- ارسالیها
- 13,002
- پسندها
- 33,504
- امتیازها
- 96,874
- مدالها
- 69
- سن
- 17
- نویسنده موضوع
- مدیرکل
- #11
مرحله ۱۰: ایجاد شکاف روی چانههای خمیر
سپس روی چانههای خمیر مقداری آرد بپاشید و با یک تیغ تیز روی هر چانه یک شکاف ایجاد کنید، دقت کنید که این شکاف نباید خیلی عمیق یا خیلی کم عمق باشد، شکاف باید به اندازهای باشد که بعد از پخت وسط نان کمی باز شود و فرم نان هایدی یا نان فرانسوی را بگیرد
سپس روی چانههای خمیر مقداری آرد بپاشید و با یک تیغ تیز روی هر چانه یک شکاف ایجاد کنید، دقت کنید که این شکاف نباید خیلی عمیق یا خیلی کم عمق باشد، شکاف باید به اندازهای باشد که بعد از پخت وسط نان کمی باز شود و فرم نان هایدی یا نان فرانسوی را بگیرد