غذا غذا | جانگ کالگوکسو

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 15
  • بازدیدها 406
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1: صدف ها را تمیز کنید
صدف ها را بشویید و ریش کنید. سپس آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در آب سرد قرار دهید تا از شر هر گونه کثیفی و ماسه خلاص شوند. پس از تمیز شدن، آب آن را به خوبی تخلیه کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
2: آب صدف را درست کنید
در یک قابلمه، 7 فنجان آب را به جوش بیاورید. سپس صدف ها را در قابلمه بریزید و بپزید تا باز شوند. برای جلوگیری از پختن بیش از حد آن ها، صدف های باز را جدا کرده و در ظرفی بریزید تا همه صدف ها پخته شوند. آب گوشت را صاف کرده و صدف ها را کنار بگذارید.
پس از خنک شدن صدف ها، گوشت را از هر پوسته جدا کرده و به تکه های کوچکتر خرد کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
3: سبزیجات را خرد کنید
سبزیجات را با خرد کردن پیاز، سیب زمینی و کدو سبز به صورت نوارهای ژولین آماده کنید. در مرحله بعد، پیازچه و فلفل سبز بلند را خرد کنید، اما یادتان باشد که حدود 2 قاشق غذاخوری پیازچه را برای تزیین رزرو کنید. سیر را خرد کرده و همه سبزیجات را کنار بگذارید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
4: پایه سوپ رشته را درست کنید
در یک قابلمه یا تابه عمیق، روغن خنثی را روی حرارت متوسط گرم کنید. پس از داغ شدن، پیازهای خلال شده را اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید. سپس حرارت را ملایم کرده و گوچوجان و دونجنگ را هم بزنید. با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
وقتی مخلوط معطر شد، گوچوگاروی درشت و ریز را اضافه کنید و سریع با هم مخلوط کنید تا نسوزند. مخلوط را 30 ثانیه دیگر بپزید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
5: سبزیجات را بپزید
آب صدف را در همان قابلمه بریزید و ادویه ها را در ته آن هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. سوپ را به جوش بیاورید، سپس سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید. سوپ را با سس سویا سوپ، سس ماهی، نمک و msg (اختیاری) مزه دار کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
6: رشته فرنگی را آماده کرده و اضافه کنید
وقتی سیب زمینی ها تقریباً پخته شدند (که حدود 3 تا 5 دقیقه طول می کشد)، رشته فرنگی های تازه را در یک صافی قرار دهید و آنها را زیر آب سرد قرار دهید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود. اگر از رشته فرنگی خشک استفاده می کنید، می توانید از این مرحله صرف نظر کنید.
بعد رشته ها را به سوپ اضافه کنید و بگذارید بپزد. زمان پخت نودل را در دستورالعمل بسته بندی رجوع کنید، اما آن را 1 دقیقه کاهش دهید
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #7

7: بقیه مواد را اضافه کنید

وقتی رشته ها تقریباً تمام شد، سیر، کدو سبز، گوشت صدف، فلفل سبز بلند و صدف ها را در پوسته اضافه کنید. حدود 30 تا 45 ثانیه یا تا زمانی که صدف ها باز شوند بپزید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
8: تزئین و سرو کنید
بعد از اینکه همه چیز پخت، رشته و سوپ را در ظرفی بریزید و با پیازچه، کنجد کوبیده شده و تکه های جلبک دریایی تزئین کنید. لذت ببرید!
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #9

نکات آشپزی برای سوپ نودل غذاهای دریایی تند

  • برای بی ریش شدن صدف ها، فیبر مو مانندی را که از پوسته آنها بیرون زده است، با انگشت شست و سبابه خود بگیرید. ریش را بکشید تا کاملاً از پوسته خارج شود. همچنین می توانید از یک چاقوی کوچک برای خراش دادن آنها استفاده کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #10
  • همچنین می توانید صدف های پوست گرفته را با صدف های یخ زده جایگزین کنید. اگر از نسخه منجمد استفاده می کنید، می توانید از مرحله تمیز کردن پوسته ها و تهیه آبگوشت صدف صرفنظر کنید
 
امضا : Seta~
عقب
بالا