غذا غذا | تیروپیتا

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 134
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مواد لازم

  • پیاز کوچک: 1 عدد
  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • بیکن : 150 گرم
  • فلفل دلمهای سبز: 1 عدد
  • فلفل هالوپینو : 1 عدد
  • پودر پاپریکا: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا دالیا: 2 پیمانه
  • سس گوجهفرنگی: 2 قاشق چایخوری
  • تخممرغ: 2 عدد
  • نان یوفکا دالیا: 8 تا 10 ورق(مستطیلی)
  • کره: به مقدار لازم
  • زرده تخممرغ: 1 عدد
  • سیاه دانه: به مقدار لازم
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
دستور پخت
  1. فر را از 15 دقیق قبل، روی حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. پیاز (نگینی خردشده) را در تابهای حاوی روغن زیتون داغ، روی حرارت ملایم، تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس بیکن را به آن بیافزایید و تفت دهید. فلفل دلمهای سبز (نگینی خردشده)، فلفل هالوپینو، مقداری نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مخلوط خنک شود. سپس، پنیر موزارلا، سس گوجهفرنگی و تخممرغ را به تابه بیافزایید و هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
2. نان یوفکا را روی سطح کار پهن کرده و روی آنها را با قلمموی مخصوص آشپزی، به مقداری کره آغشته کنید. مقداری از مخلوط را وسط نان یوفکا بریزید و دو طرف نان را روی مواد برگردانید و رول کنید. رولها را داخل سینی فر بچینید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
3. زرده تخممرغ و مقداری آب را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس رولها را بهوسیله قلمموی مخصوص آشپزی به مخلوط زرده تخممرغ آغشته کنید و روی آنها سیاه دانه بپاشید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
4. سینی را به مدت 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و طلاییرنگ شود. سپس سینی را از فر خارج کنید. تیروپیتا آماده سرو است.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
نکته:
  1. دو ساعت قبل از مصرف، بسته نان یوفکا را در دمای محیط قرار دهید تا لایهها بهراحتی از هم جدا شوند.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
2. هنگام کار کمی آب روی لایهها اسپری کنید یا با پارچه مرطوب بپوشانید تا ورقههای نان یوفکا خشک نشود.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
3. بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود

منبع: کوک
 
امضا : Seta~
عقب
بالا