غذا غذا | بلال پنیری

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 348
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
بلال شیری۴ عدد
شیر۱ پیمانه
کره۱۰۰ گرم
سیر۲ حبه
سس مایونز۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
دستور پخت بلال پنیری در فر

مرحله اول: برای تهیه بلال پنیری خوشمزه ابتدا داخل یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. در همین حین پوست و قسمت های اضافی بلال ها را جدا می کنیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
مرحله دوم: در این مرحله پس از اینکه آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید، کره را به همراه شیر به قابلمه اضافه می کنیم و با آب جوش مخلوط می کنیم تا کره ذوب شود، سپس بلال ها را داخل آب جوش می اندازیم و ۲۰ تا ۵ دقیقه زمان می دهیم تا بپزند.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
مرحله سوم: اگر بلالی که تهیه کرده ایم شیر بلال باشد بعد از ۲۰ دقیقه به طور کامل نرم می شود، البته اگر پس از ۲۵ دقیقه بلال هنوز نرم نشده بود، کمی بیشتر زمان می دهیم تا به طور کامل بپزد و نرم شود، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
مرحله چهارم: فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سیرها را درون فویل قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا نرم شوند. در ادامه سیرهای نرم شده را پوست می گیریم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
مرحله پنجم: در این مرحله سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه حاوی سیر اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. در ادامه پنیر پارمزان را هم داخل یک بشقاب مناسب می ریزیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
مرحله ششم: حالا بلالها را از آب جوش خارج می کنیم و در ظرف حاوی سس مایونز می غلطانیم، سپس درون پنیر پارمزان می غلطانیم و به صورت داغ سرو می کنیم. به دلیل اینکه بلال ها گرم هستند پنیر ذوب می شود و نیازی نیست در فر قرار بدهیم.
 
امضا : Seta~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,554
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
مرحله هفتم: البته اگر دوست دارید پنیر روی بلال ها به طور کامل طلایی و برشته شود، بلال ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت چند دقیقه گریل را روشن نمایید تا پنیر روی بلال ها طلایی شود، سپس از فر خارج کنید و به صورت داغ سرو کنید.

منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~
عقب
بالا