ورزش‌های سواری داور دوچرخه سواری: ورزش ایران برنامه ندارد و منتظر یک«اتفاق» است.

• نویسنده موضوع MAEIN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 23
  • کاربران تگ شده هیچ

MAEIN

سرپرست بخش عمومی + مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,324
پسندها
5,485
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیر
به گزارش خبرنگار مهر، مجید ناصری متولد سال ۱۳۴۷ در گلمکان شهر مشهد و از اعضای تیم ملی دوچرخه سواری در سالهای ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۷ بوده است. وی مربی و مدرس فدراسیون هانی و تنها داور بین المللی دوچرخه سواری ایرانی است که در بسیاری از رویدادها به جای رکابزنان افتخارات بسیاری کسب کرده است. ناصری سابقه داوری در رقابت های المپیک ۲۰۲۰ را هم در کارنامه خود دارد، سرکنسول تورهای بین المللی از جمله تور ایران آذربایجان بوده و در سالهای اخیر سرداور و داور رقابت های پیست و جاده قهرمانی آسیا را هم برعهده داشته است.

تنها داور بین المللی دوچرخه سواری کشورمان در سال ۱۴۰۳، دو بار داور مسابقات قهرمانی آسیا بود. یک بار در سال ۲۰۲۴ و در اردیبهشت ماه و یک با هم در اسفندماه رویداد سال ۲۰۲۵.

ناصری در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] T A V A N

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,324
پسندها
5,485
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیر
وی که در مسابقات قهرمانی آسیای سال ۲۰۲۵ در زمره برترین داوران بین المللی مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی آسیا کار قضاوت این رویداد را برعهده داشت، ادامه داد: موفقیت میرباقری رکابزن جوان استان البرز و کسب ۵ مدال جاده و پیست توسط وی در مسابقات قهرمانی آسیا بسیار خوشحال کننده بود. من خودم هم در این رقابت ها حضور داشتم و این افتخار بعد از سالها دوباره در مسابقات قهرمانی آسیا اتفاق افتاد. پدر آرش هم دوچرخه سوار بود و من هم با وی قبلاً رکاب می زدم.

وی با اشاره به موفقیت یکی از رکابزنان جوان در روزهای پایانی سال قبل بیان داشت: برآیند این اتفاق نشان دهنده این بود که یک ورزشکار جوان با حمایت خانواده می تواند به راحتی در رشته های مختلف قهرمانی آسیا بدرخشد اما فدراسیون که باید این توجه...

• Like

MAEIN

پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
18/4/21
ارسالی‌ها
2,324
پسندها
5,485
امتیازها
28,973
مدال‌ها
16
سطح
14

• نویسنده موضوع
  • مدیر
وی در ادامه در مورد اینکه در سال گذشته نتوانست به چند هدف خود برسد هم اشاره کرد و گفت: حضور در برخی از رویدادها کمی پیچیده است و شاید به همین دلیل از دست می رود اما رویدادهایی که نتوانستم حضور پیدا کنم از جمله اهداف و برنامه هایی بود که نتوانستم آنها را به سرانجام برسانم و از دست رفت. به خاطر قضاوت مسابقات تور ایران آذربایجان، سه رویداد بین المللی ام را کنسل کردم اما در نهایت این تور لغو شد و به خردادماه امسال موکول شده است.

ناصری تصریح کرد: در سال جدید تلاش می کنم کار خودم را با جدیت دنبال کنم و از الان خودم را برای مسابقات پیش رو آماده کرده ام. اتحادیه جهانی دوچرخه سواری برای چندین رویداد بین المللی من را معرفی کرده است. در رقابت های ایران هم به عنوان سرداور و ناظر تور...

• Like