m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/5/24 #81 Delaram*☆♡ گفت جان ندارد هرکه جانانیش نیست تنگ عیشست آن که بستانیش نیست کلیک کنید تا باز شود... جفت بدحالان و خوشحالان شدم هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من سر من از نالهی من دور نیست امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت جان ندارد هرکه جانانیش نیست تنگ عیشست آن که بستانیش نیست کلیک کنید تا باز شود... جفت بدحالان و خوشحالان شدم هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من سر من از نالهی من دور نیست
فلورا. کاربر حرفهای سطح 14 ارسالیها 1,963 پسندها 4,708 امتیازها 28,973 مدالها 17 4/5/24 #82 m.sina گفت جفت بدحالان و خوشحالان شدم هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من سر من از نالهی من دور نیست کلیک کنید تا باز شود... جهد کن تا کام من شیرین شود از شهد وصل فیض تا کس دست بر سر چون مگس باشد مرا امضا : فلورا.
m.sina گفت جفت بدحالان و خوشحالان شدم هر کسی از ظن خود شد یار من از درون من نجست اسرار من سر من از نالهی من دور نیست کلیک کنید تا باز شود... جهد کن تا کام من شیرین شود از شهد وصل فیض تا کس دست بر سر چون مگس باشد مرا
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 5/5/24 #83 فلورا. گفت جهد کن تا کام من شیرین شود از شهد وصل فیض تا کس دست بر سر چون مگس باشد مرا کلیک کنید تا باز شود... جانا قیام کن که نمازت نماز نیست راهی دراز داری و عمرت دراز نیست رویت به کعبه باشد و دل سوی بتکده حرف نیاز هست و خلوص نیاز نیست امضا : m.sina
فلورا. گفت جهد کن تا کام من شیرین شود از شهد وصل فیض تا کس دست بر سر چون مگس باشد مرا کلیک کنید تا باز شود... جانا قیام کن که نمازت نماز نیست راهی دراز داری و عمرت دراز نیست رویت به کعبه باشد و دل سوی بتکده حرف نیاز هست و خلوص نیاز نیست
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 14/5/24 #84 m.sina گفت جانا قیام کن که نمازت نماز نیست راهی دراز داری و عمرت دراز نیست رویت به کعبه باشد و دل سوی بتکده حرف نیاز هست و خلوص نیاز نیست کلیک کنید تا باز شود... جهان و کار جهان جمله هیچ بر هیچ است هزار بار من این نکته کردهام تحقیق
m.sina گفت جانا قیام کن که نمازت نماز نیست راهی دراز داری و عمرت دراز نیست رویت به کعبه باشد و دل سوی بتکده حرف نیاز هست و خلوص نیاز نیست کلیک کنید تا باز شود... جهان و کار جهان جمله هیچ بر هیچ است هزار بار من این نکته کردهام تحقیق
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 2/6/24 #85 Delaram*☆♡ گفت جهان و کار جهان جمله هیچ بر هیچ است هزار بار من این نکته کردهام تحقیق کلیک کنید تا باز شود... جفت بدحالان و خوشحالان شدم هر کسی از ظن خود شد یار من از درون مـن نجست اسرار من سر من از نالهی من دور نیست لیک چشم و گوش را آن نور نیست امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت جهان و کار جهان جمله هیچ بر هیچ است هزار بار من این نکته کردهام تحقیق کلیک کنید تا باز شود... جفت بدحالان و خوشحالان شدم هر کسی از ظن خود شد یار من از درون مـن نجست اسرار من سر من از نالهی من دور نیست لیک چشم و گوش را آن نور نیست
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 6/6/24 #86 جز آستان توام در جهان پناهی نیست سرِ مرا به جز این در، حواله گاهی نیست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 19/6/24 #87 Delaram*☆♡ گفت جز آستان توام در جهان پناهی نیست سرِ مرا به جز این در، حواله گاهی نیست کلیک کنید تا باز شود... جان به تنگ آمدم از غصه بی همنفسی آخر ای همنفس از چیست بدادم نرسی جمع خلقی بتماشای من انگشت گزان تو نپرسی که بدین حال پریشان چه کسی امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت جز آستان توام در جهان پناهی نیست سرِ مرا به جز این در، حواله گاهی نیست کلیک کنید تا باز شود... جان به تنگ آمدم از غصه بی همنفسی آخر ای همنفس از چیست بدادم نرسی جمع خلقی بتماشای من انگشت گزان تو نپرسی که بدین حال پریشان چه کسی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 19/6/24 #88 جزو و کل را جام وحدت داده اند بر همه خود را هویدا کرده اند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/6/24 #89 Delaram*☆♡ گفت جزو و کل را جام وحدت داده اند بر همه خود را هویدا کرده اند کلیک کنید تا باز شود... جز صبا کیست کزین خسته برد پیغامی جز نسیم از بر دلدار که آرد خبری ای صبا صبح دمی بر سر کویش بگذر تا معطر شود آفاق ز تو هر سحری امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت جزو و کل را جام وحدت داده اند بر همه خود را هویدا کرده اند کلیک کنید تا باز شود... جز صبا کیست کزین خسته برد پیغامی جز نسیم از بر دلدار که آرد خبری ای صبا صبح دمی بر سر کویش بگذر تا معطر شود آفاق ز تو هر سحری
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 1/7/24 #90 m.sina گفت جز صبا کیست کزین خسته برد پیغامی جز نسیم از بر دلدار که آرد خبری ای صبا صبح دمی بر سر کویش بگذر تا معطر شود آفاق ز تو هر سحری کلیک کنید تا باز شود... جز آستان توام در جهان پناهی نیست سرِ مرا به جز این در، حواله گاهی نیست
m.sina گفت جز صبا کیست کزین خسته برد پیغامی جز نسیم از بر دلدار که آرد خبری ای صبا صبح دمی بر سر کویش بگذر تا معطر شود آفاق ز تو هر سحری کلیک کنید تا باز شود... جز آستان توام در جهان پناهی نیست سرِ مرا به جز این در، حواله گاهی نیست