست در رحم اطفال از تحصیل روزی فارغند مانع رزق مقدر خانه دربسته نیست کلیک کنید تا باز شود... یاد باد ان روزگاران یاد باد روز وصل دوستاران یاد باد امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت یک دل آسوده نتوان یافت در زیر فلک در بساط آسیا یک دانه نشکسته نیست در رحم اطفال از تحصیل روزی فارغند مانع رزق مقدر خانه دربسته نیست کلیک کنید تا باز شود... یاد باد ان روزگاران یاد باد روز وصل دوستاران یاد باد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #38 ملکه جهنمی❄ گفت یاد باد ان روزگاران یاد باد روز وصل دوستاران یاد باد کلیک کنید تا باز شود... يك شب آخر از نهال غم ، ثمر خواهم گرفت دامن برق فنا را ،بی خبر خواهم گرفت يك شب آخر سينه پر درد را خواهم دريد از سر راز دل خود پرده بر خواهم گرفت امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت یاد باد ان روزگاران یاد باد روز وصل دوستاران یاد باد کلیک کنید تا باز شود... يك شب آخر از نهال غم ، ثمر خواهم گرفت دامن برق فنا را ،بی خبر خواهم گرفت يك شب آخر سينه پر درد را خواهم دريد از سر راز دل خود پرده بر خواهم گرفت
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #39 m.sina گفت يك شب آخر از نهال غم ، ثمر خواهم گرفت دامن برق فنا را ،بی خبر خواهم گرفت يك شب آخر سينه پر درد را خواهم دريد از سر راز دل خود پرده بر خواهم گرفت کلیک کنید تا باز شود... یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت يك شب آخر از نهال غم ، ثمر خواهم گرفت دامن برق فنا را ،بی خبر خواهم گرفت يك شب آخر سينه پر درد را خواهم دريد از سر راز دل خود پرده بر خواهم گرفت کلیک کنید تا باز شود... یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/23 #40 ملکه جهنمی❄ گفت یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش کلیک کنید تا باز شود... يك عمر جدايي به هواي نفسي وصل گيرم كه جوان گشت زليخا به چه قيمت از مضحكه دشمن تا سرزنش دوست تاوان تو را ميدهم اما به چه قيمت امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت یارب ان نوگل خندان که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش کلیک کنید تا باز شود... يك عمر جدايي به هواي نفسي وصل گيرم كه جوان گشت زليخا به چه قيمت از مضحكه دشمن تا سرزنش دوست تاوان تو را ميدهم اما به چه قيمت