فلن کیک یکی از کیک های خوشمزه است که اصالت سوئدی دارد در واقع این فلن کیک ترکیب کارامل با کیک شکلاتی می باشد. برای تهیه این کیک خوشمزه باید از یک قالب میان تهی به همراه کرم کارامل استفاده کنید البته شما اگر طرز تهیه کارامل را بلد هستید نیاز نیست از بسته آماده استفاده کنید این کیک که بیشتر به عنوان یک دسر محبوب است به راحتی تهیه می شود.در ادامه طرز تهیه این کیک خوشمزه را بخوانید.
مواد آماده شده را روی سس کارامل بریزید و در یک ظرف بزرگ تا نصف آب جوش بریزید و قالب مواد را در ظرف آب بگذارید و ظرف را در فر بگذارید.فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید و بگذارید تا حدود 20 دقیقه بپزد.
تخم مرغ را به همراه پودر کاکائو، شیر، روغن، آرد الک شده و بکینگ پودر ترکیب کنید و با دور تند همزن هم بزنید تا یکدست ود.
مرحله ششم :
مواد کیک را روی لایه دوم یعنی همان کرم بریزید و صاف کنید و دوباره در فر که ظرف بزرگ آب جوش دارد بگذارید تا حدود40 الی 45 دقیقه بپزد.بگذارید کیک خوب تو قالب خنک بشود بعد از قالب خارج کنید