فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 21/11/23 #61 سر در کف پایت نهم، ای یار یگانه روزی که درآیی ز درم م**س.ت شبانه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : فلورا.
سر در کف پایت نهم، ای یار یگانه روزی که درآیی ز درم م**س.ت شبانه لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 11/4/24 #62 فلورا. گفت سر در کف پایت نهم، ای یار یگانه روزی که درآیی ز درم م**س.ت شبانه کلیک کنید تا باز شود... سودای عشق خوبان از سربدر کن ای دل در کوی نیک نامی لـ*ـختی گذر کن ای دل دنیی و دین و دانش در کار عشق کردی زین کار غصه بینی کار دگر کن ای دل امضا : m.sina
فلورا. گفت سر در کف پایت نهم، ای یار یگانه روزی که درآیی ز درم م**س.ت شبانه کلیک کنید تا باز شود... سودای عشق خوبان از سربدر کن ای دل در کوی نیک نامی لـ*ـختی گذر کن ای دل دنیی و دین و دانش در کار عشق کردی زین کار غصه بینی کار دگر کن ای دل
♡°DINA° رفیق جدید انجمن سطح 2 ارسالیها 73 پسندها 269 امتیازها 1,048 مدالها 3 12/4/24 #63 m.sina گفت سودای عشق خوبان از سربدر کن ای دل در کوی نیک نامی لـ*ـختی گذر کن ای دل دنیی و دین و دانش در کار عشق کردی زین کار غصه بینی کار دگر کن ای دل کلیک کنید تا باز شود... سالها سختتر از کوه گران بود ولیک در سر عشق تو بیصبر و سکون شد دل من امضا : ♡°DINA°
m.sina گفت سودای عشق خوبان از سربدر کن ای دل در کوی نیک نامی لـ*ـختی گذر کن ای دل دنیی و دین و دانش در کار عشق کردی زین کار غصه بینی کار دگر کن ای دل کلیک کنید تا باز شود... سالها سختتر از کوه گران بود ولیک در سر عشق تو بیصبر و سکون شد دل من
بَهآرنارنج کاربر حرفهای سطح 13 ارسالیها 1,988 پسندها 6,396 امتیازها 28,973 مدالها 15 12/4/24 #64 سفر مگو که دل از خود سفر نخواهد کرد اگر منم که دلم بی تو سر نخواهد کرد امضا : بَهآرنارنج
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/5/24 #65 بَهآرنارنج گفت سفر مگو که دل از خود سفر نخواهد کرد اگر منم که دلم بی تو سر نخواهد کرد کلیک کنید تا باز شود... سر رشتهٔ شادیست خیال خوش تو سرمایهٔ گرمیست مها آتش تو هرگاه که خوشدلی سر از ما بکشد رامش کند آن زلف خوش سرکش تو امضا : m.sina
بَهآرنارنج گفت سفر مگو که دل از خود سفر نخواهد کرد اگر منم که دلم بی تو سر نخواهد کرد کلیک کنید تا باز شود... سر رشتهٔ شادیست خیال خوش تو سرمایهٔ گرمیست مها آتش تو هرگاه که خوشدلی سر از ما بکشد رامش کند آن زلف خوش سرکش تو
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,966 پسندها 4,715 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/5/24 #66 m.sina گفت سر رشتهٔ شادیست خیال خوش تو سرمایهٔ گرمیست مها آتش تو هرگاه که خوشدلی سر از ما بکشد رامش کند آن زلف خوش سرکش تو کلیک کنید تا باز شود... سینه خواهم شرحه شرحه از فراق تا بگویم شرح درد اشتیاق هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش امضا : فلورا.
m.sina گفت سر رشتهٔ شادیست خیال خوش تو سرمایهٔ گرمیست مها آتش تو هرگاه که خوشدلی سر از ما بکشد رامش کند آن زلف خوش سرکش تو کلیک کنید تا باز شود... سینه خواهم شرحه شرحه از فراق تا بگویم شرح درد اشتیاق هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/24 #67 فلورا. گفت سینه خواهم شرحه شرحه از فراق تا بگویم شرح درد اشتیاق هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش کلیک کنید تا باز شود... سر عشقت مشکلی بس مشکل است حیرت جان است و سودای دل است عقل تا بوی می عشق تو یافت دایما دیوانهای لایعقل است امضا : m.sina
فلورا. گفت سینه خواهم شرحه شرحه از فراق تا بگویم شرح درد اشتیاق هر کسی کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش کلیک کنید تا باز شود... سر عشقت مشکلی بس مشکل است حیرت جان است و سودای دل است عقل تا بوی می عشق تو یافت دایما دیوانهای لایعقل است