متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آموزشی چگونه نویسنده شویم؟ (به نقل از شاهین کلانتری)

• نویسنده موضوع Raha~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 49
  • بازدیدها 838
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی‌ویکم:
نوشتن به انگلیسی

هاروکی موراکامی، رمان‌نویس مطرح ژاپنی می‌گوید در اوایل ورودش به عرصه رمان‌نویسی، با اینکه تسلط زیادی به زبان انگلیسی نداشته، رمان‌هایش را به زبان انگلیسی می‌نوشته؛ و بعد آن‌ها را به زبان ژاپنی ترجمه می‌کرده و همین باعث شده به نثر و زبان خاص خودش برسد. با نوشتن به زبان انگلیسی -حتی شده دست‌وپاشکسته- هم مهارت نگارش به زبان انگلیسی را در خودمان تقویت می‌کنیم و هم حساسیت و تسلط بیشتری به کلمات فارسی پیدا می‌کنیم.

امضا : Raha~

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی و دوم:
ازغذا بنویسید

اگر به بن‌بست خورده‌اید و هیچ ایده‌ای به ذهنتان نمی‌رسید، شروع کنید به نوشتن درباره غذای موردعلاقه‌تان، از تأثیر این بازی شگفت‌زده می‌شوید، پس از ده دقیقه چنان سر ذوق می‌آیید که دلتان می‌خواهد یک رمان ده‌جلدی را یک‌شبِ بنویسید.

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی و سوم:
روزنه امید

اگر فقط و فقط یک عادت باشد که بتواند زندگی نویسندگی ما دگرگون کند، نوشتن صفحات صبحگاهی است. صفحات صبحگاهی ابداع خانم جولیا کامرون، نویسنده و معلم آمریکایی است که در تمامی کتاب‌هایش ازجمله کتاب راه هنرمند به تشریح این ایده پرداخته است

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی و چهارم:
نوشتن در عمل

نوشتن می‌تواند یکی از بهترین ابزارها برای تصمیم‌گیری و حل مسئله باشد. برای حل مشکلات و مسائلی که دارید دست به قلم بشوید. چند بار که با نوشتن بر مشکلاتتان غلبه کنید دیگر حاضر نمی‌شوید از نوشتن دل بکنید.

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی و پنجم:
اهمیت فهرست‌نویسی

نوشتن فهرست هم لذت‌بخش است و هم مفید. به گمانم هرکسی باید پوشه یا دفتری از فهرست‌های مختلف داشته باشد: فهرست چیزهایی که دوست داریم، فهرست کتاب‌هایی که خوانده‌ایم و می‌خواهم بخوانیم، فهرست دوستان، فهرست فیلم‌های موردعلاقه، فهرست باورها و…

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی و ششم:
استعاره‌بازی
استعاره و تشبیه و تمثیل به متن جذابیت می‌بخشد و باعث ماندگاری آن‌ در ذهن خواننده می‌شود. اگر دفترچه مخصوص استعاره داشته باشیم، شاخک‌هایمان برای کشف استعاره‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنیم تیزتر می‌شود. داشتن دفترچه یادداشت برای موضوعات مختلف و دست‌ودل‌باز بودن در پر کردن دفترچه‌ها یکی از بهترین راه‌ها برای افزایش خلاقیت است.
اما تعریف ساده‌ای از استعاره:
استعاره یعنی نامیدن چیزی با چیزی جز نام اصلی آن.

مثلاً من وقتی به جای «وبلاگ من» می‌گویم «بچۀ من» دارم استعاره به کار می‌برم. یعنی چیزی را در جای چیز دیگری نشانده‌ام.

پس استعاره یعنی چیزی را با اسمی صدا بزنیم که اسم واقعی‌اش نیست.

