• تذکر:

نویسندگان عزیز از نوشتن رمان‌هایی با محتوای غیر اخلاقی خودداری کنید. در صورت مشاهده چنین موضوعی صحنه رمان شما بدون تذکر توسط ناظرین حذف خواهد شد.

مواردی که شامل موضوعات غیراخلاقی می‌شود عبارت‌است از:

1. پرداختن به زندگی افرادی با گرایش های خاص مانند (هم‌جنس‌گرایی، ....)

2. بیان صریح عقاید سیاسی در رمان‌ها و زیر سوال بردن چارچوب‌های جامعه اسلامی

3. بیان توصیف صریح جنسی و به کار بردن کلمات ناشایست.

و...

قبل از ایجاد رمانتان موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1. اسم رمان خود را طوری انتخاب کنید که داری مصادیق مجرمانه و خلاف عرف جامعه نباشد.

2. از به کار بردن کلمات جنسی و مواردی که با شئونات اسلامی مغایرت دارد، به جد خودداری کنید.

3- برای تایپ رمان می توانید طبق تاپیک آموزشی زیر رمان خود را ارسال کنید:

کلیک کنید

4. با مطالعه رمان‌های نویسندگان انجمن به آن‌ها امید نوشتن خواهید داد.

کلیک کنید

فن فیکشن فن‌فیکشن بابا لنگ‌ دراز فراموش کار من | فاطمه بهار کاربر انجمن یک رمان

• نویسنده موضوع فاطمه بهار
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 21
  • بازدیدها 1,017
  • کاربران تگ شده هیچ

فاطمه بهار

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
26/4/24
ارسالی‌ها
216
پسندها
1,307
امتیازها
8,213
مدال‌ها
9
سطح
9

• نویسنده موضوع
بابا لنگ دراز عزیزم!
عشق مقوله‌ی عجیبی است. آدمی که گرفتار عشق نشده باشد، بی‌شکّ، درکی از احوالِ دلِ عُشّاق بزرگ جهان نخواهد داشت!
مطمئن نیستم، اما این‌روزها احساس می‌کنم من نیز عاشق شده‌ام. چون لیلی و مجنون، شیرین و فرهاد، بیژن و منیژه و یا حتی آیدا و شاملو را به خوبی درک می‌کنم.
نظر شما چیست؟! به نظرتان آیا احتمال عاشق شدنم وجود دارد؟ اصلاً باور می‌کنید که دختر کوچولوی لجبازتان عاشق شده باشد یا باز می‌خواهید مثل همیشه بخندید و در دلتان بگویید: «تو هنوز خیلی بچه‌ای دختر»؟!
عیبی ندارد اگر به حرف‌هایم بخندید. به شما حق می‌دهم. شما که از قلب من خبر ندارید! خودم باید این را تشخیص بدهم که عاشق شده‌ام یا نه!
می‌گویند عاشق شدن، علائمی دارد. مثل عرق کردن کفِ دست‌ها یا تند شدنِ ضربان قلب و از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : فاطمه بهار
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Ghasedak.

فاطمه بهار

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
26/4/24
ارسالی‌ها
216
پسندها
1,307
امتیازها
8,213
مدال‌ها
9
سطح
9

• نویسنده موضوع
بابا لنگ دراز عزیز سلام!
نمی‌دانم چه چیزی باعث شده که این روزها انقدر فکر کنم. سرم مانند کاسه‌ی کوچکی است لبریز از سؤال که اگر نپرسم، انفجارش قطعی است.
بابا، شما کی هستید، چه شکلی هستید؟! گاهی فکر می‌کنم شاید یک پسر جوان و پر شور هستید؛ گاه در ذهنم به شکل یک پیرمرد عبوس و چاق جلوه می‌کنید و گاهی نیز خیال می‌کنم یک بانوی جوان و زیبا هستید.
دلم می‌خواهد بدانم تیپ و استایلتان چگونه است! بیشتر لباس‌های اسپرت می‌پسندید یا رسمی؟ از چه رنگی خوشتان می‌آید؟ به چه غذاهایی علاقه‌مندید و از چه ویژگی‌هایی بیزارید؟!
بابا شما چگونه می‌خندید؟ وقتی می‌خندید، گوشه‌ی لپتان چال می‌افتد یا خط لبخند دارید؟!
صدایتان چگونه است؟ آیا مانند گویندگان رادیو جذاب و گیرا صحبت می‌کنید یا دارای یک حنجره‌ی عادی هستید؟...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : فاطمه بهار
عقب
بالا