فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 13/3/24 #81 ملکه جهنمی❄ گفت همه با یار خوش و من به غم یار خوشم سخت کاری است ولی من به همین کار خوشم کلیک کنید تا باز شود... همه دل داده به آواز شباهنگ یادم آید، تو به من گفتی: ـ از این عشق حذر كن! لحظهای چند بر این آب نظر كن، امضا : فلورا.
ملکه جهنمی❄ گفت همه با یار خوش و من به غم یار خوشم سخت کاری است ولی من به همین کار خوشم کلیک کنید تا باز شود... همه دل داده به آواز شباهنگ یادم آید، تو به من گفتی: ـ از این عشق حذر كن! لحظهای چند بر این آب نظر كن،
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 13/3/24 #82 همه دل را میبری ز چشمان خود ای دلبر زیبا، دلدادهات جان داد امضا : .Mobina.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/3/24 #83 Nina♡ گفت همه دل را میبری ز چشمان خود ای دلبر زیبا، دلدادهات جان داد کلیک کنید تا باز شود... هر دم بگوشه ای ز خیالت وطن گرفت عشق تو اختیار دل از دست من گرفت گفتم ز سیر باغ گشاید مگر دلم گل بی تو خوش نبود دلم در چمن گرفت امضا : m.sina
Nina♡ گفت همه دل را میبری ز چشمان خود ای دلبر زیبا، دلدادهات جان داد کلیک کنید تا باز شود... هر دم بگوشه ای ز خیالت وطن گرفت عشق تو اختیار دل از دست من گرفت گفتم ز سیر باغ گشاید مگر دلم گل بی تو خوش نبود دلم در چمن گرفت
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 15/3/24 #84 m.sina گفت هر دم بگوشه ای ز خیالت وطن گرفت عشق تو اختیار دل از دست من گرفت گفتم ز سیر باغ گشاید مگر دلم گل بی تو خوش نبود دلم در چمن گرفت کلیک کنید تا باز شود... هر که پیش شمع دیده حالت پروانه را نیک داند حالت جان من و جانانه را امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت هر دم بگوشه ای ز خیالت وطن گرفت عشق تو اختیار دل از دست من گرفت گفتم ز سیر باغ گشاید مگر دلم گل بی تو خوش نبود دلم در چمن گرفت کلیک کنید تا باز شود... هر که پیش شمع دیده حالت پروانه را نیک داند حالت جان من و جانانه را
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 15/3/24 #85 همان شب که رفتی، مرا کشتی دلبر جانم بیتو این زندگی بیمعناست امضا : .Mobina.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 26/3/24 #86 .Mobina. گفت همان شب که رفتی، مرا کشتی دلبر جانم بیتو این زندگی بیمعناست کلیک کنید تا باز شود... هر کس نه بعشق از سر اخلاص قدم زد از پای درافتاد و بسر دست ندم زد خون دل عشاق ز مژگان سیه ریخت آندم که میان دو سیه چشم بهم زد امضا : m.sina
.Mobina. گفت همان شب که رفتی، مرا کشتی دلبر جانم بیتو این زندگی بیمعناست کلیک کنید تا باز شود... هر کس نه بعشق از سر اخلاص قدم زد از پای درافتاد و بسر دست ندم زد خون دل عشاق ز مژگان سیه ریخت آندم که میان دو سیه چشم بهم زد
.Mobina. مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 4,022 پسندها 10,014 امتیازها 44,673 مدالها 21 26/3/24 #87 همت کنم دیگر تویی مباشد نخواهم که خاطراتت روند امضا : .Mobina.
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 28/3/24 #88 هرگزت نیست بر احوالِ غریبان رحمی ما غریبیم و تو بی رحم،غریب احوالیست! کلیک کنید تا باز شود... امضا : فلورا.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #89 هر چند صد بیابان وحشی تر از غزالیم ما را به گوشه چشم تسخیر می توان کرد از بحر تشنه چشمان لب خشک بازگردند آیینه را ز دیدار کی سیر می توان کرد امضا : m.sina
هر چند صد بیابان وحشی تر از غزالیم ما را به گوشه چشم تسخیر می توان کرد از بحر تشنه چشمان لب خشک بازگردند آیینه را ز دیدار کی سیر می توان کرد
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/5/24 #90 m.sina گفت هر چند صد بیابان وحشی تر از غزالیم ما را به گوشه چشم تسخیر می توان کرد از بحر تشنه چشمان لب خشک بازگردند آیینه را ز دیدار کی سیر می توان کرد کلیک کنید تا باز شود... هوس عشق و جوانیست به پیرانه سرم پدرت گوهر خود تا به زر و سیم فروخت پدر عشق بسوزد که در آمد پدرم عشق و آزادگی و حسن و جوانی و هنر امضا : فلورا.
m.sina گفت هر چند صد بیابان وحشی تر از غزالیم ما را به گوشه چشم تسخیر می توان کرد از بحر تشنه چشمان لب خشک بازگردند آیینه را ز دیدار کی سیر می توان کرد کلیک کنید تا باز شود... هوس عشق و جوانیست به پیرانه سرم پدرت گوهر خود تا به زر و سیم فروخت پدر عشق بسوزد که در آمد پدرم عشق و آزادگی و حسن و جوانی و هنر