ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 5/9/23 #51 Tara Motlagh گفت شمعم شکفته بود که خندد به روی تو افسوس ای شکوفه خندان نیامدی کلیک کنید تا باز شود... شنیدستم که شهبازی کهنسال کبوتر بچه ای را کرد دنبال امضا : ملکه جهنمی❄
Tara Motlagh گفت شمعم شکفته بود که خندد به روی تو افسوس ای شکوفه خندان نیامدی کلیک کنید تا باز شود... شنیدستم که شهبازی کهنسال کبوتر بچه ای را کرد دنبال
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 5/9/23 #52 Tara Motlagh گفت شمعم شکفته بود که خندد به روی تو افسوس ای شکوفه خندان نیامدی کلیک کنید تا باز شود... شب نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع روز وشب خوابم نمی آید به چشم غم پرست
Tara Motlagh گفت شمعم شکفته بود که خندد به روی تو افسوس ای شکوفه خندان نیامدی کلیک کنید تا باز شود... شب نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع روز وشب خوابم نمی آید به چشم غم پرست
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 5/9/23 #53 mehrabeh گفت شب نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع روز وشب خوابم نمی آید به چشم غم پرست کلیک کنید تا باز شود... شخصي همه شب بر سر بيمار گريست چون روز شد او بمرد وبيمار بزيست امضا : ملکه جهنمی❄
mehrabeh گفت شب نشین کوی سربازان و رندانم چو شمع روز وشب خوابم نمی آید به چشم غم پرست کلیک کنید تا باز شود... شخصي همه شب بر سر بيمار گريست چون روز شد او بمرد وبيمار بزيست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 6/9/23 #54 ملکه جهنمی❄ گفت شخصي همه شب بر سر بيمار گريست چون روز شد او بمرد وبيمار بزيست کلیک کنید تا باز شود... شاهد خوشبختی ات باشم همیشه هر مکان با صبوری چاره ای بر یاس حرمانت کنم با تو بستم عهد الفت تا نفس دارم به تن گر نیاز افتد خودم را وقف پیمانت کنم امضا : m.sina
ملکه جهنمی❄ گفت شخصي همه شب بر سر بيمار گريست چون روز شد او بمرد وبيمار بزيست کلیک کنید تا باز شود... شاهد خوشبختی ات باشم همیشه هر مکان با صبوری چاره ای بر یاس حرمانت کنم با تو بستم عهد الفت تا نفس دارم به تن گر نیاز افتد خودم را وقف پیمانت کنم
ملکه جهنمی❄ گوینده انجمن سطح 25 ارسالیها 2,868 پسندها 16,619 امتیازها 44,373 مدالها 20 9/9/23 #55 شاید نمیدانی ولی از خود خلاصم کردهای آیینه خالی فقط امروز تصویر من است امضا : ملکه جهنمی❄
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 10/9/23 #56 ملکه جهنمی❄ گفت شاید نمیدانی ولی از خود خلاصم کردهای آیینه خالی فقط امروز تصویر من است کلیک کنید تا باز شود... شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی وکرم را چو نکو بنیادی
ملکه جهنمی❄ گفت شاید نمیدانی ولی از خود خلاصم کردهای آیینه خالی فقط امروز تصویر من است کلیک کنید تا باز شود... شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی وکرم را چو نکو بنیادی
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 24/9/23 #57 mehrabeh گفت شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی وکرم را چو نکو بنیادی کلیک کنید تا باز شود... شکرین پسته دهانی به تفرج بگذشت که چه گویم نتوان گفت که چون زیبا بود امضا : FakhTeh
mehrabeh گفت شاگرد که بودی که چنین استادی خوبی وکرم را چو نکو بنیادی کلیک کنید تا باز شود... شکرین پسته دهانی به تفرج بگذشت که چه گویم نتوان گفت که چون زیبا بود
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 24/9/23 #58 FakhTeh گفت شکرین پسته دهانی به تفرج بگذشت که چه گویم نتوان گفت که چون زیبا بود کلیک کنید تا باز شود... شیرین سخنی در دل ما میخندد بر خسرو شیرین سخنی میبندد
FakhTeh گفت شکرین پسته دهانی به تفرج بگذشت که چه گویم نتوان گفت که چون زیبا بود کلیک کنید تا باز شود... شیرین سخنی در دل ما میخندد بر خسرو شیرین سخنی میبندد
F FakhTeh مدیر بازنشسته سطح 40 ارسالیها 3,957 پسندها 41,825 امتیازها 71,671 مدالها 36 24/9/23 #59 mehrabeh گفت شیرین سخنی در دل ما میخندد بر خسرو شیرین سخنی میبندد کلیک کنید تا باز شود... شهر ما تختگه و مجلس آن سلطان است من ز سلطان سلاطین به حشر می نروم امضا : FakhTeh
mehrabeh گفت شیرین سخنی در دل ما میخندد بر خسرو شیرین سخنی میبندد کلیک کنید تا باز شود... شهر ما تختگه و مجلس آن سلطان است من ز سلطان سلاطین به حشر می نروم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 29/9/23 #60 FakhTeh گفت شهر ما تختگه و مجلس آن سلطان است من ز سلطان سلاطین به حشر می نروم کلیک کنید تا باز شود... شاها سر بخت بر در دولت تست یک خیمه فلک ز اردوی شوکت تست
FakhTeh گفت شهر ما تختگه و مجلس آن سلطان است من ز سلطان سلاطین به حشر می نروم کلیک کنید تا باز شود... شاها سر بخت بر در دولت تست یک خیمه فلک ز اردوی شوکت تست