مرحله سوم
در این مرحله آرد را دو مرتبه الک می کنیم و کم کم به کاسه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا زمانی که دیگر خمیر به دست نچسبد. با توجه به اینکه آب خور آردها با هم متفاوت است، ممکن است مقدار آرد بیشتری مصرف شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه خمیر جمع شد، انرا به خوبی ورز می دهیمف سپس یک کاسه مناسب را با روغن چرب می کنیم و خمیر را دورن کاسه قرار می دهیم. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس در یک جای گرم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت حجم خمیر دو برابر می شود. حالا خمیر را از کاسه خارج می کنیم و کمی ورز می دهیم تا هواگیری شود، سپس خمیر را با وردنه با قطر نیم سانتی متر به صورت یکدست باز می کنیم.