دسر دسر | پودینگ کاسترد

  • نویسنده موضوع ترانه؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 34
  • کاربران تگ شده هیچ

ترانه؛

مدیر تالار کمیک + مدیر گردشگری
پرسنل مدیریت
مدیر تالار
تاریخ ثبت‌نام
25/2/22
ارسالی‌ها
1,609
پسندها
2,770
امتیازها
18,473
مدال‌ها
16
سطح
14
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
با این دستور ساده، جذاب‌ترین کاسترد نشاسته را خواهید داشت. در انتهای مراحل پخت که کاسترد هنوز داغ است، نرم و روان خواهد بود اما به‌محض خنک شدن به غلظت مناسب خواهد رسید. برای آماده‌سازی ۱۰ دقیقه و برای پخت آن ۵ دقیقه زمان لازم است و در مجموع پس از یک ربع یک دسر خیلی ساده با نشاسته خواهید داشت.

مواد تشکیل‌دهنده:

شکر نصف فنجان

نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری

شیر (کامل یا کم چرب) دو فنجان

زرده تخم مرغ دو عدد

در یک ماهی‌تابه‌ی متوسط، شکر و نشاسته را مخلوط کنید. شیر و زرده‌های تخم مرغ را اضافه کرده و به‌آرامی به هم بزنید. ماهی‌تابه را روی حرارت شعله‌ی متوسط گذاشته تا بجوشد و یک دقیقه در حال جوشیدن بماند. مواد را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شوند. پس‌ازاینکه کمی غلیظ شدند، حرارت را قطع کرده و دسر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : ترانه؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)

عقب
بالا