مثلاً من به دفتر کارم می‌گویم کشتی من. وقتی در خانه به مادرم می‌گویم من می‌روم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی و هفتم:
داستان ۵۵ کلمه‌ای
نوشتن رمان دشوار است و نویسنده تازه‌کار ممکن از بعد از نوشتن چند هزار کلمه دست از کار بکشد، گاهی حتی نوشتن داستان کوتاه هم سخت به نظر می‌رسد. همین‌طور در نوشتن داستان‌های بلند نویسنده غیرحرفه‌ای معمولاً دچار روده‌درازی و زیاده‌گویی می‌شود. در چنین شرایطی نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه‌ای می‌تواند بهترین تمرین برای داستان‌نویس‌های تازه‌نفس باشد.

نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه‌ای علاوه بر اینکه سرگرم کننده و لذت بخش است(+)، می‌تواند در تقویت مهارت‌های نویسندگی ما نقش موثری داشته باشد.

مهارت در نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه‌ای موجب تقویت خلاقیت ما در خلاصه نویسی می‌شود. همچنین برای تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی نوشتن داستان‌های ۵۵ کلمه ای ژانر مناسبی به نظر می‌رسد...

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی و هشتم:
نوشتن در پشت‌بام

برخلاف آن تصور که حتماً باید جای ثابت و معینی برای نوشتن داشته باشیم، نوشتن در جاهای مختلف دفتر کار یا خانه می‌تواند تنوع زیادی وارد کار ما کند. اگر همیشه در اتاقتان می‌نویسد هال را امتحان کنید؛ اگر همیشه توی خانه می‌نویسید کوچه یا پشت‌بام را امتحان کنید.

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید سی و نهم:
با احساس بنویس

وقتی احساس می‌کنی چیزی برای نوشتن نداری، یا از هر فکر و ایده‌ای تهی شده‌ای، باید به دنبال راهی بگردی تا احساساتت جان تازه‌ای بگیرند. باید بدانی چه چیزهایی احساسات تو را برمی‌انگیزانند.

زمانی نویسنده‌ای حرفه‌ای می‌شوی که یاد بگیری وقتی به بن‌بست می‌رسی با یکسری بازی‌ها نوشتن را دل‌چسب‌تر کنی.

همیشه موضوعی هست که احساس ما را برمی‌انگیزد و باعث می‌شود فکر کنیم اگر ننویسیم آن احساس از دست می‌رود یا خفه می‌شویم. به نظر می‌رسد موسیقی بیش از هر چیز دیگری احساسات انسان‌ها را برمی‌انگیزد. برای خوب نوشتن احساساتتان را جدی بگیرید.

وقتی چیزی در سر نداری، یا به عبارتی حس می‌کنی به چیزهایی که در ذهنت هست دسترسی نداری، یا چیز دندان‌گیری بین افکارت نمی‌یابی، به سراغ...

Raha~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ترجمه
سطح
24

ارسالی‌ها
1,970
پسندها
14,380
امتیازها
36,873
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
کلید چهلم:
خریدن کتاب

یکی از اولین مشکلات ورود به دنیای کتابخوانی، چالش انتخاب کتاب‌های مناسب است.
در این مرحله بیش از هر چیز به‌ صورت طبیعی در معرض رفتار گله‌وار هستیم. پس احتمالاً دنبال کتاب‌های پرفروشی می‌رویم که با سلیقۀ عامه بیمه شده‌اند.

من فکر می‌کنم پرسش از کتابخوان‌های حرفه‌ای گزینۀ مناسبی باشد. حتی لزومی ندارد که به این افراد دسترسی فیزیکی داشته باشیم. مطالعۀ متون آن‌ها راهگشاست.

اتکا به سلیقه و انتخاب افراد متخصص گزینه‌ای امن برای انتخاب کتاب است.
کتابها از کتابها پدید می‌آیند، پس با خواندن هر کتاب به شبکه‌ای از دیگر کتابها متصل می‌شویم. که شاید ارتباط چندانی به نقطه آغازین نداشته باشند. پس هیچ بعید نیست، پس از خواندن کتابی علمی، طی مراحلی، به شیفتۀ شعر و شاعری تبدیل شویم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.