ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 26/5/24 #101 m.sina گفت حدیث عشق جان فرسا بگویید به دزدان این سخن اما بگویید متاع من نمی ارزد به تاراج حکایت با من از یغما بگویید کلیک کنید تا باز شود... حریفان برمدارید از قدح لب تا نفس دارید! به ما از همدمان رفته این پیغام میآید
m.sina گفت حدیث عشق جان فرسا بگویید به دزدان این سخن اما بگویید متاع من نمی ارزد به تاراج حکایت با من از یغما بگویید کلیک کنید تا باز شود... حریفان برمدارید از قدح لب تا نفس دارید! به ما از همدمان رفته این پیغام میآید
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/24 #102 Delaram*☆♡ گفت حریفان برمدارید از قدح لب تا نفس دارید! به ما از همدمان رفته این پیغام میآید کلیک کنید تا باز شود... حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سال هاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام ها به کجا می کشی ام خوب من ها نکشانی به پشیمانی ام امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت حریفان برمدارید از قدح لب تا نفس دارید! به ما از همدمان رفته این پیغام میآید کلیک کنید تا باز شود... حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سال هاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام ها به کجا می کشی ام خوب من ها نکشانی به پشیمانی ام
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 6/6/24 #103 حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/6/24 #104 Delaram*☆♡ گفت حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام کلیک کنید تا باز شود... حدیث عشق به طومار در نمیگنجد بیان دوست به گفتار در نمیگنجد سماع انس که دیوانگان از آن مستند به سمع مردم هشیار در نمیگنجد امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام کلیک کنید تا باز شود... حدیث عشق به طومار در نمیگنجد بیان دوست به گفتار در نمیگنجد سماع انس که دیوانگان از آن مستند به سمع مردم هشیار در نمیگنجد
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 19/6/24 #105 m.sina گفت حدیث عشق به طومار در نمیگنجد بیان دوست به گفتار در نمیگنجد سماع انس که دیوانگان از آن مستند به سمع مردم هشیار در نمیگنجد کلیک کنید تا باز شود... حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام
m.sina گفت حدیث عشق به طومار در نمیگنجد بیان دوست به گفتار در نمیگنجد سماع انس که دیوانگان از آن مستند به سمع مردم هشیار در نمیگنجد کلیک کنید تا باز شود... حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/6/24 #106 Delaram*☆♡ گفت حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام کلیک کنید تا باز شود... حدیث عشق جان فرسا بگویید به دزدان این سخن اما بگویید متاع من نمی ارزد به تاراج حکایت با من از یغما بگویید امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت حرف بزن ابر مرا باز کن دیر زمانی است که بارانی ام حرف بزن حرف بزن سالهاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام کلیک کنید تا باز شود... حدیث عشق جان فرسا بگویید به دزدان این سخن اما بگویید متاع من نمی ارزد به تاراج حکایت با من از یغما بگویید
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 19/6/24 #107 m.sina گفت حدیث عشق جان فرسا بگویید به دزدان این سخن اما بگویید متاع من نمی ارزد به تاراج حکایت با من از یغما بگویید کلیک کنید تا باز شود... حرف بزن حرف بزن سال هاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام
m.sina گفت حدیث عشق جان فرسا بگویید به دزدان این سخن اما بگویید متاع من نمی ارزد به تاراج حکایت با من از یغما بگویید کلیک کنید تا باز شود... حرف بزن حرف بزن سال هاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/6/24 #108 Delaram*☆♡ گفت حرف بزن حرف بزن سال هاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام کلیک کنید تا باز شود... حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت حرف بزن حرف بزن سال هاست تشنه ی یک صحبت طولانی ام کلیک کنید تا باز شود... حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 20/6/24 #109 m.sina گفت حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم کلیک کنید تا باز شود... حال دل پرسیدی و گفتم که خوبم بارها خوبم اما خوب ویرانم نفهمیدی مرا
m.sina گفت حلقه بر در کوفتن ما را ندارد حاصلی ما در منزل به روی خود ز بیرون بسته ایم پرده دام است خاک نرم این وحشت سرا بیشتر ما بر حذر از مردم آهسته ایم کلیک کنید تا باز شود... حال دل پرسیدی و گفتم که خوبم بارها خوبم اما خوب ویرانم نفهمیدی مرا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 20/6/24 #110 Delaram*☆♡ گفت حال دل پرسیدی و گفتم که خوبم بارها خوبم اما خوب ویرانم نفهمیدی مرا کلیک کنید تا باز شود... حلقه دام گرفتاری دهن واکردن است ماهی لب بسته را قلاب نتواند گرفت منت الماس از بی جوهری خواهد کشید هر لب زخمی که از تیغ آب نتواند گرفت امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت حال دل پرسیدی و گفتم که خوبم بارها خوبم اما خوب ویرانم نفهمیدی مرا کلیک کنید تا باز شود... حلقه دام گرفتاری دهن واکردن است ماهی لب بسته را قلاب نتواند گرفت منت الماس از بی جوهری خواهد کشید هر لب زخمی که از تیغ آب نتواند گرفت