- تاریخ ثبتنام
- 25/2/22
- ارسالیها
- 1,609
- پسندها
- 2,770
- امتیازها
- 18,473
- مدالها
- 16
سطح
14
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
با این دستور ساده، جذابترین کاسترد نشاسته را خواهید داشت. در انتهای مراحل پخت که کاسترد هنوز داغ است، نرم و روان خواهد بود اما بهمحض خنک شدن به غلظت مناسب خواهد رسید. برای آمادهسازی ۱۰ دقیقه و برای پخت آن ۵ دقیقه زمان لازم است و در مجموع پس از یک ربع یک دسر خیلی ساده با نشاسته خواهید داشت.
مواد تشکیلدهنده:
شکر نصف فنجان
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
شیر (کامل یا کم چرب) دو فنجان
زرده تخم مرغ دو عدد
در یک ماهیتابهی متوسط، شکر و نشاسته را مخلوط کنید. شیر و زردههای تخم مرغ را اضافه کرده و بهآرامی به هم بزنید. ماهیتابه را روی حرارت شعلهی متوسط گذاشته تا بجوشد و یک دقیقه در حال جوشیدن بماند. مواد را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شوند. پسازاینکه کمی غلیظ شدند، حرارت را قطع کرده و دسر...
مواد تشکیلدهنده:
شکر نصف فنجان
نشاسته ذرت دو قاشق غذاخوری
شیر (کامل یا کم چرب) دو فنجان
زرده تخم مرغ دو عدد
در یک ماهیتابهی متوسط، شکر و نشاسته را مخلوط کنید. شیر و زردههای تخم مرغ را اضافه کرده و بهآرامی به هم بزنید. ماهیتابه را روی حرارت شعلهی متوسط گذاشته تا بجوشد و یک دقیقه در حال جوشیدن بماند. مواد را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شوند. پسازاینکه کمی غلیظ شدند، حرارت را قطع کرده و دسر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.