Tavan پرسنل مدیریت مدیر تالار طبیعت سطح 13 ارسالیها 1,216 پسندها 3,857 امتیازها 20,173 مدالها 15 سن 22 18/9/24 مدیر #101 Delaram*☆♡ گفت جان دادهام و به نزد جانان هیچ است با درد غمش مایه درمان هیچ است زنهار مخور غم جهان، ای دل تنگ دیدیم سراپای جهان، کان هیچ است «جهان ملک خاتون» کلیک کنید تا باز شود... جوانمرد و خوشخوی و بخشنده باش چو حق بر تو پاشد تو بر خلق پاش امضا : Tavan
Delaram*☆♡ گفت جان دادهام و به نزد جانان هیچ است با درد غمش مایه درمان هیچ است زنهار مخور غم جهان، ای دل تنگ دیدیم سراپای جهان، کان هیچ است «جهان ملک خاتون» کلیک کنید تا باز شود... جوانمرد و خوشخوی و بخشنده باش چو حق بر تو پاشد تو بر خلق پاش
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 20/9/24 #102 Tavan گفت جوانمرد و خوشخوی و بخشنده باش چو حق بر تو پاشد تو بر خلق پاش کلیک کنید تا باز شود... جز در صفای اشک دلم وا نمی شود باران به دامن اسـت هـوای گرفته را
Tavan گفت جوانمرد و خوشخوی و بخشنده باش چو حق بر تو پاشد تو بر خلق پاش کلیک کنید تا باز شود... جز در صفای اشک دلم وا نمی شود باران به دامن اسـت هـوای گرفته را
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/10/24 #103 Delaram*☆♡ گفت جز در صفای اشک دلم وا نمی شود باران به دامن اسـت هـوای گرفته را کلیک کنید تا باز شود... جز به دیدار توام دیده نمیباشد باز گویی از مهر تو با هر که جهانم کینیست هر که ماه ختن و سرو روانت گوید او هنوز از قد و بالای تو صورت بینیست امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت جز در صفای اشک دلم وا نمی شود باران به دامن اسـت هـوای گرفته را کلیک کنید تا باز شود... جز به دیدار توام دیده نمیباشد باز گویی از مهر تو با هر که جهانم کینیست هر که ماه ختن و سرو روانت گوید او هنوز از قد و بالای تو صورت بینیست
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 28/10/24 #104 m.sina گفت جز به دیدار توام دیده نمیباشد باز گویی از مهر تو با هر که جهانم کینیست هر که ماه ختن و سرو روانت گوید او هنوز از قد و بالای تو صورت بینیست کلیک کنید تا باز شود... جانی و جهانی و جهان با تو خوش است ور زخم زنی زخم سنان با تو خوش است
m.sina گفت جز به دیدار توام دیده نمیباشد باز گویی از مهر تو با هر که جهانم کینیست هر که ماه ختن و سرو روانت گوید او هنوز از قد و بالای تو صورت بینیست کلیک کنید تا باز شود... جانی و جهانی و جهان با تو خوش است ور زخم زنی زخم سنان با تو خوش است
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/11/24 #105 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت جانی و جهانی و جهان با تو خوش است ور زخم زنی زخم سنان با تو خوش است کلیک کنید تا باز شود... جانا ز که آموختی این عشوه گری را عشاق کشی خانه کنی پرده دری را سرو از تو خجل گشت چو سیب ذقنت دید آری چه کند سرزنش بی ثمری را امضا : m.sina
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت جانی و جهانی و جهان با تو خوش است ور زخم زنی زخم سنان با تو خوش است کلیک کنید تا باز شود... جانا ز که آموختی این عشوه گری را عشاق کشی خانه کنی پرده دری را سرو از تو خجل گشت چو سیب ذقنت دید آری چه کند سرزنش بی ثمری را
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 13/11/24 #106 جمع ما جمع نباشد تو پریشان باشی یاد حیـرانی مــــا آری و حیـــران باشی