D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #11 m.sina گفت توبه بی جا نمودم توبه کردم باده را نه غلط کردم خطا بود توبه کردم توبه را کلیک کنید تا باز شود... تو میگذری زمان میگذرد چه کنم با دلی که از تو توان گذاشتنش نیست
m.sina گفت توبه بی جا نمودم توبه کردم باده را نه غلط کردم خطا بود توبه کردم توبه را کلیک کنید تا باز شود... تو میگذری زمان میگذرد چه کنم با دلی که از تو توان گذاشتنش نیست
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 6/8/23 #12 Ayan گفت تو میگذری زمان میگذرد چه کنم با دلی که از تو توان گذاشتنش نیست کلیک کنید تا باز شود... تو را گُزید دل من مرا گَزید غم تو
Ayan گفت تو میگذری زمان میگذرد چه کنم با دلی که از تو توان گذاشتنش نیست کلیک کنید تا باز شود... تو را گُزید دل من مرا گَزید غم تو
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #13 Ayan گفت تو را گُزید دل من مرا گَزید غم تو کلیک کنید تا باز شود... ترک یاران کرده ای ای بیوفا ، یار این کند دل ز پیمان برگرفتی ، هیچ دلدار این کند ترک ما کردی و کردی دشمنی با دوستان شرم بادت زین عملها ، یار با یار این کند امضا : m.sina
Ayan گفت تو را گُزید دل من مرا گَزید غم تو کلیک کنید تا باز شود... ترک یاران کرده ای ای بیوفا ، یار این کند دل ز پیمان برگرفتی ، هیچ دلدار این کند ترک ما کردی و کردی دشمنی با دوستان شرم بادت زین عملها ، یار با یار این کند
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #14 تمام عمر کوهم خواندی و آتشفشان بودم سکوتم گرچه سر تا پا، شبی فریاد خواهم شد امضا : Tara Motlagh
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #15 Tara Motlagh گفت تمام عمر کوهم خواندی و آتشفشان بودم سکوتم گرچه سر تا پا، شبی فریاد خواهم شد کلیک کنید تا باز شود... تو با این دلنشینی کی توانی رفت از یادم غباری کز تو بر خاطر نشیند دیر برخیزد امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت تمام عمر کوهم خواندی و آتشفشان بودم سکوتم گرچه سر تا پا، شبی فریاد خواهم شد کلیک کنید تا باز شود... تو با این دلنشینی کی توانی رفت از یادم غباری کز تو بر خاطر نشیند دیر برخیزد
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #16 تو خودت میدانی که وجودت نوریست در میان من و اندوه شبم وز نبودت هر دم طفل یک روزه بیجان و گرفتار تبم امضا : Tara Motlagh
تو خودت میدانی که وجودت نوریست در میان من و اندوه شبم وز نبودت هر دم طفل یک روزه بیجان و گرفتار تبم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #17 Tara Motlagh گفت تو خودت میدانی که وجودت نوریست در میان من و اندوه شبم وز نبودت هر دم طفل یک روزه بیجان و گرفتار تبم کلیک کنید تا باز شود... تاجهان باشدنخواهم درجهان هجران عشق عاشقم بر عشق و هرگز نشکنم پیمان عشق تا حدیث عاشقی و عشق باشد در جهان نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت تو خودت میدانی که وجودت نوریست در میان من و اندوه شبم وز نبودت هر دم طفل یک روزه بیجان و گرفتار تبم کلیک کنید تا باز شود... تاجهان باشدنخواهم درجهان هجران عشق عاشقم بر عشق و هرگز نشکنم پیمان عشق تا حدیث عاشقی و عشق باشد در جهان نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق
مارینا آروین کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 444 پسندها 1,941 امتیازها 12,213 مدالها 9 10/8/23 #18 m.sina گفت تاجهان باشدنخواهم درجهان هجران عشق عاشقم بر عشق و هرگز نشکنم پیمان عشق تا حدیث عاشقی و عشق باشد در جهان نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق کلیک کنید تا باز شود... ترسم که تو هم یار وفادار نباشی عاشق کش و معشوق نگه دار نباشی من از غم تو هر روز دوصد بار بمیرم تو از دل من هیچ خبردار نباشی امضا : مارینا آروین
m.sina گفت تاجهان باشدنخواهم درجهان هجران عشق عاشقم بر عشق و هرگز نشکنم پیمان عشق تا حدیث عاشقی و عشق باشد در جهان نام من بادا نوشته بر سر دیوان عشق کلیک کنید تا باز شود... ترسم که تو هم یار وفادار نباشی عاشق کش و معشوق نگه دار نباشی من از غم تو هر روز دوصد بار بمیرم تو از دل من هیچ خبردار نباشی
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 10/8/23 #19 مارینا آروین گفت ترسم که تو هم یار وفادار نباشی عاشق کش و معشوق نگه دار نباشی من از غم تو هر روز دوصد بار بمیرم تو از دل من هیچ خبردار نباشی کلیک کنید تا باز شود... تا تو پیدا آمدی پنهان شدم زانکه با معشوق پنهان خوشتر است درد عشق تو که جان میسوزدم گر همه زهر است از جان خوشتر است امضا : m.sina
مارینا آروین گفت ترسم که تو هم یار وفادار نباشی عاشق کش و معشوق نگه دار نباشی من از غم تو هر روز دوصد بار بمیرم تو از دل من هیچ خبردار نباشی کلیک کنید تا باز شود... تا تو پیدا آمدی پنهان شدم زانکه با معشوق پنهان خوشتر است درد عشق تو که جان میسوزدم گر همه زهر است از جان خوشتر است
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 10/8/23 #20 تو گل سرخ منی تو گل یاسمنی تو چنان شبنم پاک سحری؟ نه! از آن پاکتری تو بهاری؟ نه بهاران از توست از تو میگیرد وام هر بهار این همه زیبایی را امضا : Tara Motlagh
تو گل سرخ منی تو گل یاسمنی تو چنان شبنم پاک سحری؟ نه! از آن پاکتری تو بهاری؟ نه بهاران از توست از تو میگیرد وام هر بهار این همه زیبایی را