ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 31/8/23 #41 شد ماه من آن شمع شبافروز امشب گو چرخ و فلک ز رشک میسوز امشب امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 31/8/23 #42 ملکه جهنمی❄ گفت شد ماه من آن شمع شبافروز امشب گو چرخ و فلک ز رشک میسوز امشب کلیک کنید تا باز شود... شاگرد تو است دل که عشق آموز است مانندهٔ شب گرفته پای روز است هرجا که روم صورت عشق است بپیش زیرا روغن در پی روغن سوز است امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت شد ماه من آن شمع شبافروز امشب گو چرخ و فلک ز رشک میسوز امشب کلیک کنید تا باز شود... شاگرد تو است دل که عشق آموز است مانندهٔ شب گرفته پای روز است هرجا که روم صورت عشق است بپیش زیرا روغن در پی روغن سوز است
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 1/9/23 #43 m.sina گفت شاگرد تو است دل که عشق آموز است مانندهٔ شب گرفته پای روز است هرجا که روم صورت عشق است بپیش زیرا روغن در پی روغن سوز است کلیک کنید تا باز شود... شیرین سخنی در دل ما میخندد بر خسرو شیرین سخنی میبندد امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت شاگرد تو است دل که عشق آموز است مانندهٔ شب گرفته پای روز است هرجا که روم صورت عشق است بپیش زیرا روغن در پی روغن سوز است کلیک کنید تا باز شود... شیرین سخنی در دل ما میخندد بر خسرو شیرین سخنی میبندد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/9/23 #44 ملکه جهنمی❄ گفت شیرین سخنی در دل ما میخندد بر خسرو شیرین سخنی میبندد کلیک کنید تا باز شود... شد زغمت خانه سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم در طلب زهره رخ ماه رو مینگرد جانب بالا دلم امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت شیرین سخنی در دل ما میخندد بر خسرو شیرین سخنی میبندد کلیک کنید تا باز شود... شد زغمت خانه سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم در طلب زهره رخ ماه رو مینگرد جانب بالا دلم
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 2/9/23 #45 m.sina گفت شد زغمت خانه سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم در طلب زهره رخ ماه رو مینگرد جانب بالا دلم کلیک کنید تا باز شود... شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسي که به زندان عشق در بند امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina گفت شد زغمت خانه سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم در طلب زهره رخ ماه رو مینگرد جانب بالا دلم کلیک کنید تا باز شود... شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسي که به زندان عشق در بند
D Deleted کاربر فعال سطح 37 ارسالیها 1,488 پسندها 26,290 امتیازها 61,573 مدالها 56 3/9/23 نویسنده موضوع #46 شوق میگوید که آسان نیست بی او زیستن صبر میگوید که باکی نیست گو دشوار باش
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 3/9/23 #47 شـب بـه مـهـتـاب رخـت بـلـبـل و پروانه وگل شـــمـــع بــزم چــمــنــنــد انــجــمــن آرائــی را امضا : ملکه جهنمی❄
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/9/23 #48 ملکه جهنمی❄ گفت شـب بـه مـهـتـاب رخـت بـلـبـل و پروانه وگل شـــمـــع بــزم چــمــنــنــد انــجــمــن آرائــی را کلیک کنید تا باز شود... شبی پرسیدم از دلبر چه فن در عاشقی خوشتر فشاند آن زلف چون عنبر به رخ یعنی پریشانی به خاموشی زبانها هست رندان قلندر را سراپا چون صدف شو گوش تا بعنی درافشانی امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت شـب بـه مـهـتـاب رخـت بـلـبـل و پروانه وگل شـــمـــع بــزم چــمــنــنــد انــجــمــن آرائــی را کلیک کنید تا باز شود... شبی پرسیدم از دلبر چه فن در عاشقی خوشتر فشاند آن زلف چون عنبر به رخ یعنی پریشانی به خاموشی زبانها هست رندان قلندر را سراپا چون صدف شو گوش تا بعنی درافشانی
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 5/9/23 #49 شهری به تو یار است و غریب این همه محروم ای شــــاه بــــه نــــازم دل درویـــش نـــوازت امضا : ملکه جهنمی❄
Tara Motlagh کاربر انجمن سطح 9 ارسالیها 305 پسندها 1,022 امتیازها 6,833 مدالها 10 5/9/23 #50 ملکه جهنمی❄ گفت شهری به تو یار است و غریب این همه محروم ای شــــاه بــــه نــــازم دل درویـــش نـــوازت کلیک کنید تا باز شود... شمعم شکفته بود که خندد به روی تو افسوس ای شکوفه خندان نیامدی امضا : Tara Motlagh
ملکه جهنمی❄ گفت شهری به تو یار است و غریب این همه محروم ای شــــاه بــــه نــــازم دل درویـــش نـــوازت کلیک کنید تا باز شود... شمعم شکفته بود که خندد به روی تو افسوس ای شکوفه خندان نیامدی