خبر خارجی اخبار خارجی | مورینیو: به بازی خوب هیچ تیمی امتیاز نمی‌دهند

(Luna)

مدیر آزمایشی نقد
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
29/12/20
ارسالی‌ها
2,588
پسندها
14,142
امتیازها
40,673
مدال‌ها
23
سطح
21

• نویسنده موضوع
  • مدیر
به گزارش "ورزش سه"، بنفیکا شب گذشته در دومین دیدار از مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در ورزشگاه استمفوردبریج روبروی هواداران چلسی به میدان رفت و در نهایت پس از ۹۰ دقیقه تلاش با نتیجه ۰-۱ برابر این تیم شکست خورد تا سه امتیاز دیگر را هم در این مسابقات از دست داده باشد.
مورینیو پس از پایان این بازی در نشست خبری حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
- از این بازی چه تحلیلی دارید؟
فکر می‌کنم برای همه یکسان است. فکر می‌کنم بنفیکا بازی فوق‌العاده‌ای انجام داد. به بازیکنان گفتم که باخت، باخت است. خوب بازی کردن برای ما امتیازی نمی‌آورد، اما باخت با باخت فرق دارد و باختن به این شکل نمی‌تواند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : (Luna)
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

(Luna)

مدیر آزمایشی نقد
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
29/12/20
ارسالی‌ها
2,588
پسندها
14,142
امتیازها
40,673
مدال‌ها
23
سطح
21

• نویسنده موضوع
  • مدیر
آیا احساس می‌کنید چیزی از این بازی به دست آوردید؟
«بدون شک. ما موقعیت‌هایی داشتیم. گل احتمالاً تنها اشتباه دفاعی ما بود. ددیک و ریوس یک منطقه را پوشش دادند و گارناچو آزاد ماند. تیم باثبات و بااعتماد به نفس بود. در دقایق پایانی، سعی کردم بازیکنان تازه‌ نفس بیاورم، مهاجم دومی را امتحان کردم و دیدم مالو گوستو مشکل دارد، اما مارسکا بازیکن بهتری را جایگزین کرد. این ترکیب چلسی است. من در ۱۰ روز چهار بازی انجام دادم. بازی، ریکاوری، سفر. وقتی برای تمرین وجود نداشت، اما امروز بسیار خوشحالم. از عملکرد راضی‌ام. آن را دوست داشتم.»
از استقبال هواداران چلسی خوش‌تان آمد؟
بله، اما این عطش من را برطرف نمی‌کند. من از پیروزی‌ها...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

(Luna)

مدیر آزمایشی نقد
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
29/12/20
ارسالی‌ها
2,588
پسندها
14,142
امتیازها
40,673
مدال‌ها
23
سطح
21

• نویسنده موضوع
  • مدیر
این تیم می‌تواند به چه چیزی تکیه کند؟ با نگاه به بازی چه چیزی آموخته‌اید؟
«ما باید توپ را وارد دروازه کنیم. بدون آن، شما پیروز نمی‌شوید. باید دفاعی محکم و متعادل داشته باشید. چلسی روی نیمکت سرعت بیشتری داشت. کنترل آن مهم بود. ما موقعیت داشتیم. هنوز آنها را روی مانیتور ندیده‌ام، بنابراین نمی‌دانم بزرگ بودند یا نه اما موقعیت داشتیم. در نیمه دوم، سعی کردم به آنها انرژی تازه بدهم. بازیکنان فوق‌العاده بودند، به‌ خصوص که هر سه هافبک کارت زرد داشتند. ما همه کارها را درست انجام دادیم به جز بردن بازی یا زدن گل. نمی‌خواهم احمقانه باشد اما فکر می‌کنم ژوائو پدرو باید زودتر اخراج می‌شد، برای خطایی روی اوتامندی. اگر آن زمان کارت...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN

(Luna)

مدیر آزمایشی نقد
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
29/12/20
ارسالی‌ها
2,588
پسندها
14,142
امتیازها
40,673
مدال‌ها
23
سطح
21

• نویسنده موضوع
  • مدیر
آیا این بهترین بازی بنفیکا از زمان حضورتان بود؟ آیا این ایده را تایید می‌کند که این تیم در چنین بازی‌هایی که مدعی نیست، راحت‌تر است؟
«ما تیمی نیستیم که حضور قدرتمندی در محوطه جریمه داشته باشیم و وقتی مقابل تیم‌های خیلی کوچک که عقب می‌نشینند بازی می‌کنیم، بنفیکا بیشتر عادت دارد با پاس‌های عرضی زیاد حرکت کند و به ندرت به دنبال عمق باشد. شاید کمی اغراق باشد. اما امروز ما بسیار محکم در دفاع بودیم و به حریف در انتقال‌ها هیچ فرصتی ندادیم، بر خلاف آنچه مقابل ژیل ویسنته اتفاق افتاد. شاید کمی اغراق باشد. اما این نشانه خوبی برای لیگ قهرمانان است.»
منبع: ورزش سه

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] MAEIN