خیلی ممنونم، لطف داریدسلام نمیشناسمت!ولی تولدت کلی هپی مپی باشهههههه
همیشهههههه شاد باشی![]()
خیلی ممنونم ازتونتولدت مبارک❤️

بسم الله نگفته شروع کردی؟سلام به حدیث کج اخلاق خودمهمسن من بودی دیگه تقریبا، تو هم پیر زنی هستی برای خودت ماشالله، غرغرو، ایرادگیر، بیاخلاق و صد برابر پیری تر
خیلی خوشحالم که اومدم تا بشم فرشتهی عذابت منم از اینجا پیشاپیش به مهدی تسلیت میگم بنده خدا از دستت شب و روز نداره
دختر گلم، خیلی خوشحالم کردی، ممنونم بابت همه چیز، خودتم دلیل اکثرشون رو میدونی، خیلی خوشحالم که شخصی مثل تو توی زندگیم هست که میتونم فارغ از غرور، جنسیت و سن و ظاهر باهاش حرف بزنم...ممنونم ازت
@Hadiseh Shahbazi
خاک بر سر کافر، من...@AMIRALI FAROKHIبسم الله نگفته شروع کردی؟خاک بر سر کافر، من لایق اینهمه التفات جذاب هستم خدایی؟ اون که شب و روز نداره ولییییی به کوری چشمهای رنگارنگت خیلی هم راضیه از وضع موجود
خیلی هم اوکییم باهم... منم خوشحالم که دارمت مردیکهی لعنتی ^^ فارغ از همهی دردسرهات، استرسهایی که نصف شبا بهم دادی و تا خود صبح که اذان میداد کل روحمو شرحه شرحه میکردی
با آرزوی »» خدا از سر تقصیراتت نگذره![]()
دیگه وقتی پیر مرد پیرمرد میکنی انتظار اینم باید داشته باشیبسم الله نگفته شروع کردی؟خاک بر سر کافر، من لایق اینهمه التفات جذاب هستم خدایی؟
باید یه روز بیام بی خبر از تو باهاش مصاحبه کنم ببینم راسته یا نهاون که شب و روز نداره ولییییی به کوری چشمهای رنگارنگت خیلی هم راضیه از وضع موجودخیلی هم اوکییم باهم...

منم خوشحالم که دارمت مردیکهی لعنتی ^^ فارغ از همهی استرسها و دردسرهات، به یاد نصف شبهایی که تا خود اذان صبح کل روحمو شرحه شرحه...
یه یه یه یهدیگه وقتی پیر مرد پیرمرد میکنی انتظار اینم باید داشته باشی![]()

اسکرینهاش موجودهباید یه روز بیام بی خبر از تو باهاش مصاحبه کنم ببینم راسته یا نه![]()

هر وقت وحشی بافقی واقعا وحشی شد تو هم واقعا مظلوم میشیمن مظلوم واقع شدم باور کن، عزیزی دختر گلم![]()
میدونم خودم 

پشت گوشی که منم مهربونمیه یه یه یه
اسکرینهاش موجوده![]()
وحشی بافقی ماهیتش رو پیش تو باخته باور کن، پاسش داده به تو عزیزمهر وقت وحشی بافقی واقعا وحشی شد تو هم واقعا مظلوم میشیمیدونم خودم
![]()

یه جوری میگی پشت گوشی انگار دوست پسرمهپشت گوشی که منم مهربونم![]()
سالگرد ازدواجمون رد شدهاااا 
امیدوارم یه روز از خواب پاشی ببینی توی کشتیای هستی که داره غرق میشهوحشی بافقی ماهیتش رو پیش تو باخته باور کن، پاسش داده به تو عزیزم![]()
قول میدم بعد از مرگت از ماجرای زندگیت رمان بنویسم
اسمش هم بذارم «خفته در تایتانیک و رز هلندی ۲»
خراب شدیااااا
انتظار نداشتیاااا