خبر خارجی شما جرئت حرف زدن علیه پی‌اس‌جی را ندارید

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع amın
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها بازدیدها 4
  • کاربران تگ شده هیچ

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار پزشکی
سطح
53

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
16,044
پسندها
56,160
امتیازها
96,915
مدال‌ها
171
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
خاویر تباس، رئیس لالیگا، در فرانسه درباره قدرتی که پی‌اس‌جی در اختیار دارد صحبت کرد.
شما جرئت حرف زدن علیه پی‌اس‌جی را ندارید

به گزارش "ورزش سه"، خاویر تباس که برای مأموریتی کاری در فرانسه حضور داشت، با رسانه معتبر اکیپ گفتگو کرد. او به موضوعاتی چون پخش غیرقانونی مسابقات پرداخت و بر قدرتی که پاری سن ژرمن در صنعت فوتبال فرانسه قبضه کرده، تمرکز کرد.

او اذعان داشت: «من می‌بینم که پی‌اس‌جی نقشی کلیدی در رسانه‌ها ایفا می‌کند. قدرت پی‌اس‌جی بر سکوت دیگران استوار است. سکوت، همدست می‌آفریند. اگر پی‌اس‌جی این‌قدر قدرت دارد، به این دلیل است که اکثر باشگاه‌ها چیزی نمی‌گویند، چون جرئت نمی‌کنند. به نظر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : amın

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار پزشکی
سطح
53

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
16,044
پسندها
56,160
امتیازها
96,915
مدال‌ها
171
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
2433205

تباس درباره اختلافاتش با ناصر الخلیفی، رئیس پی‌اس‌جی، توضیح داد:
«من علیه پی‌اس‌جی به عنوان یک باشگاه نجنگیدم، بلکه علیه برخی از رفتارهای آن‌ها، به ویژه عدم رعایت بازی جوانمردانه مالی مبارزه کردم. این باشگاهی تاریخی است و بخشی از هویت فوتبال اروپا محسوب می‌شود. ما علیه این رویه‌ها می‌جنگیم، چه باشگاه دولتی باشد چه نباشد. باشگاه‌های دولتی، مانند پی‌اس‌جی و منچسترسیتی، سال به سال ضررهای کلانی ایجاد کرده‌اند. به نظر می‌رسد پی‌اس‌جی اخیراً تا حدی مسیر خود را اصلاح کرده است.»

amın

پرسنل مدیریت
مدیر تالار پزشکی
سطح
53

تاریخ ثبت‌نام
6/1/22
ارسالی‌ها
16,044
پسندها
56,160
امتیازها
96,915
مدال‌ها
171
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

«رقابت‌های اروپایی تقویم ما را بیش از حد فشرده کرده‌اند»​

رئیس لالیگا خواستار ایجاد تعادل در تقویم مسابقات شد: «رقابت‌های اروپایی با اضافه کردن چهار بازی جدید، برنامه ما را سنگین کرده‌اند. ما نیاز داریم که به یک تعادل برسیم. من نمی‌گویم باید مسابقات اروپایی را کنار گذاشت، اما یافتن یک راه میانه ضروری است.»

در پایان، او به موضوع پخش غیرقانونی اشاره کرد: «من ۶۰ درصد از وقتم را به این مشکل اختصاص می‌دهم و سالانه ۱۲ میلیون یورو برای مبارزه با آن هزینه می‌کنیم. این پدیده‌ای است که اکنون بسیار جدی‌تر گرفته می‌شود.»

منبع: ورزش سه

عقب
بالا