ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #21 m.sina گفت کس دل نمیدهد به حبیبی که بیوفاست اول حبیب من به خدا بیوفا نبود از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود کلیک کنید تا باز شود... کار پاکان را قیاس از خود مگیر گر چه ماند در نبشتن شیر شیر امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت کس دل نمیدهد به حبیبی که بیوفاست اول حبیب من به خدا بیوفا نبود از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی با چون منی به غیر محبت روا نبود کلیک کنید تا باز شود... کار پاکان را قیاس از خود مگیر گر چه ماند در نبشتن شیر شیر
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/23 #22 ملکه جهنمی❄ گفت کار پاکان را قیاس از خود مگیر گر چه ماند در نبشتن شیر شیر کلیک کنید تا باز شود... كنج عزلت را گزیدن یك قدم از عاشقیست عاشقی عمری میان جمع تنها بودن است امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت کار پاکان را قیاس از خود مگیر گر چه ماند در نبشتن شیر شیر کلیک کنید تا باز شود... كنج عزلت را گزیدن یك قدم از عاشقیست عاشقی عمری میان جمع تنها بودن است
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 7/9/23 #23 کسی که حسن و خط دوست در نظر دارد محقق است که او حاصل بصر دارد امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/9/23 #24 ملکه جهنمی❄ گفت کسی که حسن و خط دوست در نظر دارد محقق است که او حاصل بصر دارد کلیک کنید تا باز شود... کاش معشوق ز عاشق طلب جان می کرد تا که هر بی سر و پایی نشود یار کسی کاش میشد جان دهد عاشق به پای عاشقی تا هر بی یال و کوپالی نگوید عاشقم امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت کسی که حسن و خط دوست در نظر دارد محقق است که او حاصل بصر دارد کلیک کنید تا باز شود... کاش معشوق ز عاشق طلب جان می کرد تا که هر بی سر و پایی نشود یار کسی کاش میشد جان دهد عاشق به پای عاشقی تا هر بی یال و کوپالی نگوید عاشقم
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 8/9/23 #25 m.sina گفت کاش معشوق ز عاشق طلب جان می کرد تا که هر بی سر و پایی نشود یار کسی کاش میشد جان دهد عاشق به پای عاشقی تا هر بی یال و کوپالی نگوید عاشقم کلیک کنید تا باز شود... کبوتر با کبوتر مانده اما از سر اجبار در این دنیای تودرتو،تو دیگر از چه مینالی امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت کاش معشوق ز عاشق طلب جان می کرد تا که هر بی سر و پایی نشود یار کسی کاش میشد جان دهد عاشق به پای عاشقی تا هر بی یال و کوپالی نگوید عاشقم کلیک کنید تا باز شود... کبوتر با کبوتر مانده اما از سر اجبار در این دنیای تودرتو،تو دیگر از چه مینالی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/9/23 #26 ملکه جهنمی❄ گفت کبوتر با کبوتر مانده اما از سر اجبار در این دنیای تودرتو،تو دیگر از چه مینالی کلیک کنید تا باز شود... کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست گله از دست کسی نیست مقصر دل دیوانه ماست امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت کبوتر با کبوتر مانده اما از سر اجبار در این دنیای تودرتو،تو دیگر از چه مینالی کلیک کنید تا باز شود... کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست گله از دست کسی نیست مقصر دل دیوانه ماست
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 8/9/23 #27 m.sina گفت کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست گله از دست کسی نیست مقصر دل دیوانه ماست کلیک کنید تا باز شود... که بر من و تو در اختیار نگشاده است نشان عهد و وفا نیست در تبم گل امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست گله از دست کسی نیست مقصر دل دیوانه ماست کلیک کنید تا باز شود... که بر من و تو در اختیار نگشاده است نشان عهد و وفا نیست در تبم گل
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/9/23 #28 ملکه جهنمی❄ گفت که بر من و تو در اختیار نگشاده است نشان عهد و وفا نیست در تبم گل کلیک کنید تا باز شود... کاش میشد رمز و راز وصل را ادراک کرد بی پر و بال از قفس پرواز در افلاک کرد کی شود ایینه دل را زدود از هر غبار زخم و ها و کینه های کهنه را در خاک کرد امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت که بر من و تو در اختیار نگشاده است نشان عهد و وفا نیست در تبم گل کلیک کنید تا باز شود... کاش میشد رمز و راز وصل را ادراک کرد بی پر و بال از قفس پرواز در افلاک کرد کی شود ایینه دل را زدود از هر غبار زخم و ها و کینه های کهنه را در خاک کرد
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 9/9/23 #29 کاش میشدکه من خطا نمی کردم دل را به تو اشنا نمی کردم امضا : ملکه جهنمی❄
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 24/9/23 #30 ملکه جهنمی❄ گفت کاش میشدکه من خطا نمی کردم دل را به تو اشنا نمی کردم کلیک کنید تا باز شود... کنون اگر نرسی، کی رسی به فریادم؟ مرا که جان به لب آمد کجا برم تریاک؟ امضا : FakhTeh
ملکه جهنمی❄ گفت کاش میشدکه من خطا نمی کردم دل را به تو اشنا نمی کردم کلیک کنید تا باز شود... کنون اگر نرسی، کی رسی به فریادم؟ مرا که جان به لب آمد کجا برم تریاک؟