بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 12/4/24 #61 خفته بودم که خیال تو، به دیدار من آمد کاش آن دولت بیدار مرا بود دوامی امضا : بَهآرنارنج
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/5/24 #62 بَهآرنارنج گفت خفته بودم که خیال تو، به دیدار من آمد کاش آن دولت بیدار مرا بود دوامی کلیک کنید تا باز شود... خویشتن داری کنید ای عاشقان با درد عشق گر چه ما باری نهایم از عشقبازی مرد عشق ما همه دعوی کنیم از عشق و عشق از ما به رنج عاشق آن باید که از معنی بود در خورد عشق امضا : m.sina
بَهآرنارنج گفت خفته بودم که خیال تو، به دیدار من آمد کاش آن دولت بیدار مرا بود دوامی کلیک کنید تا باز شود... خویشتن داری کنید ای عاشقان با درد عشق گر چه ما باری نهایم از عشقبازی مرد عشق ما همه دعوی کنیم از عشق و عشق از ما به رنج عاشق آن باید که از معنی بود در خورد عشق
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/5/24 #63 m.sina گفت خویشتن داری کنید ای عاشقان با درد عشق گر چه ما باری نهایم از عشقبازی مرد عشق ما همه دعوی کنیم از عشق و عشق از ما به رنج عاشق آن باید که از معنی بود در خورد عشق کلیک کنید تا باز شود... خواهی که کسی شوی زهستی کم کن ناخورده ش*ر..اب وصل مستی کم کن با زلف بتان دراز دستی کم کن بت را چه گنه تو بتپرستی کم کن کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فلورا.
m.sina گفت خویشتن داری کنید ای عاشقان با درد عشق گر چه ما باری نهایم از عشقبازی مرد عشق ما همه دعوی کنیم از عشق و عشق از ما به رنج عاشق آن باید که از معنی بود در خورد عشق کلیک کنید تا باز شود... خواهی که کسی شوی زهستی کم کن ناخورده ش*ر..اب وصل مستی کم کن با زلف بتان دراز دستی کم کن بت را چه گنه تو بتپرستی کم کن کلیک کنید تا باز شود... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/24 #64 خوش بحال دل فرهاد که در مدت عمر مزه تلخ ترین خاطره اش شیرین بود امضا : m.sina