ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,123 امتیازها 48,373 مدالها 34 25/6/24 #141 m.sina گفت خاطرت باشد کسی را خواستی مجنون کنی زخم قدری بر دلش بگذار مرهم بیشتر کلیک کنید تا باز شود... خلوت شبهای من را بی حضورت ماه نیست هیچ کس غیر از خیالت در دلم همراه نیست
m.sina گفت خاطرت باشد کسی را خواستی مجنون کنی زخم قدری بر دلش بگذار مرهم بیشتر کلیک کنید تا باز شود... خلوت شبهای من را بی حضورت ماه نیست هیچ کس غیر از خیالت در دلم همراه نیست
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/6/24 #142 Delaram*☆♡ گفت خلوت شبهای من را بی حضورت ماه نیست هیچ کس غیر از خیالت در دلم همراه نیست کلیک کنید تا باز شود... خلوتی داریم و حالی با خیال خویشتن گر گذاردمان فلک حالی به حال خویشتن ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت خلوت شبهای من را بی حضورت ماه نیست هیچ کس غیر از خیالت در دلم همراه نیست کلیک کنید تا باز شود... خلوتی داریم و حالی با خیال خویشتن گر گذاردمان فلک حالی به حال خویشتن ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,123 امتیازها 48,373 مدالها 34 27/6/24 #143 m.sina گفت خلوتی داریم و حالی با خیال خویشتن گر گذاردمان فلک حالی به حال خویشتن ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن کلیک کنید تا باز شود... خنده کن خنده چو سوری زطرب با دلبر م**س.ت شو م**س.ت ، چو نرگس به چمن با دلدار (چه جالب تکمیل کننده اولین موسیقی اهدایی دلارام به شما بود نمایتونیا نمایه ی خودم؟!! همزمان همنجا واسه پاستیل هم فرستادم. محسن یگانه بازم بخند☆♡✓ آخرین ویرایش 27/6/24
m.sina گفت خلوتی داریم و حالی با خیال خویشتن گر گذاردمان فلک حالی به حال خویشتن ما در این عالم که خود کنج ملالی بیش نیست عالمی داریم در کنج ملال خویشتن کلیک کنید تا باز شود... خنده کن خنده چو سوری زطرب با دلبر م**س.ت شو م**س.ت ، چو نرگس به چمن با دلدار (چه جالب تکمیل کننده اولین موسیقی اهدایی دلارام به شما بود نمایتونیا نمایه ی خودم؟!! همزمان همنجا واسه پاستیل هم فرستادم. محسن یگانه بازم بخند☆♡✓
رز سیاهِ من نو ورود سطح 0 ارسالیها 13 پسندها 39 امتیازها 33 27/6/24 #144 خط نمیسازد مرا زان لعل جانپرور جدا تشنه کی گردد به تیغ موج از کوثر جدا؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,123 امتیازها 48,373 مدالها 34 27/6/24 #145 رز سیاهِ من گفت خط نمیسازد مرا زان لعل جانپرور جدا تشنه کی گردد به تیغ موج از کوثر جدا؟ کلیک کنید تا باز شود... خواهی که جهان بر کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد آخرین ویرایش 20/9/24
رز سیاهِ من گفت خط نمیسازد مرا زان لعل جانپرور جدا تشنه کی گردد به تیغ موج از کوثر جدا؟ کلیک کنید تا باز شود... خواهی که جهان بر کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/6/24 #146 Delaram*☆♡ گفت خواهی که جهان بر کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشو کلیک کنید تا باز شود... خیز که امروز جهان آن ماست جان و جهان ساقی و مهمان ماست خیز که فرمان ده جان و جهان از كرم امروز به فرمان ماست امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت خواهی که جهان بر کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشو کلیک کنید تا باز شود... خیز که امروز جهان آن ماست جان و جهان ساقی و مهمان ماست خیز که فرمان ده جان و جهان از كرم امروز به فرمان ماست
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,123 امتیازها 48,373 مدالها 34 27/7/24 #147 m.sina گفت خیز که امروز جهان آن ماست جان و جهان ساقی و مهمان ماست خیز که فرمان ده جان و جهان از كرم امروز به فرمان ماست کلیک کنید تا باز شود... خُرّم آنکس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است...
m.sina گفت خیز که امروز جهان آن ماست جان و جهان ساقی و مهمان ماست خیز که فرمان ده جان و جهان از كرم امروز به فرمان ماست کلیک کنید تا باز شود... خُرّم آنکس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 27/7/24 #148 Delaram*☆♡ گفت خُرّم آنکس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است... کلیک کنید تا باز شود... خویشتن داری کنید ای عاشقان با درد عشق گر چه ما باری نهایم از عشقبازی مرد عشق ما همه دعوی کنیم از عشق و عشق از ما به رنج عاشق آن باید که از معنی بود در خورد عشق امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت خُرّم آنکس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است... کلیک کنید تا باز شود... خویشتن داری کنید ای عاشقان با درد عشق گر چه ما باری نهایم از عشقبازی مرد عشق ما همه دعوی کنیم از عشق و عشق از ما به رنج عاشق آن باید که از معنی بود در خورد عشق
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,534 پسندها 20,123 امتیازها 48,373 مدالها 34 3/8/24 #149 خُرّم آنکس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 8/8/24 #150 Delaram*☆♡ گفت خُرّم آنکس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است... کلیک کنید تا باز شود... خلایق در تو حیرانند و جای حیرتست الحق که مه را بر زمین بینند و مه بر آسمان باشد امضا : m.sina
Delaram*☆♡ گفت خُرّم آنکس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است... کلیک کنید تا باز شود... خلایق در تو حیرانند و جای حیرتست الحق که مه را بر زمین بینند و مه بر آسمان باشد