چرا تنوع در ورزش راز زندگی طولانی‌تر است؟

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Anoosh.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 13
  • کاربران تگ شده هیچ

Anoosh.

کاربر نیمه فعال
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
624
پسندها
824
امتیازها
6,273
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع

از پیاده‌روی تا وزنه؛ چرا تنوع در ورزش راز زندگی طولانی‌تر است؟​

وقتی پای ورزش در میان است، همه تخم‌مرغ‌هایتان را در یک سبد نگذارید؛ یک مطالعه نشان می‌دهد انجام مجموعه‌ای متنوع از فعالیت‌های بدنی در طول هفته، کلید تقویت سلامت و داشتن عمری طولانی‌تر است.
پس از بررسی برنامه عادت‌های ورزش هفتگی ۱۱۰ هزار زن و مرد در آمریکا به مدت ۳۰ سال پژوهشگران دریافتند در میان افراد فعال که بیشترین میزان تنوع را در فعالیت‌های ورزشی خود داشتند در طول این زمان ۱۹٪ کمتر از افرادی که فقط به یک فعالیت ورزشی می‌پرداختند مرگ و میر مشاهده شده است.
چنین اثری بیشتر از فعالیت‌های بدنی فردی مانند پیاده‌روی، تنیس، قایق‌رانی و دویدن است.
کارشناسان می‌گویند میزان کلی ورزش که انجام می‌دهید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Anoosh.

کاربر نیمه فعال
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
624
پسندها
824
امتیازها
6,273
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
مدی که در نیوزلند به دنیا آمده است می‌گوید فعالیت‌های ورزشی ترکیبی علاوه بر فایده‌هایی که برای سلامت جسمی دارند باعث بهبود روحیه او هم می‌شود.
«گاهی برای تمرین شدید ورزشی انرژی ندارم به همین دلیل سراغ یوگا می‌روم که آرامش پیدا کنم و سبک شوم و این کار به سلامت روانی من کمک می‌کند».
او به بی‌بی‌سی می‌گوید: «خوب است که انتخاب‌های دیگری برای حرکت بدنی دارم و می‌توانم هر روز چنین زمانی را به خودم اختصاص دهم».
مدی ورزش سه‌ گانه را سال پیش شروع کرد و می‌گوید حالا دلش می‌خواهد سراغ ورزش‌های تیمی برود چون چنین فعالیت‌های ورزشی «اجتماعی‌تر» از ورزش‌هایی است که اکنون انجام می‌دهد.
فعالیت بدنی برای سلامت جسمی و روحی همه خوب است و باعث کاهش احتمال ابتلا به مجموعه‌ای از بیماری‌های قلبی، عروق خونی و...

Anoosh.

کاربر نیمه فعال
سطح
8

تاریخ ثبت‌نام
14/10/25
ارسالی‌ها
624
پسندها
824
امتیازها
6,273
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
فعالیت ورزشی شدید باعث می‌شود تند و شدید نفس بکشید. فعالیت‌های شدید مانند دویدن، شنا، فوتبال، هاکی، ژیمناستیک و بالا رفتن از پله‌هاست.
ورزش‌هایی که باعث تقویت عضلات می‌شود شامل یوگا، وزنه‌برداری، تای‌چی، دراز‌نشست (برای تقویت عضلات شکم)، باغبانی پر‌انرژی و حمل کیسه‌های خرید سنگین است.
برای پژوهش از بیش از ۷۰ هزار پرستار بین ۳۰ تا ۵۵ سال و ۴۰ هزار متخصص پزشکی در سنین ۴۰ تا ۷۰ سال خواسته شد تا اطلاعات مربوط به فعالیت‌های بدنی هر هفته خود را در اختیار بگذارند، فعالیت‌های بدنی مانند پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری، شنا، قایق‌رانی، تنیس و اسکواش.
آنها هر دو سال یک بار پرسش‌نامه‌هایی را پر می‌کردند که همچنین از آنها خواسته شده بود میزان فعالیت ورزشی تمرین با وزنه و همچنین فعالیت‌های ورزشی...

عقب
بالا