صدف: صدف تازه کمک می کند تا این آبگوشت بسیار با طراوت و لذیذ تبدیل شود، با این حال، می توانید از صدف های منجمد نیز استفاده کنید. اگر می خواهید صدف ها را به طور کامل جایگزین کنید، صدف جایگزین عالی خواهد بود.
نودل گندم تازه: من عاشق استفاده از رشته فرنگی تازه گندم برای این دستور غذا هستم زیرا بافت نرم و جویدنی دارد. آنها را می توان با هر نودل غلیظ خشک شده جایگزین کرد .
کدو سبز: کدو سبز به یک وعده غذایی غلیظ و دلچسب طعمی با طراوت می بخشد. اگر در دسترس نیست، می توانید آن را با هویج نیز جایگزین کنید یا آن را به طور کامل حذف کنید.
گوچوجانگ: گوچوجانگ یک خمیر فلفل قرمز کره ای است که کمی ادویه، شیرینی و دود به سوپ اضافه می کند. این یک عنصر ضروری است که نمی توان آن را تکرار کرد، بنابراین هیچ جایگزینی وجود ندارد.