مرحله سوم: بعد از استراحت از خمیر چانه های ۵۰ گرمی گرفته و کامل صاف وگرد کنید وروی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم گذاشته و رویش را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید به مدت ۷۰ دقیقه تا استراحت کند و حجمش دوبرابر شود
مرحله چهارم: روی خمیر ها آب اسپری کنید و در فر که از قبل بادمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم گذاشته به مدت ۱۵ دقیقه تا بپزد و روی نان طلایی شود و بعد درآورده روی توری فلزی گذاشته تا خنک شود و پودر قند روی نان الک کنید و با شکلات آب شده روی نان را تزیین کنید نوش جان.
منبع: سراشپز پاپیون