D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 15/8/23 نویسنده موضوع #11 شبی خیال تو از دشت خواب من بگذشت دگر به خواب نرفت این دلِ خیالپرست...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 15/8/23 #12 Ayan گفت شبی خیال تو از دشت خواب من بگذشت دگر به خواب نرفت این دلِ خیالپرست... کلیک کنید تا باز شود... شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد عجبست اگر توانم که سفر کنم ز دستت به کجا رود کبوتر که اسیر باز باشد امضا : m.sina
Ayan گفت شبی خیال تو از دشت خواب من بگذشت دگر به خواب نرفت این دلِ خیالپرست... کلیک کنید تا باز شود... شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد عجبست اگر توانم که سفر کنم ز دستت به کجا رود کبوتر که اسیر باز باشد
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 15/8/23 #13 m.sina گفت شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد عجبست اگر توانم که سفر کنم ز دستت به کجا رود کبوتر که اسیر باز باشد کلیک کنید تا باز شود... شاید نمیدانی ولی از خود خلاصم کردهای آیینه خالی فقط امروز تصویر من است از عشق تو برباد رفت آن آبروی مختصر من روح بارانم ببین چون عشق تقدیر من است امضا : Tara Motlagh
m.sina گفت شب عاشقان بیدل چه شبی دراز باشد تو بیا کز اول شب در صبح باز باشد عجبست اگر توانم که سفر کنم ز دستت به کجا رود کبوتر که اسیر باز باشد کلیک کنید تا باز شود... شاید نمیدانی ولی از خود خلاصم کردهای آیینه خالی فقط امروز تصویر من است از عشق تو برباد رفت آن آبروی مختصر من روح بارانم ببین چون عشق تقدیر من است
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 15/8/23 #14 Tara Motlagh گفت شاید نمیدانی ولی از خود خلاصم کردهای آیینه خالی فقط امروز تصویر من است از عشق تو برباد رفت آن آبروی مختصر من روح بارانم ببین چون عشق تقدیر من است کلیک کنید تا باز شود... شکار خویشتن سازد همه شیران عالم را گر از صحرای چین آن آهوی مشکین شود پیدا امضا : FakhTeh
Tara Motlagh گفت شاید نمیدانی ولی از خود خلاصم کردهای آیینه خالی فقط امروز تصویر من است از عشق تو برباد رفت آن آبروی مختصر من روح بارانم ببین چون عشق تقدیر من است کلیک کنید تا باز شود... شکار خویشتن سازد همه شیران عالم را گر از صحرای چین آن آهوی مشکین شود پیدا
Prince:) مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 518 پسندها 3,962 امتیازها 17,273 مدالها 18 18/8/23 #15 شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد امضا : Prince:)
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/23 #16 j.yasin گفت شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد کلیک کنید تا باز شود... شمع و پروانه ز یک شعله کبابند چرا شمع در بزم جدا سوزدو پروانه جدا یارب این افت جان کیست که در پرتو او شمع این بزم جدا سوزد و پروانه جدا امضا : m.sina
j.yasin گفت شب تنهاییم در قصد جان بود خیالش لطفهای بیکران کرد کلیک کنید تا باز شود... شمع و پروانه ز یک شعله کبابند چرا شمع در بزم جدا سوزدو پروانه جدا یارب این افت جان کیست که در پرتو او شمع این بزم جدا سوزد و پروانه جدا
Prince:) مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 518 پسندها 3,962 امتیازها 17,273 مدالها 18 18/8/23 #17 m.sina گفت شمع و پروانه ز یک شعله کبابند چرا شمع در بزم جدا سوزدو پروانه جدا یارب این افت جان کیست که در پرتو او شمع این بزم جدا سوزد و پروانه جدا کلیک کنید تا باز شود... خیلی قشنگه:) شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گر بسوزم رواست تو را گریه و سوز باری چراست؟ امضا : Prince:)
m.sina گفت شمع و پروانه ز یک شعله کبابند چرا شمع در بزم جدا سوزدو پروانه جدا یارب این افت جان کیست که در پرتو او شمع این بزم جدا سوزد و پروانه جدا کلیک کنید تا باز شود... خیلی قشنگه:) شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گر بسوزم رواست تو را گریه و سوز باری چراست؟
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/23 #18 j.yasin گفت خیلی قشنگه:) شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گر بسوزم رواست تو را گریه و سوز باری چراست؟ کلیک کنید تا باز شود... شیوه مردان نباشد عشق پنهان باختن کمتر از پروانه نتوان بود در جان باختن در مقام خانه رندان با همت در آی تا ببینی از گدایان ملک سلطان باختن امضا : m.sina
j.yasin گفت خیلی قشنگه:) شبی یاد دارم که چشمم نخفت شنیدم که پروانه با شمع گفت که من عاشقم گر بسوزم رواست تو را گریه و سوز باری چراست؟ کلیک کنید تا باز شود... شیوه مردان نباشد عشق پنهان باختن کمتر از پروانه نتوان بود در جان باختن در مقام خانه رندان با همت در آی تا ببینی از گدایان ملک سلطان باختن
Prince:) مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 518 پسندها 3,962 امتیازها 17,273 مدالها 18 18/8/23 #19 m.sina گفت شیوه مردان نباشد عشق پنهان باختن کمتر از پروانه نتوان بود در جان باختن در مقام خانه رندان با همت در آی تا ببینی از گدایان ملک سلطان باختن کلیک کنید تا باز شود... شب سردی ست و هوا منتظر باران است وقت خواب است و دلم پیش تو سرگردان است شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من ماه پیشانی من ، دلبر بارانی من امضا : Prince:)
m.sina گفت شیوه مردان نباشد عشق پنهان باختن کمتر از پروانه نتوان بود در جان باختن در مقام خانه رندان با همت در آی تا ببینی از گدایان ملک سلطان باختن کلیک کنید تا باز شود... شب سردی ست و هوا منتظر باران است وقت خواب است و دلم پیش تو سرگردان است شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من ماه پیشانی من ، دلبر بارانی من
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 18/8/23 #20 j.yasin گفت شب سردی ست و هوا منتظر باران است وقت خواب است و دلم پیش تو سرگردان است شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من ماه پیشانی من ، دلبر بارانی من کلیک کنید تا باز شود... شبی دیگر شبی شب تر شبی از روز روشن تر شبی پر تاب و تب دارم تبی تابیدنی امشب نه در خوابم نه بیدارم سراپا چشم دیدارم که می آید به دیدارم زنی نادیدنی امشب امضا : m.sina
j.yasin گفت شب سردی ست و هوا منتظر باران است وقت خواب است و دلم پیش تو سرگردان است شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من ماه پیشانی من ، دلبر بارانی من کلیک کنید تا باز شود... شبی دیگر شبی شب تر شبی از روز روشن تر شبی پر تاب و تب دارم تبی تابیدنی امشب نه در خوابم نه بیدارم سراپا چشم دیدارم که می آید به دیدارم زنی نادیدنی امشب