نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

کیک و شیرینی کیک | لوف کیک

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 11
  • بازدیدها 122
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
۷- یک نکته خیلی مهم که در پخت انواع کیک باید رعایت کنید، این است که در فر را قبل از ۳۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید. اگر این کار انجام دهید، تمام زحمات‌تان هدر می‌رود، زیرا در این صورت کیک شما پف نمی‌کند.
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

Seta~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی آیین و میراث
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,074
پسندها
41,342
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
۸- درنهایت اینکه سعی کنید از مواد اولیه مرغوب در پخت کیک و شیرینی استفاده کنید. اگر مواد شما مرغوب نباشد، به هیچ عنوان نتیجه مطلوبی نمی‌گیرید. به عنوان مثال ممکن است همه نکات را رعایت کرده باشید؛ اما درنهایت کیک شما سفت شده است. این امر می‌تواند به این دلیل باشد که از آرد مرغوب استفاده نکرده‌اید.

منبع: آشپزی
 
امضا : Seta~
  • Heart
واکنش‌ها[ی پسندها] Vana~

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
231
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
41
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
45
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
34
عقب
بالا