کیک و شیرینی شیرینی | لوکوم شکلاتی

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 275
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد اولیه طرز تهیه لوکوم شکلاتی

  • شیر ۱ لیتر
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد ۱ پیمانه
  • پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۵ گرم
  • پودر نارگیل ۱ پیمانه
  • کرم شانتی یا خامه فرم گرفته ۱ پاکت
  • پودر پسته یا گردو (اختیاری) به مقدار لازم
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
لوکوم سلطان

طرز تهیه لوکوم شکلاتی:

مرحله اول: طرز تهیه مایه لوکوم شکلاتی (محلبی)

۱- ابتدا شیر، آرد، کاکائو و شکر را داخل قابلمه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را مرتب هم بزنید تا در حین گرم شدن، کاملا با هم مخلوط شوند.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
۲- زمانی که مواد کمی غلیظ شد، کره و وانیل را اضافه کنید، آن ها را هم بزنید و اجازه دهید حدوداً به مدت ۱ دقیقه روی حرارت بماند.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
۳- زمانی که حباب هایی را روی سطح مواد مشاهده کردید، مواد محلبی در حال پختن هستند. به مدت ۲ دقیقه آن را با گوشتکوب برقی بزنید و سپس زیر حرارت را خاموش کنید. مایه آماده شده را کنار بگذارید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
مرحله دوم: ریختن لایه های لوکوم شکلاتی در قالب

۱- قالب مستطیلی صاف و لبه داری را انتخاب کنید. کف قالب پودر نارگیل بپاشید تا لایه ای نازک از سطح آن را بپوشاند.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
۲- با ملاقه موادی را که از قبل آماده کرده اید، در حالی که هنوز داغ است روی پودر نارگیل ها بریزید. مواد را با پشت قاشق کاملا صاف کنید تا یکدست شود و تمام سطح قالب را بپوشاند.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
۳- قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.

۴- بعد از آن که لایه ی شکلاتی لوکوم سفت شد، روی آن را با کرم شانتی یا خامه فرم گرفته پر کنید. مواد را کاملا روی شکلات صاف کنید تا یکدست شود. برای این کار می توانید از لیسک استفاده کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
۵- مجددا قالب را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا لایه ی رویی لوکوم نیز خودش را بگیرد و کمی سفت شود.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #9
۶- قالب را از یخچال بیرون بیاورید. با استفاده از یک چاقوی تیز، مواد داخل قالب را به صورت عمودی (از طول) به اندازه ی ۵ سانتی متر یا چهار انگشت دست برش بزنید. سپس مواد را از عرض قالب به اندازه های مساوی برش بزنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #10
۷- روی لبه ی هر تکه از قسمت های برش زده شده مقداری پودر پسته یا گردوی خرد شده بریزید (اختیاری).
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
عقب
بالا