غذا غذا | کسادیا مرغ

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها بازدیدها 278
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

کاربر قابل احترام
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,569
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #11
11. کسادیا مرغ را سرخ می‌کنیم:
درون یک ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم تا داغ شود. سپس نان تردیلا حاوی کسادیا را درون ماهیتابه سرخ می‌کنیم حدود سی الی چهل ثانیه زمان می‌دهیم تا هر دو طرف آن سرخ و طلایی شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

کاربر قابل احترام
سطح
44
 
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,569
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
  • نویسنده موضوع
  • #12
12. کسادیا مرغ را سرو می‌کنیم:
ظرف مورد نظر برای سرو کسادیا را با سس کچاپ، ذرت، گوجه گیلاسی، خامه ترش، فلفل هالوپینو و لیمو ترش آن را تریین می‌کنیم. سپس کسادیا مرغ را در ظرف قرار می‌دهیم و سرو می‌کنیم.

منبع: آرسس شف
 
امضا : Seta~
عقب
بالا