Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 19/8/23 #21 m.sina گفت سرسبز بود خاک که آبش یار است خاصه خاکی که ناطق و بیدار است این خاک ز مشاطه خود بیخبر است خوش بیخبر است از آنکه زو هشیار است کلیک کنید تا باز شود... سرگشته محضیم و در این وادی حیرت عاقلتر از آنیم که دیوانه نباشیم امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت سرسبز بود خاک که آبش یار است خاصه خاکی که ناطق و بیدار است این خاک ز مشاطه خود بیخبر است خوش بیخبر است از آنکه زو هشیار است کلیک کنید تا باز شود... سرگشته محضیم و در این وادی حیرت عاقلتر از آنیم که دیوانه نباشیم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/8/23 #22 Tara Motlagh گفت سرگشته محضیم و در این وادی حیرت عاقلتر از آنیم که دیوانه نباشیم کلیک کنید تا باز شود... ساقیا می ده که جز می عشق را پدرام نیست وین دلم را طاقت اندیشه ی ایام نیست عشق در ظاهر حرام است از پی نامحرمان زآنکه هر بیگانه ای شایسته ی این نام نیست امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت سرگشته محضیم و در این وادی حیرت عاقلتر از آنیم که دیوانه نباشیم کلیک کنید تا باز شود... ساقیا می ده که جز می عشق را پدرام نیست وین دلم را طاقت اندیشه ی ایام نیست عشق در ظاهر حرام است از پی نامحرمان زآنکه هر بیگانه ای شایسته ی این نام نیست
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 20/8/23 نویسنده موضوع #23 m.sina گفت ساقیا می ده که جز می عشق را پدرام نیست وین دلم را طاقت اندیشه ی ایام نیست عشق در ظاهر حرام است از پی نامحرمان زآنکه هر بیگانه ای شایسته ی این نام نیست کلیک کنید تا باز شود... سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم...
m.sina گفت ساقیا می ده که جز می عشق را پدرام نیست وین دلم را طاقت اندیشه ی ایام نیست عشق در ظاهر حرام است از پی نامحرمان زآنکه هر بیگانه ای شایسته ی این نام نیست کلیک کنید تا باز شود... سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 21/8/23 #24 Ayan گفت سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم... کلیک کنید تا باز شود... سر به سر طومار زلفت شرح احوال من است مو به مو فهمیده ام این مصرع پیچیده را امضا : m.sina
Ayan گفت سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم... کلیک کنید تا باز شود... سر به سر طومار زلفت شرح احوال من است مو به مو فهمیده ام این مصرع پیچیده را
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 22/8/23 #25 m.sina گفت سر به سر طومار زلفت شرح احوال من است مو به مو فهمیده ام این مصرع پیچیده را کلیک کنید تا باز شود... سکوت قبل رفتنت، نماندنت، ندیدنت مرا به این جنون کشیده چه حسرتیست بر دلم که از تمام بودنت نبودنت به من رسیده امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت سر به سر طومار زلفت شرح احوال من است مو به مو فهمیده ام این مصرع پیچیده را کلیک کنید تا باز شود... سکوت قبل رفتنت، نماندنت، ندیدنت مرا به این جنون کشیده چه حسرتیست بر دلم که از تمام بودنت نبودنت به من رسیده
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 22/8/23 #26 Tara Motlagh گفت سکوت قبل رفتنت، نماندنت، ندیدنت مرا به این جنون کشیده چه حسرتیست بر دلم که از تمام بودنت نبودنت به من رسیده کلیک کنید تا باز شود... سکوت می کنم و عشق در دلم جاری است که اين شگفت ترين نوع خويشتن داری است تمام روز ، اگر بی تفاوتم ؛ اما شبم قرين شکنجه دچار بيداری است امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت سکوت قبل رفتنت، نماندنت، ندیدنت مرا به این جنون کشیده چه حسرتیست بر دلم که از تمام بودنت نبودنت به من رسیده کلیک کنید تا باز شود... سکوت می کنم و عشق در دلم جاری است که اين شگفت ترين نوع خويشتن داری است تمام روز ، اگر بی تفاوتم ؛ اما شبم قرين شکنجه دچار بيداری است
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 23/8/23 #27 m.sina گفت سکوت می کنم و عشق در دلم جاری است که اين شگفت ترين نوع خويشتن داری است تمام روز ، اگر بی تفاوتم ؛ اما شبم قرين شکنجه دچار بيداری است کلیک کنید تا باز شود... سوز دل بین که ز بس آتش اشکم دل شمع دوش بر من ز سر مهر چو پروانه بسوخت امضا : FakhTeh
m.sina گفت سکوت می کنم و عشق در دلم جاری است که اين شگفت ترين نوع خويشتن داری است تمام روز ، اگر بی تفاوتم ؛ اما شبم قرين شکنجه دچار بيداری است کلیک کنید تا باز شود... سوز دل بین که ز بس آتش اشکم دل شمع دوش بر من ز سر مهر چو پروانه بسوخت
ELMIRA.MORADI کاربر فعال بخش سطح 5 ارسالیها 132 پسندها 447 امتیازها 2,803 مدالها 5 سن 24 23/8/23 #28 FakhTeh گفت سفله طبع است جهان بر کرمش تکیه مکن ای جهان دیده ثبات قدم از سفله مجوی کلیک کنید تا باز شود... سر بسته ماند بغض گره خورده در دلم آن عقده هاي گره گشا در گلو شكست امضا : ELMIRA.MORADI
FakhTeh گفت سفله طبع است جهان بر کرمش تکیه مکن ای جهان دیده ثبات قدم از سفله مجوی کلیک کنید تا باز شود... سر بسته ماند بغض گره خورده در دلم آن عقده هاي گره گشا در گلو شكست
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 23/8/23 #29 ELMIRA.MORADI گفت سر بسته ماند بغض گره خورده در دلم آن عقده هاي گره گشا در گلو شكست کلیک کنید تا باز شود... سختست بگیری خبر از حال کسی که از اینکه تو باشی و نباشی نگران نیست امضا : Tara Motlagh
ELMIRA.MORADI گفت سر بسته ماند بغض گره خورده در دلم آن عقده هاي گره گشا در گلو شكست کلیک کنید تا باز شود... سختست بگیری خبر از حال کسی که از اینکه تو باشی و نباشی نگران نیست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/8/23 #30 Tara Motlagh گفت سختست بگیری خبر از حال کسی که از اینکه تو باشی و نباشی نگران نیست کلیک کنید تا باز شود... سوی عدم دری ز جهان وجود نیست ما جاودانهایم بر این میتوان گریست هر کس به روزگار کسی غبطه میخورد این حال و روز ماست ببین آرزوی کیست امضا : m.sina
Tara Motlagh گفت سختست بگیری خبر از حال کسی که از اینکه تو باشی و نباشی نگران نیست کلیک کنید تا باز شود... سوی عدم دری ز جهان وجود نیست ما جاودانهایم بر این میتوان گریست هر کس به روزگار کسی غبطه میخورد این حال و روز ماست ببین آرزوی کیست