کیک و شیرینی کیک | لوف کیک

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 401
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #11
۷- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

Seta~

سرپرست بازنشسته + کاربر قابل احترام
کاربر قابل احترام
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
6,206
پسندها
39,567
امتیازها
84,376
مدال‌ها
77
سطح
44
 
  • نویسنده موضوع
  • #12
۸- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] eva~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
303
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
234
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
148
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
134
عقب
بالا