m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 24/6/24 #91 .leyla. گفت پیر دردی کش ما گر چه ندارد زر و زور خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد ( حافظ ) کلیک کنید تا باز شود... پیوند غمت گسستنی نیست صید تو ز قید رستنی نیست پیمانه شکسته ایم و خم نیز این توبه دگر شکستنی نیست نشاط اصفهانی امضا : m.sina
.leyla. گفت پیر دردی کش ما گر چه ندارد زر و زور خوش عطابخش و خطاپوش خدایی دارد ( حافظ ) کلیک کنید تا باز شود... پیوند غمت گسستنی نیست صید تو ز قید رستنی نیست پیمانه شکسته ایم و خم نیز این توبه دگر شکستنی نیست نشاط اصفهانی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 27/7/24 #92 m.sina گفت پیوند غمت گسستنی نیست صید تو ز قید رستنی نیست پیمانه شکسته ایم و خم نیز این توبه دگر شکستنی نیست نشاط اصفهانی کلیک کنید تا باز شود... پا کشیدن مشکل است از خاک دامنگیر عشق هر که را چون سرو اینجا پای در گل ماندماند
m.sina گفت پیوند غمت گسستنی نیست صید تو ز قید رستنی نیست پیمانه شکسته ایم و خم نیز این توبه دگر شکستنی نیست نشاط اصفهانی کلیک کنید تا باز شود... پا کشیدن مشکل است از خاک دامنگیر عشق هر که را چون سرو اینجا پای در گل ماندماند
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/7/24 #93 Delaram*☆♡ گفت پا کشیدن مشکل است از خاک دامنگیر عشق هر که را چون سرو اینجا پای در گل ماندماند کلیک کنید تا باز شود... پری گر وا کنم، پروانهٔ شمع تو خواهم شد سمندر ساز آتشخانهٔ شمع تو خواهم شد شبی پروانه سان گرد سرت گشتم، چه دانستم که برگرد جهان افسانهٔ شمع تو خواهم شد امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت پا کشیدن مشکل است از خاک دامنگیر عشق هر که را چون سرو اینجا پای در گل ماندماند کلیک کنید تا باز شود... پری گر وا کنم، پروانهٔ شمع تو خواهم شد سمندر ساز آتشخانهٔ شمع تو خواهم شد شبی پروانه سان گرد سرت گشتم، چه دانستم که برگرد جهان افسانهٔ شمع تو خواهم شد
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/8/24 #94 پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/8/24 #95 Delaram*☆♡ گفت پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم کلیک کنید تا باز شود... پیر گشتیم و دل از عشق جوانست هنوز دیده بر طلعت خوبان نگرانست هنوز پایم از اشک روان در گل و چون سایه روان دلم اندر پی آن سرو روانست هنوز امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم کلیک کنید تا باز شود... پیر گشتیم و دل از عشق جوانست هنوز دیده بر طلعت خوبان نگرانست هنوز پایم از اشک روان در گل و چون سایه روان دلم اندر پی آن سرو روانست هنوز
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 18/9/24 #96 m.sina گفت پیر گشتیم و دل از عشق جوانست هنوز دیده بر طلعت خوبان نگرانست هنوز پایم از اشک روان در گل و چون سایه روان دلم اندر پی آن سرو روانست هنوز کلیک کنید تا باز شود... پختیم به کارِ خویش سودا من و دل شرمنده شدیم از تمنّا من و دل در عشقِ تو ماندهایم بی یار و دیار تنها من و دل! خراب و رسوا من و دل! «حزین لاهیجی»
m.sina گفت پیر گشتیم و دل از عشق جوانست هنوز دیده بر طلعت خوبان نگرانست هنوز پایم از اشک روان در گل و چون سایه روان دلم اندر پی آن سرو روانست هنوز کلیک کنید تا باز شود... پختیم به کارِ خویش سودا من و دل شرمنده شدیم از تمنّا من و دل در عشقِ تو ماندهایم بی یار و دیار تنها من و دل! خراب و رسوا من و دل! «حزین لاهیجی»
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 3/10/24 #97 Delaram*☆♡ گفت پختیم به کارِ خویش سودا من و دل شرمنده شدیم از تمنّا من و دل در عشقِ تو ماندهایم بی یار و دیار تنها من و دل! خراب و رسوا من و دل! «حزین لاهیجی» کلیک کنید تا باز شود... پای من در سر کوی تو به گِل رفت فرو گر دلت سنگ نباشد گِلِ گیرا داری آتشین صاعقهام بر سر سودایی زد دختر این چکمهٔ برقی که تو در پا داری شهریار امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت پختیم به کارِ خویش سودا من و دل شرمنده شدیم از تمنّا من و دل در عشقِ تو ماندهایم بی یار و دیار تنها من و دل! خراب و رسوا من و دل! «حزین لاهیجی» کلیک کنید تا باز شود... پای من در سر کوی تو به گِل رفت فرو گر دلت سنگ نباشد گِلِ گیرا داری آتشین صاعقهام بر سر سودایی زد دختر این چکمهٔ برقی که تو در پا داری شهریار
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 28/10/24 #98 m.sina گفت پای من در سر کوی تو به گِل رفت فرو گر دلت سنگ نباشد گِلِ گیرا داری آتشین صاعقهام بر سر سودایی زد دختر این چکمهٔ برقی که تو در پا داری شهریار کلیک کنید تا باز شود... پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم
m.sina گفت پای من در سر کوی تو به گِل رفت فرو گر دلت سنگ نباشد گِلِ گیرا داری آتشین صاعقهام بر سر سودایی زد دختر این چکمهٔ برقی که تو در پا داری شهریار کلیک کنید تا باز شود... پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 7/11/24 #99 ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم کلیک کنید تا باز شود... پیر گشتیم و دل از عشق جوانست هنوز دیده بر طلعت خوبان نگرانست هنوز پایم از اشک روان در گل و چون سایه روان دلم اندر پی آن سرو روانست هنوز امضا : m.sina
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ گفت پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم کلیک کنید تا باز شود... پیر گشتیم و دل از عشق جوانست هنوز دیده بر طلعت خوبان نگرانست هنوز پایم از اشک روان در گل و چون سایه روان دلم اندر پی آن سرو روانست هنوز
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,524 پسندها 20,067 امتیازها 48,373 مدالها 34 7/11/24 #100 m.sina گفت پیر گشتیم و دل از عشق جوانست هنوز دیده بر طلعت خوبان نگرانست هنوز پایم از اشک روان در گل و چون سایه روان دلم اندر پی آن سرو روانست هنوز کلیک کنید تا باز شود... پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم
m.sina گفت پیر گشتیم و دل از عشق جوانست هنوز دیده بر طلعت خوبان نگرانست هنوز پایم از اشک روان در گل و چون سایه روان دلم اندر پی آن سرو روانست هنوز کلیک کنید تا باز شود... پروانه را شکایتی از جور شمع نیست عمری است در هوای تو میسوزم و خوشم