- ارسالیها
- 4,022
- پسندها
- 10,014
- امتیازها
- 44,673
- مدالها
- 21
برنج خوشپخت (فجر)
در سال 1380 محققان توانستند با دستکاری ژنتیکی برنج های مرغوب و کم محصول، نوع جدیدی از آن را با نام برنج فجر تولید کنند. هدف اصلی از این کار، رسیدن به برنجی مرغوب و پرمحصول بود که علاوه بر کشت برنج باکیفیت، بهره برداری از زمین های کشاورزی نیز افزایش پیدا کند.بسیاری از افراد برنج فجر را محصولی تراریخته می دانند که برای سلامتی ضررهای بسیاری دارد اما این باور کاملا اشتباه است. در واقع برنج فجر یک برنج اصلاحشده می باشد که در برابر آفت مقاومتر بوده و محصول بیشتری در اختیار کشاورزان قرار دهد.
این برنج دارای دانه هایی با اندازه متوسط و نوک تیز است که از رنگ سفید مایل به روغنی برخوردار هستند. با توجه به بذر کاشتهشده این برنج، محصولات آن می توانند عطری یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.