- ارسالیها
- 948
- پسندها
- 44,162
- امتیازها
- 58,773
- مدالها
- 26
خیلی ممنونم ازت فاطمهی عزیز و پر حوصلهتولدت مبارک عزیزم، امیدوارم همیشه لبخند به لب داشته باشی و حال دلت کوک باشه
خیلی ممنونم ازت فاطمهی عزیز و پر حوصلهتولدت مبارک عزیزم، امیدوارم همیشه لبخند به لب داشته باشی و حال دلت کوک باشه
خیلی ممنونم کهتولدت مبارک :)
با بچهها خیلی دلمون میخواست یک کار مشترک بهت هدیه بدیم و هرچی فکر کردیم دیدیم هیچ چیز بهتر از این یکی برای تو نمیشه. پس...
میخوام این چند خط شعر زیبا رو خالصانه و به صورت کاملاً اختصاصی پیشکش کنم به دلبر حافظ، همون دلبری که همیشه و در همه حال، حتی با اینکه خودش زادهی تابستونه، ولی همیشه برامون یه دوست پاییزی بوده
تولدت مبارک جانانِ پرتقالی
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
خیلی ازت ممنونم نرگس زیبا... شمالی کیجا :))جانان جانی
تولدت خیلی مبارکت باشه
امیدوارم که لبات همیشه بخنده و خوش باشی
کلی قلب سفید بهت
تولدت مبارک زیباترین :)
خوشحالم از اینکه دوستی مثل تو دارم :)
اینو از ته دل میگم. خیلی خیلی خیلی برام عزیزی
اون اوایل که فقط نویسنده مورد علاقهم بودی. اون وقتا فقط نوشتههاتو دوست داشتم؛ اما الان خودتو دوست دارم :)
امسال بهترینها رو تجربه کنی نازنینم
امیدوارم امسال سالی شیرین و سال رسیدن به هدفهات باشه
و امیدوارم تلاشی که برای مشق نوشتن میکنی نتیجهی خوبی بده
تو همون آدم خوبیه زندگی منی :) دور، کمرنگ ولی همینقدر هم که هستی و بهم امید میدی کلیه.
خیلی دوست دارم، تولدت مبارکمون...
به وسعت همون ناگفتهها ممنونم ازت:)تولدت مبارک باشه نویسنده تیرماهی امیدوارم لحظههای قشنگتری توی دفتر زندگیت ثبت بشن. خوشحالی از صمیم قلب رو برات آرزو میکنیم^^
ناگفتهها رو هم خودت میدونی
رها جان مهربونم :)تولدت مباركككك جانان عزيزممم
اميدوارم هميشه خوشبخت و موفق باشيي و بيشتر از همه قلمت هر روز پايدار تر از قبل بشه گلم
تولدددددددددددد داریم اقا تولد داریم چه تولدی:)))))
جانان عزیزم ابجی بزرگه تولدت خیلی خیلی تبریک میگیم به خودمون بعد به خودت چون با تولد تو و اومدنت به این دنیا حال خوب رو خدا توی خیلی خیلی خیلی از لحظهها واسمون تکمیل کرد:)
اونقدری که بودنت واسمون یکی از نعمتهای خدا بوده هرچند مجازی هرچند دور ولی خیلی قشنگ و بهترین^_^ تولدت مبارک قشنگم امیدوارم به تکتک ارزوهات برسی کلی موفقیت توی این سال از عمرت داشته باشی و بهترینِ بهترین خدا برات اتفاق بیوفته^_^
هر جا تو مِیری کِر داوت بوئه وِ دُرِت باوانکم^_^
دوست دارم:)
جانان...