کیک و شیرینی شیرینی | هایدی

  • نویسنده موضوع وانیا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 49
  • کاربران تگ شده هیچ

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
10,796
پسندها
31,091
امتیازها
96,874
مدال‌ها
61
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
مرحله ۱۰: ایجاد شکاف روی چانه‌های خمیر
سپس روی چانه‌های خمیر مقداری آرد بپاشید و با یک تیغ تیز روی هر چانه یک شکاف ایجاد کنید، دقت کنید که این شکاف نباید خیلی عمیق یا خیلی کم عمق باشد، شکاف باید به اندازه‌ای باشد که بعد از پخت وسط نان کمی باز شود و فرم نان هایدی یا نان فرانسوی را بگیرد
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
10,796
پسندها
31,091
امتیازها
96,874
مدال‌ها
61
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
مرحله ۱۱: برش زدن کره و قرار دادن آن‌ها در شکاف‌های روی خمیر
بعد از این که روی همه چانه‌ها یک شکاف ایجاد کردید کره سرد را که از یخچال بیرون بیاورید، در اندازه‌های باریک برش بزنید و سپس باریکه‌های کره را داخل شکاف‌ها روی هر خمیر قرار دهید داخل همه خمیرها به همین شکل یک برش کره را قرار دهید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
10,796
پسندها
31,091
امتیازها
96,874
مدال‌ها
61
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #13
مرحله ۱۲: چرب کردن سینی فر یا قرار دادن کاغذ روغنی در آن
بعد از آن داخل سینی فر یا قالب را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کاغذ روغنی در کف قالب قرار دهید، طوری که کاملاً کف قالب یا سینی را بپوشاند، سپس کاغذ روغنی را هم با مقداری روغن چرب کنید، بهتر است که به جای چرب کردن قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
10,796
پسندها
31,091
امتیازها
96,874
مدال‌ها
61
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #14
مرحله ۱۳: قرار دادن سینی خمیرها در فر از قبل گرم شده
بعد از آن خمیرهای فرم گرفته را با فاصله داخل سینی فر بچینید، سینی را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل کاملاً گرم شده است قرار دهید، مقداری آب داخل فضای فر اسپری کنید تا در هنگام پخت نان‌ها، آب بخار کند، می‌توانید یک ظرف آب را هم داخل فر قرار دهید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
10,796
پسندها
31,091
امتیازها
96,874
مدال‌ها
61
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #15
مرحله ۱۴: تنظیم دمای فر و پختن خمیرها برای مدتی با بخار آب
سپس دمای فر را روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، بعد اجازه دهید تا نان‌ها به مدت ۷ تا ۸ دقیقه با بخار بپزند، چون آب داخل فر بخار می‌کند و خمیرها می‌پزند، بخار آب باعث می‌شود که بافت نان‌ها کاملاً نرم و لطیف شود و در هنگام پخت خشک نشوند.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
10,796
پسندها
31,091
امتیازها
96,874
مدال‌ها
61
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #16
مرحله ۱۵: پختن خمیرها برای مدتی بدون بخار آب
بعد از این مدت می‌توانید ظرف آب را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا ۷ تا ۸ دقیقه هم نان‌ها بدون بخار بپزند و سطح آنها کاملاً طلایی رنگ شود، بعد از این که نان‌ها خوب پختند سینی را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه آنها کم شود.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
10,796
پسندها
31,091
امتیازها
96,874
مدال‌ها
61
سطح
39
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #17

مرحله ۱۶: چیدن نان هایدی در ظف مناسب و سرو آن‌ها

سپس تعدادی نان‌ هایدی را که از کاغذ روغنی جدا کرده‌اید، داخل ظرف مناسب سرو بچینید، سپس این نان‌های خوش طعم، مقوی و لطیف را در وعده صبحانه همراه با کره، مربا، عسل یا به عنوان یک میان وعده خوش طعم همراه با انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
منبع؛ پانا مگ
 
امضا : وانیا؛

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
15
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
23
پاسخ‌ها
5
بازدیدها
37
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
47
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
36
عقب
بالا