کیک و شیرینی کیک | لوف کیک

  • نویسنده موضوع ستایش؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 58
  • کاربران تگ شده هیچ

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
5,249
پسندها
40,132
امتیازها
80,676
مدال‌ها
71
سطح
43
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
۷- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.
 
امضا : ستایش؛

ستایش؛

مدیر سرگرمی + مدیر وحشت
پرسنل مدیریت
مدیر تالار خانواده
تاریخ ثبت‌نام
4/8/21
ارسالی‌ها
5,249
پسندها
40,132
امتیازها
80,676
مدال‌ها
71
سطح
43
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
۸- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

منبع: آشپزی
 
امضا : ستایش؛

موضوعات مشابه

عقب
بالا