گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,131 امتیازها 42,073 مدالها 25 15/10/23 #11 ₰Kuhiyar.K₰ گفت 6:55 دقیقه به وقت فضای مجازی. کجاش ظهره کلیک کنید تا باز شود... باشه باشه اشتباه کردم حرص نخور فشارت میره بالا شما چمدونتو جمع کن به Istj میگم بیاد کمکم کنه امضا : گوربائیل
₰Kuhiyar.K₰ گفت 6:55 دقیقه به وقت فضای مجازی. کجاش ظهره کلیک کنید تا باز شود... باشه باشه اشتباه کردم حرص نخور فشارت میره بالا شما چمدونتو جمع کن به Istj میگم بیاد کمکم کنه
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,828 امتیازها 38,673 مدالها 23 15/10/23 نویسنده موضوع مدیر #12 گوربائیل گفت باشه باشه اشتباه کردم حرص نخور فشارت میره بالا شما چمدونتو جمع کن به Istj میگم بیاد کمکم کنه کلیک کنید تا باز شود... نه خودم جمع میکنم. تو ماشینی که من هستم هم این بچه نیاد. امضا : Kuhiyar*
گوربائیل گفت باشه باشه اشتباه کردم حرص نخور فشارت میره بالا شما چمدونتو جمع کن به Istj میگم بیاد کمکم کنه کلیک کنید تا باز شود... نه خودم جمع میکنم. تو ماشینی که من هستم هم این بچه نیاد.
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,131 امتیازها 42,073 مدالها 25 15/10/23 #13 ₰Kuhiyar.K₰ گفت نه خودم جمع میکنم. تو ماشینی که من هستم هم این بچه نیاد. کلیک کنید تا باز شود... نه دیگههه نشدد شما نباید دست به سیاه و سفید بزنی کاره خودمه. ای بابا باشه میبرمش پیشه خودم امضا : گوربائیل
₰Kuhiyar.K₰ گفت نه خودم جمع میکنم. تو ماشینی که من هستم هم این بچه نیاد. کلیک کنید تا باز شود... نه دیگههه نشدد شما نباید دست به سیاه و سفید بزنی کاره خودمه. ای بابا باشه میبرمش پیشه خودم
Prince:) مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 518 پسندها 3,962 امتیازها 17,273 مدالها 18 15/10/23 #14 ₰Kuhiyar.K₰ گفت Prince:) چرا کله ی صبح آدمو بیدار میکنین میگین دیر شده ولی هنوز با لباس خونگی نشستین؟ کلیک کنید تا باز شود... خب تا تو آماده بشی منم آماده میشم هنوز که خوابیدی بلند شو بینم خوابالو امضا : Prince:)
₰Kuhiyar.K₰ گفت Prince:) چرا کله ی صبح آدمو بیدار میکنین میگین دیر شده ولی هنوز با لباس خونگی نشستین؟ کلیک کنید تا باز شود... خب تا تو آماده بشی منم آماده میشم هنوز که خوابیدی بلند شو بینم خوابالو
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,828 امتیازها 38,673 مدالها 23 15/10/23 نویسنده موضوع مدیر #15 گوربائیل گفت نه دیگههه نشدد شما نباید دست به سیاه و سفید بزنی کاره خودمه. ای بابا باشه میبرمش پیشه خودم کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه گفتی که بیام کمک. از حرفت برنگرد . ها خوبه . امضا : Kuhiyar*
گوربائیل گفت نه دیگههه نشدد شما نباید دست به سیاه و سفید بزنی کاره خودمه. ای بابا باشه میبرمش پیشه خودم کلیک کنید تا باز شود... نه دیگه گفتی که بیام کمک. از حرفت برنگرد . ها خوبه .
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,828 امتیازها 38,673 مدالها 23 15/10/23 نویسنده موضوع مدیر #16 Prince:) گفت خب تا تو آماده بشی منم آماده میشم هنوز که خوابیدی بلند شو بینم خوابالو کلیک کنید تا باز شود... من حاضرم، مگه قراره از ماشین پیاده شیم. نبینم آهنگ ماهنگ بذارین من میخوابم امضا : Kuhiyar*
Prince:) گفت خب تا تو آماده بشی منم آماده میشم هنوز که خوابیدی بلند شو بینم خوابالو کلیک کنید تا باز شود... من حاضرم، مگه قراره از ماشین پیاده شیم. نبینم آهنگ ماهنگ بذارین من میخوابم
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,131 امتیازها 42,073 مدالها 25 15/10/23 #17 ₰Kuhiyar.K₰ گفت نه دیگه گفتی که بیام کمک. از حرفت برنگرد . ها خوبه . کلیک کنید تا باز شود... بخدا اگه بذارم دستت بهشون برسه امضا : گوربائیل
₰Kuhiyar.K₰ گفت نه دیگه گفتی که بیام کمک. از حرفت برنگرد . ها خوبه . کلیک کنید تا باز شود... بخدا اگه بذارم دستت بهشون برسه
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,828 امتیازها 38,673 مدالها 23 15/10/23 نویسنده موضوع مدیر #18 گوربائیل گفت بخدا اگه بذارم دستت بهشون برسه کلیک کنید تا باز شود... بده به من این کیسه، بذارم توش خوراکی ها رو. اه الان کنده میشه میگم ولش کن. امضا : Kuhiyar*
گوربائیل گفت بخدا اگه بذارم دستت بهشون برسه کلیک کنید تا باز شود... بده به من این کیسه، بذارم توش خوراکی ها رو. اه الان کنده میشه میگم ولش کن.
Kuhiyar* پرسنل مدیریت مدیر تالار سطح 21 ارسالیها 2,159 پسندها 11,828 امتیازها 38,673 مدالها 23 15/10/23 نویسنده موضوع مدیر #19 .mahi. آذوقه ها رو نگه دار پیش خودت، باز ازت میگیرم. امضا : Kuhiyar*
گوربائیل مدیر بازنشسته سطح 29 ارسالیها 1,322 پسندها 21,131 امتیازها 42,073 مدالها 25 15/10/23 #20 ₰Kuhiyar.K₰ گفت بده به من این کیسه، بذارم توش خوراکی ها رو. اه الان کنده میشه میگم ولش کن. کلیک کنید تا باز شود... هعییی باشه حالا که انقدر اصرار میکنی بگیرش ،میرم کاره دیگهای انجام بدم(توی ذهنم:ایولا بالاخره کلاسای mel mel نتیجه بخش بود تونستم یکیو راضی کنم کارامو انجام بده+خنده خبیثانه) امضا : گوربائیل
₰Kuhiyar.K₰ گفت بده به من این کیسه، بذارم توش خوراکی ها رو. اه الان کنده میشه میگم ولش کن. کلیک کنید تا باز شود... هعییی باشه حالا که انقدر اصرار میکنی بگیرش ،میرم کاره دیگهای انجام بدم(توی ذهنم:ایولا بالاخره کلاسای mel mel نتیجه بخش بود تونستم یکیو راضی کنم کارامو انجام بده+خنده خبیثانه)