متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه آموزشی | برای پخت غذا از چه برنجی استفاده کنیم؟

  • نویسنده موضوع foodpaz
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 18
  • بازدیدها 235
  • برچسب‌ها
    برنج
  • کاربران تگ شده هیچ

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #11

برنج خوشپخت (فجر)​

در سال 1380 محققان توانستند با دستکاری ژنتیکی برنج های مرغوب و کم محصول، نوع جدیدی از آن را با نام برنج فجر تولید کنند. هدف اصلی از این کار، رسیدن به برنجی مرغوب و پرمحصول بود که علاوه بر کشت برنج باکیفیت، بهره برداری از زمین های کشاورزی نیز افزایش پیدا کند.
بسیاری از افراد برنج فجر را محصولی تراریخته می دانند که برای سلامتی ضررهای بسیاری دارد اما این باور کاملا اشتباه است. در واقع برنج فجر یک برنج اصلاح‌شده می باشد که در برابر آفت مقاومتر بوده و محصول بیشتری در اختیار کشاورزان قرار دهد.
این برنج دارای دانه‌ هایی با اندازه متوسط و نوک تیز است که از رنگ سفید مایل به روغنی برخوردار هستند. با توجه به بذر کاشته‌شده این برنج، محصولات آن می توانند عطری یا...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #12

برنج دودی​

در گذشته برای افزایش زمان نگه داری برنج و خشک کردن آن از روش دودی نمودن استفاده می شد. برای این امر ابتدا برنج را داخل کیسه می ریختند و سپس در داخل یک اتاق آویزان می کردند. در نهایت مقداری چوب را در زیر برنج ها آتش می زنند تا دود آن را به طرف برنج ها هدایت کنند.
در حال حاضر دیگر برای خشک کردن برنج نیازی به دودی کردن وجود ندارد و این فرآیند در کارخانه با دستگاه های مخصوص انجام می‌شود. با این حال برنج دودی به دلیل عطر و طعم متفاوت و بسیار منحصر به فرد خود، هنوز طرفداران زیادی در میان خانواده های ایرانی دارد.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #13

برنج سرلاشه​

در هنگام جدا کردن سبوس برنج در کارخانه برخی از دانه ها به دلیل استحکام پایین نصف می شوند و یا کمی از لبه آن ها جدا می گردد. در هنگام بسته بندی این برنج های شکسته شده را به طور کامل از برنج اصلی جدا می کنند و با توجه به اندازه آن در دسته های سرلاشه و نیم دانه طبقه بندی می شود.
برنج سرلاشه به برنجی می گویند که اندازه آن حدود دوسوم برنج معمولی است. در این محصول، برنج کامل و کمتر از 10 درصد برنج نیم دانه نیز وجود دارد. این برنج به دلیل قیمت مناسب و کیفیت قابل قبول از محبوبیت بالایی برای استفاده روزانه برخوردار است.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #14

برنج قهوه ای​

اگر خواص غذایی برنج برای شما مهم است توصیه می گردد از برنج قهوه ای استفاده کنید. این محصول به دلیل جدا نشدن سبوس آن، سرشار از عناصری همچون منگنز، سلنیوم و فسفر می باشد همچنین ویتامین های گروه ب به فراوانی در آن یافت می شوند.
برای تولید این برنج قبل از جدا نمودن پوسته یا همان شلتوک، برنج را در معرض بخار آب قرار می دهند. این کار باعث می شود تا املاح و مواد موجود در پوسته برنج به داخل آن نفوذ کند. در نهایت شلتوک را جدا کرده و برنج حاصل که رنگی مایل به قرمز دارد، برنج سبوس دار یا برنج قهوه ای می نامند.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #15

برنج ندا​

دکتر قربانعلی نعمت زاده در سال 1376 با تلاقی سه برنج طارم، آمل و حسن سرایی نوع جدیدی از برنج با نام برنج ندا را تولید نمود. با تلفیق این سه برنج هر یک نقاط ضعف دیگری را پوشش دادند و این موضوع باعث ایجاد محصولی با کیفیت خوب و قیمت مناسب گردید. از ویژگی های مثبت این برنج می توان به بلند بودن دانه ها و ماندگاری پس از پخت اشاره نمود.

