Tahmine Arjmand خبرنگار سطح 15 ارسالیها 3,289 پسندها 4,860 امتیازها 33,273 مدالها 19 6/5/24 #81 شاه نشین چشم من تکیه گه خیال توست جای دعاست شاه من بی تو مباد جای تو امضا : Tahmine Arjmand
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 16/5/24 #82 شوره زاریست دلم ،دشت غزل خیز که نیست بی حضورت غزلم شعر دل انگیز که نیست شده دنیا قفسم می گذرد عمر ولی زندگی کنج قفس خاطره آمیز که نیست.
شوره زاریست دلم ،دشت غزل خیز که نیست بی حضورت غزلم شعر دل انگیز که نیست شده دنیا قفسم می گذرد عمر ولی زندگی کنج قفس خاطره آمیز که نیست.
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/24 #83 Delaram*☆♡ گفت شوره زاریست دلم ،دشت غزل خیز که نیست بی حضورت غزلم شعر دل انگیز که نیست شده دنیا قفسم می گذرد عمر ولی زندگی کنج قفس خاطره آمیز که نیست. کلیک کنید تا باز شود... شد وقت آن دیگر که من ترک شکیبایی کنم نامو س را یک سو نهم بنیاد رسوایی کنم چندی بکوشم در وفا کز من نپوشد راز خود هم محرم مجلس شوم هم باده پیمایی کنم امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت شوره زاریست دلم ،دشت غزل خیز که نیست بی حضورت غزلم شعر دل انگیز که نیست شده دنیا قفسم می گذرد عمر ولی زندگی کنج قفس خاطره آمیز که نیست. کلیک کنید تا باز شود... شد وقت آن دیگر که من ترک شکیبایی کنم نامو س را یک سو نهم بنیاد رسوایی کنم چندی بکوشم در وفا کز من نپوشد راز خود هم محرم مجلس شوم هم باده پیمایی کنم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 1/8/24 #84 m.sina گفت شد وقت آن دیگر که من ترک شکیبایی کنم نامو س را یک سو نهم بنیاد رسوایی کنم چندی بکوشم در وفا کز من نپوشد راز خود هم محرم مجلس شوم هم باده پیمایی کنم کلیک کنید تا باز شود... شوخیِ پروازِ من رنگِ بهارِ نازِ کیست چون پرِ طاووسِ خود را در چمن گم کردهام چون نفس از مدّعای جستوجو آگه نیام اینقدر دانم که چیزی هست و من گم کردهام هیچجا بیدل سراغِ رنگهای رفته نیست صد نگه چون شمع در هر انجمن گم کردهام
m.sina گفت شد وقت آن دیگر که من ترک شکیبایی کنم نامو س را یک سو نهم بنیاد رسوایی کنم چندی بکوشم در وفا کز من نپوشد راز خود هم محرم مجلس شوم هم باده پیمایی کنم کلیک کنید تا باز شود... شوخیِ پروازِ من رنگِ بهارِ نازِ کیست چون پرِ طاووسِ خود را در چمن گم کردهام چون نفس از مدّعای جستوجو آگه نیام اینقدر دانم که چیزی هست و من گم کردهام هیچجا بیدل سراغِ رنگهای رفته نیست صد نگه چون شمع در هر انجمن گم کردهام
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,255 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/8/24 #85 ش*ر..اب لعل و جای امن و یار مهربان ساقی دلا کی به شود کارت اگر اکنون نخواهد شد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,166 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/8/24 #86 Delaram*☆♡ گفت ش*ر..اب لعل و جای امن و یار مهربان ساقی دلا کی به شود کارت اگر اکنون نخواهد شد کلیک کنید تا باز شود... شبهای فراقت را، آخر سحری باشد وین ناله شبها را، روزی اثری باشد از دیده اگر آبی خواهیم به صد گریه آبی ندهد ما را، کان بیجگری باشد امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت ش*ر..اب لعل و جای امن و یار مهربان ساقی دلا کی به شود کارت اگر اکنون نخواهد شد کلیک کنید تا باز شود... شبهای فراقت را، آخر سحری باشد وین ناله شبها را، روزی اثری باشد از دیده اگر آبی خواهیم به صد گریه آبی ندهد ما را، کان بیجگری باشد