ویژگی های بهترین برنج ایرانی

بهترین برنج ایرانی چیست -کاویش

ابتدا باید با خصوصیات برنج باکیفیت و خوب ایرانی آشنا شوید. با توجه به اینکه برنج غذای اصلی اکثر ما ایرانی‌هاست، تشخیص و انتخاب بهترین نوع برنج ایرانی ، دغدغه بسیاری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #16
در جدول زیر ویژگی بهترین انواع برنج ایرانی را برای شما لیست کردیم تا بهتر متوجه شوید.

یک رنگ باشداگر قصد خرید برنج کهنه دارید توجه کنید که همه دانه‌های برنج به یک اندازه نیمه بلوری باشند.
بدون آفت باشد توجه داشته باشید که برنج آفت نداشته و کپک نزده باشد.
حشره نداشته باشدعموما برنج کهنه اگر بسته بندی خوبی نداشته باشد پس از یک سال حشره میزند.
بدون بند باشد به این صورت که اگر دانه برنج را بصورت عمودی مشاهده کنید، خط عرضی بر روی بدنه آن نباشد.
عطر و بوی بالایی داشته باشدمقداری از برنج را کف دستتان ریخته و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #17

بهترین برنج ایران از دید کشاورزان

بهترین برنج ایران از دید کشاورزان -کاویش

خوب است بدانید انواع برنج ایرانی اصلاً در کجای کشور کشت می‌شوند؟

بهترین برنج ایرانی به انواع شمالی بر می‌گردد و این قسمت از کشور است که درزمینه تولید برنج، حرف زیادی برای گفتن دارد!باید بگوییم درست است که استان‌های گیلان و مازندران در شمال کشور، چیزی در حدود 80% برنج کشور را تأمین می‌کند؛ بااین‌وجود استان‌های دیگری هم مانند گلستان، اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد و خوزستان برنج کشت می‌شود.
استان‌های گیلان و مازندران از نقاط بسیار مرطوب و مناسب کشاورزی در ایران هستند که تقریباً سرتاسر آنها کشت برنج انجام...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : .Mobina.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #18
برنج‌های امراللهی و بینام در کشت اول از نظر کیفیت نسبت به برنج‌های طارم و هاشمی در رتبه کمی پایین‌تر قرار می‌گیرند. همین برنج‌ها در کشت دوم، به دلیل زودرس بودن و شرایط مناسب آب و هوایی از مرغوبیت بالاتری نسب به برنج طارم و هاشمی برخوردار هستند.
به‌طور کلی کیفیت برنج استان‌های مازندران و گیلان منحصربه‌فرد است و کافی است یک بار این نوع ازبرنج را با بقیه برنج‌ها مقایسه کنید. آنگاه متوجه خواهید شد بهترین برنج برای کدام استان است!
حالا که لیست بهترین برنج ایرانی را دانستید و ویژگی‌های هر کدام را متوجه شدید، انتخاب شما برای خرید برنج ایرانی کدام گزینه است؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: کاویش
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • #19
برنج‌های امراللهی و بینام در کشت اول از نظر کیفیت نسبت به برنج‌های طارم و هاشمی در رتبه کمی پایین‌تر قرار می‌گیرند. همین برنج‌ها در کشت دوم، به دلیل زودرس بودن و شرایط مناسب آب و هوایی از مرغوبیت بالاتری نسب به برنج طارم و هاشمی برخوردار هستند.
به‌طور کلی کیفیت برنج استان‌های مازندران و گیلان منحصربه‌فرد است و کافی است یک بار این نوع ازبرنج را با بقیه برنج‌ها مقایسه کنید. آنگاه متوجه خواهید شد بهترین برنج برای کدام استان است!
حالا که لیست بهترین برنج ایرانی را دانستید و ویژگی‌های هر کدام را متوجه شدید، انتخاب شما برای خرید برنج ایرانی کدام گزینه است؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
منبع: کاویش
 
امضا : .Mobina.
عقب
بالا